על חשבון מי ההובלה אליך?עופרפולק כתב:רגע אני בדרך לקנות עוד 9 סאבים...
ככה זה כשיש שניים. חוויה של 10Hz אצלי בבית
תודה ל Balance על השיתוף ועל האפשרות להתרשם בעצמי מהתוצאה.
להכניס כאלו סאבים לחדר זה ממש לא טריוויאלי. במבט ראשון הם נראים גדולים ומגושמים והייתי בטוח שהתוצאה תהיה בהתאם. אבל שהחדר מוחשך והסאבים מתחילים לנגן פתאום הם הופכים לקלילים וגמישים ממש כמו בלרינה.
התוצאה לאוזני היא מעבר לכל דמיון. זה לא שהיה חסר באס לפני , ממש לא. אבל הצמד הזה לוקח את המערכת כולה ואת החוויה לגובה אחר ומכניס נפח שקיים רק בבתי קולנוע מסחריים.
אם לא הייתה לי מגבלת זמן הייתי עובר לגור בחדר של Balance
אני מציע לכל מי שרוצה לחוות חוויה מעולם אחד ללכת ולהאזין לפלא הזה.
להכניס כאלו סאבים לחדר זה ממש לא טריוויאלי. במבט ראשון הם נראים גדולים ומגושמים והייתי בטוח שהתוצאה תהיה בהתאם. אבל שהחדר מוחשך והסאבים מתחילים לנגן פתאום הם הופכים לקלילים וגמישים ממש כמו בלרינה.
התוצאה לאוזני היא מעבר לכל דמיון. זה לא שהיה חסר באס לפני , ממש לא. אבל הצמד הזה לוקח את המערכת כולה ואת החוויה לגובה אחר ומכניס נפח שקיים רק בבתי קולנוע מסחריים.
אם לא הייתה לי מגבלת זמן הייתי עובר לגור בחדר של Balance
Honey , just one more upgrade, I promise !!!
@Arieldr
·תודה
אתמול צפיתי בסרט היטמן: סוכן 47
בסרט הזה יש קטעי באס מאד תובעניים ואני לא מכיר סאבים שיוכלו לעמוד בהם בצורה כזו קלילה.
הצורה בה האלקונס מילאו את החלל בבאס הדוק ועמוק היתה מעוררת התפעלות.
כפי שהזכרת, אכן, עם סאבים מסוג זה כל מערך הרמקולים עולה לרמה גבוהה יותר והתוצאה בהתאם.
בנוסף, האזנתי די הרבה למוזיקה במהלך סוף השבוע, הצורה בה הסאבים הסתנכרנו עם הרמקולים הקדמיים מצוינת, זה לא דבר קל בדרך כלל להתאים סאב למוזיקה דו ערוצית.
הסאבים האלה מאד מהירים ולכן התוצאה לא פחות ממדהימה.
·תודה
אתמול צפיתי בסרט היטמן: סוכן 47
בסרט הזה יש קטעי באס מאד תובעניים ואני לא מכיר סאבים שיוכלו לעמוד בהם בצורה כזו קלילה.
הצורה בה האלקונס מילאו את החלל בבאס הדוק ועמוק היתה מעוררת התפעלות.
כפי שהזכרת, אכן, עם סאבים מסוג זה כל מערך הרמקולים עולה לרמה גבוהה יותר והתוצאה בהתאם.
בנוסף, האזנתי די הרבה למוזיקה במהלך סוף השבוע, הצורה בה הסאבים הסתנכרנו עם הרמקולים הקדמיים מצוינת, זה לא דבר קל בדרך כלל להתאים סאב למוזיקה דו ערוצית.
הסאבים האלה מאד מהירים ולכן התוצאה לא פחות ממדהימה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9017
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
בני, איזה סאב היה קודם לכן ?
האם המיקום של אחד מהסאבים הנוכחיים הינו במיקום של הסאב הישן ?
האם המיקום של אחד מהסאבים הנוכחיים הינו במיקום של הסאב הישן ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.