יש בארץ יבוא של חברות סאבים מתמחות במחירים שפויים חוץ מSVS?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
muataz פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz

שליחה

עופרפולק כתב:איזה משלוח סע לפיוצר וקח אותו באוטו
...
אנחנו ב2020, משלוח עד הבית (בהרבה מקרים חינם) זה סטנדרט. כמו כן ויתרתי על רכב בגלל חנייה וגם אם היה לי לא בא לי לסחוב 20-30 קילו.. ברור שאני לא אשלם 280 ש"ח אבל עצם הדרישה מרגיזה אותי.
אבל הרבה דברים מרגיזים אותי. כמו שחיפשתי כבל אופטי והכי זול שמצאתי היה ב16 באיזה אתר ורוב החנויות שנכנסתי אליהן רצו 60. מדובר בכבל שעולה $2 בלחץ. וזה לא שאלו של 60 נסרגו משערות ערווה של בתולות טיבטיות, זה בדיוק אותו *** סיני שעולה $2 באיביי.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

את הסאב הם שמו לי באוטו בחנות ושהגעתי הביתה הורדתי כסא עגול שיש לו גלגלים הסאב על הכסא למעלית וזהו על הרצפה ולהתראות . אתה כמעט לא מרים אותו
Sony 1040
Monitor mass

muataz פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

@עופרפולק
אחלה. כמו שאמרתי אין לי אוטו ואני מאמין במשלוח עד הבית. אגב, מה קנית? "עשו לך מחיר" ?

אני נהנה מהדיון ומודה על ההצעות. בסה"כ שאלתי אם יש חברות בסיגנון של SVS שמיוצגות פה (חברות ID) כי אני לא מכיר את המבחר הקיים כמו חברים אחרים פה.
למי שמתעניין אני מציע להציץ בשמות שציינתי. זה בסופו של דבר מבחר שקיים בעולם שאפשר רק לקנא בו. אולי מישהו מהחנויות שעוקבות פה יגלה עניין. אני מניח שלהרבה מהחברות האלו אין מספיק מרווחים להפצה עולמית אבל שווה בדיקה.
חברה כמו HSU למשל היום נחשבת לליגה בתחום הרעידות ויש להם גם ליין של רמקולים "רגילים" שנחשבים טובים מאוד. הרבה מהסאבים שלהם הם HYBRID שאפשר להפוך לSEALED שמתאים יותר למוזיקה.
לחברה השבדית הזאת שגם נחשבת באירופה יש רעיון דומה לזה:
https://www.xtzsound.eu
ו Rythmik זו עוד חברה סופר נחשבת שאפילו מפיצה בכמה מדינות.
לכל החברות האלו יש מנעד דגמים ומחירים שמתאים לכל עומקי הכיס השונים. וכולם נותנים תמורה הרבה יותר טובה מאנטרי לבל של חברות ענק.
כמה חברות אירופאיות להוסיף:
http://www.bkelec.com
https://arendalsound.eu/
https://www.buchardtaudio.com/

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632

שליחה

במוצרים שמשקלם נמוך ונפחם קטן, אפשר להבין את הגישה של משלוח חינם למרות שבארץ הגישה הזו לא נפוצה
בסאבוופר שמשקלו משמעותי והנפח שלו לא קטן בכלל אתה מצפה שיובילו לך בחינם?- קצת לא סביר...
מה גם שהובלה חינם מגולמת במחיר ממילא כך שזה בסיס לא נכון להשוואה

רצוי אם כן לחדד השאלה שלך- אתה לא מחפש סאבוופר אלא סאבוופר שמובילים אותו אליך הבית בחינם....
בגישה שלך לפיה אתה קונה מכשירים לפי גובה החיוב במשלוח או אם לדייק העדרו, בארץ, המבחר שלך מצומצם מאד ואני לא מכיר חברה מחו"ל שתשלח לך כזה בחינם- בקיצור קבוצה ריקה....

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

סאב יד שנייה לא שווה יותר מחצי מחיר מהמחיר שהוא
שהוא נקנה,יש לך svs ביד 2,וגם בחנויות ראיתי
כמה מטרייד אין,תן מחיר אין לך מה להפסיד.

muataz פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

Borderline1 כתב:במוצרים שמשקלם נמוך ונפחם קטן, אפשר להבין את הגישה של משלוח חינם למרות שבארץ הגישה הזו לא נפוצה
בסאבוופר שמשקלו משמעותי והנפח שלו לא קטן בכלל אתה מצפה שיובילו לך בחינם?- קצת לא סביר...
מה גם שהובלה חינם מגולמת במחיר ממילא כך שזה בסיס לא נכון להשוואה

רצוי אם כן לחדד השאלה שלך- אתה לא מחפש סאבוופר אלא סאבוופר שמובילים אותו אליך הבית בחינם....
בגישה שלך לפיה אתה קונה מכשירים לפי גובה החיוב במשלוח או אם לדייק העדרו, בארץ, המבחר שלך מצומצם מאד ואני לא מכיר חברה מחו"ל שתשלח לך כזה בחינם- בקיצור קבוצה ריקה....
...
סוף סוף מישהו שהבין אותי. אני מחפש לא משנה איזה סאב רק שיהיה במשלוח חינם. גם אם זה צעצוע שמותאם לסאונדבר.

וברצינות, עניין המשלוח עלה כשחישבתי אותו במחיר הרשמי ואחד החברים תיקן אותי שהמחיר נמוך יותר. ועדיין 280 ש"ח משלוח נשמע לי מופרז. אגב SVS האמריקאית נותנת משלוח חינם במדינה טיפה יותר גדולה וגם אודישן בבית ל45 יום והחזרה חינם אם אתה לא מרוצה. אני לא משווה את ישראל לארה"ב אבל כשהאתר של היבואן זה https://www.svs.co.il אני מצפה שמשהו גם מהסטנדרטים המקוריים יבוא לביטוי גם בארץ. אני מבין מהתגובות שהיבואן נותן שירות מצויין אבל כדאי לקדם גם את הניראות והתנאים לסטנדרטים של ימינו. במקרה התעסקתי פה עם יבואן מסויים אבל ממה שראיתי שה לא חריג. הכי אהובים עלי אתרים שלא נותנים מחירים בכלל, כדי שתתקשר וישמנו אותך.
בוא נדבר רגע על המוצר הזה:
https://www.svs.co.il/items/2150633
זה מוצר קטן שעולה $50 באמזון עם משלוח חינם בימים כתיקונם. אצל היבואן 330 שח + משלוח ברחבי גוש דן - 300 ₪ לפי עגלת הקניות. 280 לפי דף המוצר ו350 לשאר בארץ.
בוא נמשיך:
https://www.svs.co.il/items/2157218
200 שקל לכבל שני מטר + אותם דמי משלוח.

אז אם אני קונה "מודרני" שרוצה לקנות באינטרנט ולא רוצה להתקשר, אני אשלם את המחיר משלוח השערורייתי הזה לכבל?
עכשיו, אני די משוכנע שאם אני אתקשר ואזמין בטלפון לא יקחו לי 280 שקל, אבל זה לא תרוץ לתנאים שמופיעים באתר. זה לא רציני.
נערך לאחרונה על ידי muataz ב 04/07/2020 15:25, נערך 5 פעמים בסך הכל.

muataz פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

amitbak כתב:סאב יד שנייה לא שווה יותר מחצי מחיר מהמחיר שהוא
שהוא נקנה,יש לך svs ביד 2,וגם בחנויות ראיתי
כמה מטרייד אין,תן מחיר אין לך מה להפסיד.
...
תלוי איזה סאב אבל בגדול מסכים. אני רואה לא מעט סאבים שפירקו מסאונדברים ב400-600 שקל שלא שווים את הטלפון למוכר אפילו.
כמו שאמרתי קודם גם, יד שנייה זו האפשרות המועדפת עלי לאור המחירים והמבחר. לקנות מטרייד אין נשמע רעיון מצויין. לא יהיה לי מושג איפה להתחיל לשאול אבל, יש די הרבה חנויות.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

בגלל שsvs מקבל כאן המון
טררם,ידיד שלי קנה אחד חדש
לפני כשנה,אחרי כחצי שנה
רצה לשדרג,הייתה לו את האריזה
מכשיר חדש לחלוטין,הלך לחנות ממנה
רכש תסאב,ולא קיבל אפילו חצי ממה ששילם.

muataz פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

amitbak כתב:בגלל שsvs מקבל כאן המון
טררם,ידיד שלי קנה אחד חדש
לפני כשנה,אחרי כחצי שנה
רצה לשדרג,הייתה לו את האריזה
מכשיר חדש לחלוטין,הלך לחנות ממנה
רכש תסאב,ולא קיבל אפילו חצי ממה ששילם.
...
לא מפתיע. החנות רוצה להרוויח יפה. מכירה ישירה עדיפה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

muataz כתב:
...
...
תלוי איזה סאב אבל בגדול מסכים. אני רואה לא מעט סאבים שפירקו מסאונדברים ב400-600 שקל שלא שווים את הטלפון למוכר אפילו.
כמו שאמרתי קודם גם, יד שנייה זו האפשרות המועדפת עלי לאור המחירים והמבחר. לקנות מטרייד אין נשמע רעיון מצויין. לא יהיה לי מושג איפה להתחיל לשאול אבל, יש די הרבה חנויות.
...
איך תקנה יד 2 ?
יד 2 עושים משלוחים בחינם ?!

מרגיש לי שאם "נפתור" את עניין המשלוחים, אז בטח נעבור לדבר על זמן המשלוח שהוא לא מהיום להיום ולמה יבואנים לוקח להם כמה ימי עסקים לשלוח אלייך הביתה... ;-)

תסלח לי, אבל עדיין לא הבנתי את מטרת הדיון פה.

לנושא עלות המשלוח של המוצרים שצירפת מאתר היבואן, לדעתי בוודאות באג.
זה מעודכן גורף על כל האתר ולא מעודכן ברמת המוצר הבודד. הרי ברור שמחיר המשלוח לא אמור לעלות על מחיר המוצר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

muataz פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

avihuli כתב:
...
...
איך תקנה יד 2 ?
יד 2 עושים משלוחים בחינם ?!

מרגיש לי שאם "נפתור" את עניין המשלוחים, אז בטח נעבור לדבר על זמן המשלוח שהוא לא מהיום להיום ולמה יבואנים לוקח להם כמה ימי עסקים לשלוח אלייך הביתה... ;-)

תסלח לי, אבל עדיין לא הבנתי את מטרת הדיון פה.

לנושא עלות המשלוח של המוצרים שצירפת מאתר היבואן, לדעתי בוודאות באג.
זה מעודכן גורף על כל האתר ולא מעודכן ברמת המוצר הבודד. הרי ברור שמחיר המשלוח לא אמור לעלות על מחיר המוצר.
...
מוכרים ביד2 זה לא חברה שנותנת שירות מסחרי. מסתדרים או שלא.
עניין המשלוחים התחיל מזה שהכללתי אותו בעלות.

מטרת הדיון המקורית היתה שרציתי לעת את יש חברות מתמחות נוספות שמיובאות לפה חוץ מSVS.

מסכים איתך שכנראה טעות באתר. יש עוד סיבות אפשריות. לא נכנס לזה.

אין לי בעיה עם היבואן, נראה שהם עושים עבודה יפה עם המותג. כדאי לשפר אתר שאמור לשמש להזמנות אונליין וכאינפורמציה ללקוחות מתעניינים.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ברור למה מה רצית שפיוצר יעבדו בחינם ברור שיתנו לו פחות מחצי
Sony 1040
Monitor mass

muataz פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

מכירים את הסרטון הזה?

נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662

שליחה

משלוח צריך להיות חלק מהשירות. בטח עם מוצר כבד וגדול כמו סאב, ולא להעמיס את העלות שלה על הלקוח או לצפות שהוא יבוא לקחת לבד.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8265

שליחה

mulder כתב:משלוח צריך להיות חלק מהשירות. בטח עם מוצר כבד וגדול כמו סאב, ולא להעמיס את העלות שלה על הלקוח או לצפות שהוא יבוא לקחת לבד.
...
·

תלוי בתמחור.

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242

שליחה

חכה לבלאק פריידי, הם לרוב עושים מבצעים על svs, כנראה בחסות היצרן שנותן מחיר טוב.
ודרך אגב, לפחות לי הם עשו משלוח חינם.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

התקשרתי היום לפיוצ'ר לבדוק סטטוס אספקה על רמקולי הסראונד האחורי שהזמנתי.

על הדרך, שאלתי אותם לגבי עלויות המשלוח שמופיעות באתר. התשובה שקיבלתי: אכן באג כנראה בקוד של האתר שיטופל בימים הקרובים.

בכל מקרה אם כבר התחלתי, אז כבר... שאלתי מה העלויות וזה מה ענו:
אקססוריז (כבלים / רגליות): בדואר רשום, עד 19.90 ש"ח.
רמקולים מדפיים: 49.90-59.90 ש"ח.
רמקולים רצפתיים: 89.90-99.90 ש"ח.
סאבים: 119.90 ש"ח עד 139.90 ש"ח.
סאבים מסדרת האולטרה 16: חינם.

בנוסף, גילו לי שהולכת לעלות גם קטגוריה חדשה של Dual Sub במחירים מיוחדים ויש עוד כמה דברים שבקנה מאוד מעניינים שלא משנה כמה ניסיתי לחפור, אמרו לי תחכה בסבלנות.
הלו ?!?! הסבלנות שלי פוקעת... !! ראבק, מעל חודש אני בלי סראונד אחורי, חחח... :lol:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

HT-Assaf כתב:חכה לבלאק פריידי, הם לרוב עושים מבצעים על svs, כנראה בחסות היצרן שנותן מחיר טוב.
ודרך אגב, לפחות לי הם עשו משלוח חינם.
...
לדעתי האישית, אין לו למה לחכות אם הוא רוצה את ה-SB1000.
אני לא מאמין שיהיו שוב מבצעי כאסח שיעברו את ה-15% הנחה במקסימום...
הרי בבלק פריידי האחרונים, הם יישרו קו עם המותג בחו"ל ונתנו את אותה הצעה בדיוק שהיתה בחו"ל על דגמי עבר שלא מיוצרים בשוטף (NSD שהיו 2 סבבי הזמנות ממנו אחרי שהמלאי עף בסיבוב הראשון).

כן או לא, נצטרך לחכות ולראות.
.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אההה גם אתה מחכה הרבה כן גם אני לסאב מעל חודשיים . מקווה שהאונייה לא טבעה
Sony 1040
Monitor mass

muataz פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

@avihuli
יפה, תודה על העדכון.
לא מאוד קריטי מה אתה שם בסרואנד לדעתי. אבל אני מניח שאתה רוצה הכל מאותו מותג. יכולת להמשיך עם הMonitor Audio שאתה מוכר עד שתגיע ההזמנה (בהנחה שזה מה שעשו אצלך) :)

בינתיים העברתי את הפורטד ליד המערכת סטריאו לראות אם אני מרגיש שידרוג משמעותי עם הדברים שאני שומע.לא הבדיקה הכי מוצלחת, אבל מנסה עם מה שיש.

ראית את הקליפ ששמתי לפני איזה יום?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”