השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
ה- AX3 Wi-Fi 6 הרבה יותר מתקדם טכנולוגית ועדיף ללכת על 2-3 יחידות שלו מאשר Tenda MW3 כאשר השימוש המבוקש הוא פתרון Wi-Fi מרכזי לבית.boubi כתב:מהסיבה הזו אני מתלבט בין הראוטר הזה (וואווי) לבין tenda mw3....
ziv_r כתב:אין צורך במודם עם פרטנר\סלקום, רק מתאם מפייבר לרשת....
ב-unlimited יש צורך במודם או שמספיק ראוטר + מתאם (ואז כאמור אפשר להשתמש בראוטר המדובר בשרשור - HUAWEI AX3) כפי שתיארתם במקרה של פרטנר פייבר?vivi כתב:מדובר בראוטר בלבד ללא מודם.
במקרה של פרטנר אין צורך במודם, אלא במתאם שמצד אחד מקבל את הסיב מהקיר טמצד שני מתחבר לראוטר.
בבזק ובהוט יש צורך במודם שיתחבר לראוטר הזה....
עריכה: מצאתי לבד את התשובה. הראוטר הזה יעבוד היטב בשילוב עם unlimited.
עשיתם לי חשק להזמין
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה המחיר הכי זול כרגע:
https://ali.ski/Gc98e4
אם תסביר לי על הריגול שאתה חושב שקיים בדגם הספציפי הזה ואיך זה יכול להשפיע עלי, אענה כמה אני חושש מזה.
https://ali.ski/Gc98e4
אם תסביר לי על הריגול שאתה חושב שקיים בדגם הספציפי הזה ואיך זה יכול להשפיע עלי, אענה כמה אני חושש מזה.
אני לא יודע אם קיים בדגם הספציפי הזה. אני יודע שוואווי ניצלה בעבר את ציוד התקשורת שלה לרעה, ולכן בארה"ב למשל לא מתירים שימוש בציוד שלה בתשתיות ציבוריות. זה לא משהו חדש, זה מפורסם ביותר. סתם דוגמה: https://www.geektime.co.il/huawei-zte-american-ban/
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שיש לי בעיה אם זה היה נכון. מעבר לזה, אתה באמת חושב שלמישהו בממשל סין איכפת כל כך ממך? 🙃
הם הרי לא צריכים שתעשה ייבוא אישי של נתב מסין על מנת לרגל אחריך אם היית כזה מעניין.
הם הרי לא צריכים שתעשה ייבוא אישי של נתב מסין על מנת לרגל אחריך אם היית כזה מעניין.
אין לי בעיה.Animor כתב:אין לך בעיה שנתוני הגלישה, ההורדות, המיילים, הצ'אטים, היוזרים והשימוש שלך בפורומים השונים וברשתות החברתיות וכיו"ב עלולים להגיע לממשל הסיני?
אותי זה קצת מטריד, בגלל זה אני מתלבט לגבי הראוטר הזה....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8252
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·Animor כתב:אין לך בעיה שנתוני הגלישה, ההורדות, המיילים, הצ'אטים, היוזרים והשימוש שלך בפורומים השונים וברשתות החברתיות וכיו"ב עלולים להגיע לממשל הסיני?
אותי זה קצת מטריד, בגלל זה אני מתלבט לגבי הראוטר הזה....
גם ככה הכול מגיע לגוגל, מיקרוסופט ושאר ירקות. חוצמזה יש לנו בבית 4 אנשים עם טלפונים של הוואווי אז מה זה כבר יכול לשנות.
·liam כתב:קיבלתי את הנתב הראשון (השני ל- Mesh בדרך) תוך 5 דקות היה מקונפג והביצועים שלו מאוד מפתיעים לטובה.
איפה שהאות בנתב הקודם לא היה מגיע, עכשיו אני מקבל כ- 150 מגה לשנייה יציב, נראה שאפשר להסתדר איתו אפילו ללא Mesh....
בהמשך לתגובה שלי, הנתב יותר מעשרה ימים עובד למופת באופן יציב וללא ניתוק אחד, כ- 10 קליינטים מחוברים אליו והוא משודך להוטבוקס 4 במצב Bridge.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag