אין יותר חיבור סימטרי בישראל
צריך להגיד תודה שלפחות קבלנו העלאה נורמלית למי שזכה להיתחבר לסיבים אופטיים
הרוב עדין תקוע אם 5 מגה ומטה,
כל המשרד התקשורת מנוהל שמה על ידי קופים אם בננות במקום שכל ותעודות השכלה בתחומים
אין להם שמץ שמה בכלום העיקר לשבת לאוכל בחינם,הלוואי ויחנקו !
הרוב עדין תקוע אם 5 מגה ומטה,
כל המשרד התקשורת מנוהל שמה על ידי קופים אם בננות במקום שכל ותעודות השכלה בתחומים
אין להם שמץ שמה בכלום העיקר לשבת לאוכל בחינם,הלוואי ויחנקו !
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
או שהיו מציעים לך חבילה עסקית עם מחיר בהתאם. הטכנולוגיה עצמה (גם של סלקום) תומכת בזה ואני מניח שאם תהיה מוכן לשלם איזה אלף-אלפיים שקל בחודש הם ישמחו לתת לך.shmizan כתב:@shaked
·בהקשר הזה, קטע קצת מוזר, התחברתי לאחרונה לאנלימיטד, וכששאלתי על החבילות וציינתי שאני הייתי אולי מעוניין בסימטרי (רק כדי לבדוק מה תהיה תשובתם) הנציג שאל אותי "תראה, עד כמה זה חשוב לך?" כאילו אם הייתי מתעקש מספיק, הוא עדיין היה מחבר אותי לחבילה הסימטרית....
- roy9674
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מרוצה מהספק( אני ב 015 )shaked כתב:@roy9674
·
תזהר לא להחליף ספק בטעות גם לא דרך התמיכה, כי יש סיכוי שהסימטרי יעלם ולא יחזור
https://www.telecomnews.co.il/%D7%97%D7 ... D7%9F.html
...
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
גם אני על 015 (חבילה סימטרית 500/500). זאת היתה החבילה האופטימלית בזמנו (היתה חבילת 1000/1000 אבל לא דרך 015 והיא עלתה 350₪ לחודש). זה נכון שבחבילות הא-סימטריות חיבור 1000/100 עולה כמו ש-500/500 עלה קודם אבל לי לפחות הורדה של 500 מספיקה ואני לא רוצה לוותר על העלאה סימטרית בשביל זה.roy9674 כתב:מרוצה מהספק( אני ב 015 ).........
עם זאת, כמו שאמרו, יכול להיות שמתישהו סלקום יעבירו גם לקוחות קיימים לא-סימטרי, ואני גם לא בטוח כמה זמן 015 יחזיקו מעמד (כי כרגע הם נותנים שירות רק דרך אנלימיטד). נקווה שיחזיק כמה שיותר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73255
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·MrYair כתב:צריך להגיד תודה שלפחות קבלנו העלאה נורמלית למי שזכה להיתחבר לסיבים אופטיים
הרוב עדין תקוע אם 5 מגה ומטה,...
בדיוק. אני חולם על העלאה של "רק" 100