אה אז לא שווהTheCoolest כתב:@yaniv22551
·
הדבר היחיד שנתקלתי בו ש-Pi-Hole לא פותרת זה פרסומות ביוטיוב.
תלוי מאד על איזו מערכת אתה מתכוון להריץ את זה. אני מריץ אותה ב-docker על אחד מהמכשירים שמריצים אצלי CoreELEC. לכן לא ממש הייתי צריך מדריך.
אני בטוח שתוכל למצוא מדריכים באתר שלהם או\ו בגוגל....
מי שיש לו מסך lg עם מערכת הפעלה webos תופעה מאוד מוזרה והיבואן מתנער מאחריות
-
yaniv22551
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
yaniv22551
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·גם לי יש בדיוק את אותה פרסומות עכשיו עשיתי כמה פעמים איפוס למסך ניסתי לנתק מהרשת ולעשות איפוס ורק אחר כך לחברoferlaor כתב:דוגמא.
מסך C8 עם פרסומת ל ivi, שירות סטרימינג רוסי שלא מותקן לי במסך....
שום דבר לא עוזר ,בשניה שאתה מחבר את המסך לרשת הוא יציג לך את הפרסומת הזאת
ןזה באמת מבאס במיוחד שיש לך מסך יקר ודוחפים לך פרסומות
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני התקנתי מאקו TV בכלל לא זז והיבואן כלל לא אחראי לאפליקציות אכן התופעה קיימת ובסטרימר שיאומי הכל חלק פיקס ללא הקפיצה בצד של אפליקציה רוסית
אם הייתם כולכם קוראים את הסקירות של rating עד הסוף ומגיעים לרובליקה של Ad-Free שם יש הסבר האם המסך משתמש בשירותי פרסומות והאם ניתן לבטל אותם, הייתם רואים שהציון לנושא הזה בLG הוא מסורתית 0
There are ads displayed on the home menu and in the LG content store. A lot of it is suggested content, but there is no opt-out and no way to disable them.
למשל: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sk ... rison_1880
There are ads displayed on the home menu and in the LG content store. A lot of it is suggested content, but there is no opt-out and no way to disable them.
למשל: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sk ... rison_1880
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
·הטלוויזה הנ"ל היא דגם 2020 אז מאוד יכול להיות שLG הקשיבו לרחשי הקהל והכניסו את זה מדגמי 2020.Shasoosh כתב:@rannyz
·הסרטון שפירסמתי מראה שבקושחות מסויימת כן ניתן להוריד אותם....
בדגמים שיש בrtings האופציה למיטב ידיעתי לא קיימת וכמובן שאף אחד בישראל אין לו את האופציה הזו.
------------------------------------------------------------------