כאמור, עשיתי כמה הזמנות לאחרונה מאיביי.
רובן נשלחו ואחת מהן המוכר ביטל מיוזמתו אחרי שהתכתב איתי וציין כי כרגע אין לו אפשרות לשלוח את המוצר.
לא הייתה לי בעיה להמתין וזה גם מה שרשמתי לו, אבל הוא החליט לבטל.
נזמין שוב.
אנחנו רוצים לחזור לשגרה.. !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
זה תלוי מאוד בספק הסיני
אצלי
banggood שלושה+ שבועות וטרם שנשלח - ביטלתי את ההזמנה
aliexpress - שלחו חלק מהמוצרים- חלק הגיע וחלקם "אבד" בדואר
מבחינת דואר ישראל - אין חדש "אותה יעילות"
קיבלתי היום חבילה שנשלחה ב-28/10/2019.
לפני חודשיים (באפריל) התייאשתי וכבר הזמנתי שוב את אותו דבר (משהו שעולה דולרים בודדים), באתי לתת פידבק באיביי ואז הבנתי שהכמויות שונות.
הזנתי את המספר מעקב הסיני וראיתי שזה נשלח לפני 7 חודשים.
מתוך 6 חבילות שהוזמנו מאלי באזור אמצע מרץ רק אחת הגיעה, בינתיים: זאת שעלתה 13 דולר. כל היתר שעלו פחות מ- 3 דולר כנראה בארץ, אם להאמין למעקב המשלוחים. אחת מהן, לפי מעקב המשלוחים - נמסרה בסוף אפריל. לא שאני אספתי אותה. אי אפשר להזין את מספר המעקב של החבילה הזאת באתר של הדואר, מקבלים הודעת שגיאה שהברקוד לא חוקי.
מישהוא נתקל בתופעה כזאת? מה אני עושה?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
osh78 כתב:@שלגון
·
חבילה שהזמנתי בתחילת הקורונה נמסרה בשוויץ (חבל, מתאים לי לכמה שבועות להעתיק את הכתובת לשם... (-:). פתחתי דיספיוט כמובן וקיבלתי החזר.
...
·
רק שבמקרה שלי מעקב החבילות של 17track מראה שהחבילה נמסרה בישראל.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
היתה לי חבילה נוספת שנמסרה בישראל 200 ק"מ ממני. אחרי כמה ימים קילתי טלפון מאיש נחמד שגילה שלקח חבילה לא שלו. הוא מסר אותה חזרה לסניף וקיבלתי אותה אחרי שבוע וחצי בערך.
אתמול קיבלתי חבילה שהוזמנה ב 4.4 . לפי הטראקינג של אליאקספרז, עזבה את סין ב 7.4.
אני חזרתי להזמין כרגיל. יש לי הרגשה שהזמנות חדשות מקבלות יותר יחס מההזמנות שהוזמנו לפני חודשיים .