מתאם סיב אופטי לרשת רגילה במקום הנתב של פרטנר
·DanWeinstein כתב:@aviadrub
·
שכחתי לספר איך נגמר הספור
בסוף אמרו לי שזה משהו שרק טכנאי מביא.
אתה צריך להגיד להם שאתה רוצה מתאם אופטי של d link
במקום הראוטר שלהם.
הם רצו 49 שקל עלות ביקור טכנאי אחרי שהרמתי קצת את הקול ואמרתי שאני לא מוכן לשלם ביקור טכנאי כשכל מה שהוא עושה זה מביא לי קופסא (אם כבר הגדירו לך ראוטר הוא לא צריך לעשות כלום.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להוציא כבל ממתאם לשקע Wan בראוטר שלך והכל עובד פיקס.
שים לב גם שהוא לוקח את הראוטר איתו....
תגיד, איזה ראוטר יש לך?
אני גם רוצה להחליף את הראוטר הבסיסי של פרטנר ומחפש משהו איכותי שיחזיק איזה 15 מכשירים.
תודה
-
DanWeinstein
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
@embedded
·סתם משהו ישן של TPLINK
הרוב אצלי קווי אז WIFI לא היה כזה שיקול
·סתם משהו ישן של TPLINK
הרוב אצלי קווי אז WIFI לא היה כזה שיקול
·DanWeinstein כתב:@aviadrub
·
שכחתי לספר איך נגמר הספור
בסוף אמרו לי שזה משהו שרק טכנאי מביא.
אתה צריך להגיד להם שאתה רוצה מתאם אופטי של d link
במקום הראוטר שלהם.
הם רצו 49 שקל עלות ביקור טכנאי אחרי שהרמתי קצת את הקול ואמרתי שאני לא מוכן לשלם ביקור טכנאי כשכל מה שהוא עושה זה מביא לי קופסא (אם כבר הגדירו לך ראוטר הוא לא צריך לעשות כלום.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להוציא כבל ממתאם לשקע Wan בראוטר שלך והכל עובד פיקס.
שים לב גם שהוא לוקח את הראוטר איתו....
תודה, לי היה כבר את המתאם הזה (ראוטר ישן של פרטנר)
אני מתכנן לקנות את ה86U לחבר ליציאת WAN וזהו.
יש משהו שצריך לשנות בהגדרות?
-
DanWeinstein
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
@embedded
·
אין לי מושג. אצלי זה עבד ישר.
·
אין לי מושג. אצלי זה עבד ישר.
@neogod
שלשום חיברתי אותו אצלי, מלבד זה שהאפליקציה Mi WiFi באייפון לא זיהתה אותו והייתי צריך להגדיר אותו ראשונית דרך הדפדפן בסינית (עם תרגום מגוגל טרנסלייט), עניין של דקה והוא מחובר (כבל רשת מהמתאם האופטי לכניסת הWAN של הראוטר).
שלשום חיברתי אותו אצלי, מלבד זה שהאפליקציה Mi WiFi באייפון לא זיהתה אותו והייתי צריך להגדיר אותו ראשונית דרך הדפדפן בסינית (עם תרגום מגוגל טרנסלייט), עניין של דקה והוא מחובר (כבל רשת מהמתאם האופטי לכניסת הWAN של הראוטר).
היי,
תודה על התגובה המהירה.
יצא לי לשחק קצת עם הראוטר ברשת הקיימת היום וגם עם האפליקציה (על אנדרואיד לא הייתה לי שום בעיה).
איך הראוטר מבחינת כיסוי הבית ויציבות של החיבורים? כרגע הראוטור שקיבלתי מ012 ברשת adsl רגילה, על הפנים!
תודה על התגובה המהירה.
יצא לי לשחק קצת עם הראוטר ברשת הקיימת היום וגם עם האפליקציה (על אנדרואיד לא הייתה לי שום בעיה).
איך הראוטר מבחינת כיסוי הבית ויציבות של החיבורים? כרגע הראוטור שקיבלתי מ012 ברשת adsl רגילה, על הפנים!
@neogod
עדכנתי אותו אצלי לקושחה האחרונה אחרי שהתקנתי, לא היו בעיות של יציבות. הטכנאי של פרטנר בדק בספידטסט אצלו בטלפון (לא אייפון, לא יודע איזה), הגיע למהירות של 790 בהורדה באלחוטי. אצלי באייפון אני מגיע לאזור ה-500. מבחינת כיסוי, חשבתי שאצטרך אחד נוסף לדירת 5 חדרים, אבל עושה רושם שאין צורך ויש לי קליטה טובה בכל חלקי הבית.
עדכנתי אותו אצלי לקושחה האחרונה אחרי שהתקנתי, לא היו בעיות של יציבות. הטכנאי של פרטנר בדק בספידטסט אצלו בטלפון (לא אייפון, לא יודע איזה), הגיע למהירות של 790 בהורדה באלחוטי. אצלי באייפון אני מגיע לאזור ה-500. מבחינת כיסוי, חשבתי שאצטרך אחד נוסף לדירת 5 חדרים, אבל עושה רושם שאין צורך ויש לי קליטה טובה בכל חלקי הבית.
גם אני רכשתי נתב (RT-AX86U) והחזרתי היום לפרטנר את הנתב Technicolor DGA 2232.
לא היתה שום בעיה, התקשרתי לשירות לקוחות ותיאמו ביקור ללא עלות.
הטכנאי הגיע, לקח את הנתב שלהם, שם במקומו מתאם סיב אופטי.
חיברתי את ה-WAN של הנתב שלי אל המתאם וזהו, הכל עובד סבבה.
תודה על השרשור, עזר לי מאוד!
תודה על השרשור, עזר לי מאוד!
כן צריך להחזיר להם גם את הממיר האופטי וגם את המיני-ג'יביק.16/10/2021 16:02Susm כתב: מישהו יודע אם את הממיר לאופטי שפרטנר מביאים בחינם צריך להחזיר להם אחרי שמתנתקים מהם? ואם כן, יש משהו זול שאפשר לקנות במקום?...
Re:
עובד מעולה. בעיקרון לא צריך לגעת בהגדרות, אבל כן רצוי לבדוק את הגדרות ה- WIFI02/08/2020 8:41neogod כתב: האם יש למישהו נסיון עם הסיבים של פרטנר והראוטר xiaomi ax 1800?
מספיק רק לחבר אותו לממיר שמקבלים מפרטנר או שיש צורך לשנות הגדרות?...
יש לך באפליקציה אפשרות אוטומטית ל- Tweaking , כך שכל הגדרות ה- WIFI יהיו במצב אופטימלי.
- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
עכשיו דיברתי עם פרטנר והם דורשים דמי שכירות של 5 ש"ח עבור המתאם - האם הוא הפסיק להיות חינמי? עוד מישהו ניתקל בדרישה לתשלום?
עדכון: בחשבונית שהביא לי הטכנאי רשום שהמתאם בחינם - כנראה 2 הנציגים שאמרו לי שזה בשכירות לא צדקו.
עדכון: בחשבונית שהביא לי הטכנאי רשום שהמתאם בחינם - כנראה 2 הנציגים שאמרו לי שזה בשכירות לא צדקו.
נערך לאחרונה על ידי erjerjerj ב 12/11/2021 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
NETGEAR AX1800 802.11ax AX1800 Dual Band Wireless Gigabit 1800Mbps
אשמח לחוו'ד על הנתב הזה עם סיב של פרטנר, במבצע היום ב KSP. האם יתאים ?
וכנ'ל לגבי Asus RT-AX55 AX1800 Dual Band WiFi 6 1800Mbps
אשמח לחוו'ד על הנתב הזה עם סיב של פרטנר, במבצע היום ב KSP. האם יתאים ?
וכנ'ל לגבי Asus RT-AX55 AX1800 Dual Band WiFi 6 1800Mbps
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
מאיפה קנית?06/01/2021 13:24liork11 כתב: גם אני רכשתי נתב (RT-AX86U) והחזרתי היום לפרטנר את הנתב Technicolor DGA 2232.
תודה על השרשור, עזר לי מאוד!...