מדהים איך שוק המחירים לרסיברים פועל בארצינו הקטנה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
כל הכבוד אם בזוס אכן קורא ומעביר כל אימייל לטיפול.
למרות שנראה לי שברמת התחכום הטכנולוגי שחברות כאלה מסוגלות לו, המייל מנוטר עם בינה מלאכותית שכנראה יודעת לנתח תלונות ולהעביר למי שצריך.
אחרת הוא יצטרך כל היום לענות על מיילים כמו הסצינה של ג'ים קארי בסרט bruce allmighty
למרות שנראה לי שברמת התחכום הטכנולוגי שחברות כאלה מסוגלות לו, המייל מנוטר עם בינה מלאכותית שכנראה יודעת לנתח תלונות ולהעביר למי שצריך.
אחרת הוא יצטרך כל היום לענות על מיילים כמו הסצינה של ג'ים קארי בסרט bruce allmighty
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
@mulder
צודק, אבל כמה כבר פונים אליו ישירות?
מקסימום ניסיתי, לא קרה כלום.
גם אם הוא יקרא, מי אומר שזה ישפיע במשהו?
סתם קפץ לי לראש שאפשר לפנות למישהו בכיר, ככה היה אצלי פעם שפניתי ישירות לראש העיר שלי לשאלה, ובכלל הייתי ספקן שמישהו יטרח בכלל, ותוך מספר שעות חזר אלי, וניהל איתי התכתבות והופתעתי מאוד והוא עזר מאוד.
לנסות, לא עולה כסף
צודק, אבל כמה כבר פונים אליו ישירות?
מקסימום ניסיתי, לא קרה כלום.
גם אם הוא יקרא, מי אומר שזה ישפיע במשהו?
סתם קפץ לי לראש שאפשר לפנות למישהו בכיר, ככה היה אצלי פעם שפניתי ישירות לראש העיר שלי לשאלה, ובכלל הייתי ספקן שמישהו יטרח בכלל, ותוך מספר שעות חזר אלי, וניהל איתי התכתבות והופתעתי מאוד והוא עזר מאוד.
לנסות, לא עולה כסף
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
@nice_guy
ברצינות, יפה שאתה לוקח יוזמה. בזוס הוא רק בן אדם (אני חושב..) בסופו של דבר, מי יודע, אולי תקבל תשובה ותצליח לשנות מדיניות.
הגיוני שחזי.. סליחה, יבואנים רשמיים יעשו מהלכים מלוכלכים כי התחרות פוגעת להם בכיס. כמו שפתאום לפני שנתיים הרבה אנשים נתקלו בבעיות מול משרד התקשורת על אותם מוצרים בדיוק שכבר נמכרים בארץ. מי יודע איזה יד רחצה יד.
השאלה אם אין פה משהו שמריח כמו קרטל/התערבות בוטה בתחרות. אולי הם רוצים בלעדיות מסוימת כנציגים, כמו למשל ש svs אין לך סיכוי לרכוש ישירות מחו"ל כי הם לא עוקפים נציגות מקומית.
אבל לפחות היבוא המקביל עדיין קיים, זה לא מושלם או ברמה של אמאזון אבל אופציה זולה עדיפה מכלום כרגע. ולפני כמה שנים טובות גם זה לא היה.
לעניינך, ההבדלים בין הדנון 2500 ל 2600 הם זניחים אלא אם כן יש משהו מאוד ספציפי ש 2600 יש ואתה חייב אותו.
https://www.zkelectronics.com/compare/d ... x2500h/uk/
בינתיים אתה יכול לרכוש כרגע את ה 2500 במחיר 2300 שח ביבוא מקביל:
https://www.tmaudio.co.il/items/1871793 ... 500H-DENON
ברצינות, יפה שאתה לוקח יוזמה. בזוס הוא רק בן אדם (אני חושב..) בסופו של דבר, מי יודע, אולי תקבל תשובה ותצליח לשנות מדיניות.
הגיוני שחזי.. סליחה, יבואנים רשמיים יעשו מהלכים מלוכלכים כי התחרות פוגעת להם בכיס. כמו שפתאום לפני שנתיים הרבה אנשים נתקלו בבעיות מול משרד התקשורת על אותם מוצרים בדיוק שכבר נמכרים בארץ. מי יודע איזה יד רחצה יד.
השאלה אם אין פה משהו שמריח כמו קרטל/התערבות בוטה בתחרות. אולי הם רוצים בלעדיות מסוימת כנציגים, כמו למשל ש svs אין לך סיכוי לרכוש ישירות מחו"ל כי הם לא עוקפים נציגות מקומית.
אבל לפחות היבוא המקביל עדיין קיים, זה לא מושלם או ברמה של אמאזון אבל אופציה זולה עדיפה מכלום כרגע. ולפני כמה שנים טובות גם זה לא היה.
לעניינך, ההבדלים בין הדנון 2500 ל 2600 הם זניחים אלא אם כן יש משהו מאוד ספציפי ש 2600 יש ואתה חייב אותו.
https://www.zkelectronics.com/compare/d ... x2500h/uk/
בינתיים אתה יכול לרכוש כרגע את ה 2500 במחיר 2300 שח ביבוא מקביל:
https://www.tmaudio.co.il/items/1871793 ... 500H-DENON
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
@mulder
·
תודה רבה ערן,
אבל ההבדלים הם משמעותיים, לשמוע את המוסיקה דרך אוזניות BT, הורסיה של ה BT, מאוד חשובים,
גם 4.1 ל BT זה כבר ישן, עכשיו ה 5 מאוד מוצלח.
מה גם שזה כמעט המחיר של 2600 באמזון, אז למה להתפשר? אני ממש לא בלחץ...
פניתי ל מ.ברוכים, אין להם את ה 2600, עשה רושם שהחברה לא בדיוק במצב טוב, אולי אני טועה...
·
תודה רבה ערן,
אבל ההבדלים הם משמעותיים, לשמוע את המוסיקה דרך אוזניות BT, הורסיה של ה BT, מאוד חשובים,
גם 4.1 ל BT זה כבר ישן, עכשיו ה 5 מאוד מוצלח.
מה גם שזה כמעט המחיר של 2600 באמזון, אז למה להתפשר? אני ממש לא בלחץ...
פניתי ל מ.ברוכים, אין להם את ה 2600, עשה רושם שהחברה לא בדיוק במצב טוב, אולי אני טועה...