YAMAHA - הסידרה החדשה - RX-A8, RX-A6, RX-A4, RX-A2 TSR-700, RX-V6A, RX-V4A

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

mulder כתב:אם היה כתוב על זה trinnov רק עם אותו מחיר כמו הימאהה הייתם רצים לקנות את זה גם אם היה נראה כמו קומודור 64.

:lol:
...
האמת, שיכנעת...
אני אקח בקבוק ערק איילים בצד לבלוע את האספקט העיצובי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

התחלתי בצ'יסר.
האמת, עיצוב מינימאליסטי, עדין, בלי הרבה כפתורים.
חוגה סימטרית, כפתור קטן חמוד בצד.
ליגה.. !! לא צריך יותר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

Moshe984 כתב:לפי דעתי לאט לאט הרסיברים ייעלמו מהעולם לטובת ה htpc. כבר היום 99% מהאנשים ש שומעים מוזיקה קונים סאונד בר ממחסני חשמל ב 700 שקלים וסוגרים עניין, אף אחד לא קונה היום כבר מערכות בחלקים,זה לא אסטטי, לא פרקטי, יקר ולא ממש מעניין, בטוח שלא עובר עיצובית לפזר 17 רמקולים בסלון, זה ייכחד לאט לאט בדיוק כמו שהתחום הזה מתצטמצם מיום ליום, לא ברור איך היבואנים שורדים. העיקר שנהיה בריאים.
...
·

מצער אבל לא מסכים איתך, גם שוק מכוניות הספורט הטהורות(רודסטרים, מנוע מנוע מרכזי וכו') מצטמצם
ולמבורגיני, אסטון מרטין, פורשה וכו' מייצרים ג'יפים(כאילו) ורכבי מנהלים ואם בזכות זה הם ימשיכו
לייצר רכבי ספורט אז זה בסדר.....אותו דבר באודיו, השוק הוא לכיוון סאונדבר אבל עדיין יהיה שוק
למוצרים ברמה גבוהה שלא לומר היי-אנד כי מהיי אנד בלבד לא ניראה שאפשר להתקיים.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471

שליחה

נחכה למיבחנים ואז נשפוט.
במראה החיצוני הם לא כל כך הרשימו, אולי במיבחן התוצאה הם כן ירשימו.
ימים יגידו בואו לא נשכח מדובר בימהה.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

אם נהייה קצת רציניים לרגע, האם זה באמת משנה כל כך? הרי את הרסיבר בדרך כלל שמים על מדף או בארונית ושולטים עליו עם השלט. כמה מאיתנו באמת משתמשים בתצוגה ובחוגה של הרסיבר שיש להם בבית?

יש לי הרבה כבוד לימהה. למשל מגברי האינטגרייטד שלהם לסטיריאו הם מעולים וכדי לקבל משהו טוב יותר מה A-S2100 צריך כבר לנדוד למחוזות של NAIM או של LUXMAN (דעתי האישית כמובן) וגם אז יכול להיות שה A-S2100 ימשיך להפתיע. באודיו רב ערוצי, קרי סרטים, מצאתי שיש לימהה מה שניתן להגדיר כחתימת צליל אופיינית שגרמה לכך שפחות התחברתי לרסיברים שלהם. אז לא הייתי לקוח שלהם בעבר וכנראה שגם לא בעתיד. זה הופך אותי לפחות מעורב רגשית אני מניח.

אז יכול להיות שעיצוב זה לא הצד החזק ביותר בסדרת הדגמים החדשים. אז מה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1525

שליחה

מה שחסר עכשיו זה תג מחיר 50k ואז כולם פתאום, וואו אחי, זה מה קרה לך, פותח לך את הצליל ... עומק/פירוט/ניקיון בין הכלים, אפילו אשתי מהמטבח טוענת שהיא שומעת ...

לל-לנד זה כאן.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

הגזמתם לגמרי,העיצוב דווקא נחמד
ומרענן,האם גם במגברי הסטריאו
של ימאהה יש שינויים בעיצוב?

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

העיצוב מאכזב, אבל יתכן והתמונות לא באמת עושות לו צדק....ואולי זה נראה עוד יותר רע במציאות..

ואם נהייה לשנייה רציניים, אז הדבר היחידי שחסר כאן, זו אינפומציה (לפחות) אם יש כאן מערכת כיול חדשה לחלוטין, או שיפור מהותי של הקיימת, היות והנוכחית היא לא ממש מוצלחת.

זה לא רסיבר שמסוגל יהיה להתחרות באיזה נאד, או ארקאם זולים ,שפתאום יפתחו את מבערי הדירק...לא צריך ללכת רחוק לכיוון של טרינוב.

רן

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אף רסיבר מחברות המיינסטרים שרובנו רוכשים ואפילו ספינות הדגל של חברות המיינסטרים אינם מסוגלים להיתמודד בשום פרמטר מול נחברות שהזכרת.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

ולכן זה יהיה עוול לקנות דבר כזה, במיוחד ספינת דגל, שבדרך כלל תורמת עוד מספר וואטים מועט, שלא באמת יעשו הבדל שמיע.
ככל שימהה עדיין מסתמכים על אותה מערכת כיול, או משהו מאוד דומה ליכולות של הנוכחית, אזי מוצר זול יותר, או שווה בערכו, של נאד או ארקאם, יתנו תוצאה משמעותית טובה יותר, ברגע שילחצו על הפעלת DIRAC.

ואולי... הם יוציאו משהו מהפכני שיעשה לטרינוב בית ספר...
ואגב, אני אומר את זה הכי ברצינות בעולם, ימהה כקונצרן, מסוגל להגיע לתוצאות מאוד רציניות ...אם רק יבחר לעשות כן.

רן

עריכה: הפיכת המשפט הארוך הראשון למשהו קריא...
נערך לאחרונה על ידי RanMoyal ב 16/01/2020 20:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לוטש עניים ל arcam av 10.
לעשות בית-ספר לטרינוב משימה ביתי אפשרית
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 946

שליחה

בהמשך לדברים שרן רשם....אני מצד אחד פנבוי של ימהה (מודה באשמה) , אני עם אותו רסיבר כבר כמעט עשור.
אין לי ספק שהרבה דברים התחדשו ואני כן מתעדכן בהתפתחויות בתחום ,אני גם בודק וקורא לאחרונה על ארקאם ונאד.
הבעיה מבחינתי שעל פי הפורום של AVS יש לשתי החברות המון בעיות שונות לאורך הרבה שנים והרבה דגמים.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ? כמובן מניסיון...
מאוד מעניין שלא שומעים בארצנו על "התחדשות" ברסיבר של החברות הנ"ל. מעניין מה הסיבה ?
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לדעתי המחיר הגבוה של המוצרים שהזכרת/י.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 946

שליחה

מסכים שהתג מחיר גבוה אבל מצד שני עדיין לא יצא לי לבדוק בצורה רצינית בחנות מתמחה מה המחיר האמיתי.
השאלה האם זאת הסיבה היחידה או שיש סיבות נוספות לעובדה שאנחנו לא רואים שרשורי התחדשות של הרסיברים הנײל.
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140

Belial
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

מאז דגמי 2018 ימהה ביטלו את כניסת ה HDMI בחזית הרסיבר, ולדעתי זה חסרון. הכניסה נוחה למי שרוצה לתקוע איזה מכשיר נייד לשימוש זמני. למשל מצגת ממחשב נייד. נראה שגם בדגמים החדשים אין את כניסת ה HDMI הקדמית. תצחקו, אבל זה יכול להיות סיבה לויתור על הרסיבר עבור מי שזה חשוב לו. הרי במסכי טלויזיות אין כניסה חזיתית עם גישה נוחה, אז הרסיבר הופך למפלט האחרון עבור זה...
The Devil is in the details

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7415

שליחה

בן התכוונת ל . יו .ס. בי אולי
Sony 1040
Monitor mass

Belial
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

עופרפולק כתב:בן התכוונת ל . יו .ס. בי אולי
...
·

לא, התכוונתי ל HDMI. כי USB עדיין קיים מקדימה

https://custom-pro.co.il/wp-content/upl ... ges_61.jpg

בקישור זו תמונה של המגירה של ה A3080. יש USB, אין HDMI, אפילו בספינת הדגל...
The Devil is in the details

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

שלום,
האם קיימת הערכה למועד שבו יתחילו לשווק את ספינת הדגל החדשה של ימאהה (3090?) שתחליף את 3080, מצוייד כמובן ב-HDMI 2.1 ותמיכה ב 8K כמו בסדרות הנמוכות?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

bariko כתב:שלום,
האם קיימת הערכה למועד שבו יתחילו לשווק את ספינת הדגל החדשה של ימאהה (3090?) שתחליף את 3080, מצוייד כמובן ב-HDMI 2.1 ותמיכה ב 8K כמו בסדרות הנמוכות?
...
·

לא יהיה 3090...שינו את שם הסידרה = RX-A8

וכן, ברור שתהיה תמיכה ב 2.1 + 8K

הערכה תחילת שיווק, חציון שני של 2020, ואז תוך 2-3 חודשים גם יגיע לארץ.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

תודה על המידע טל. (Y)

למען האמת כבר התכוונתי לרכוש את ה-3080.
ברגע האחרון החלטתי לחכות, כי כרגע זה לא היה מוסיף לי כלום, חוץ מתמיכה מובנית בדולבי ויז'ן, ומספר שירותי מוסיקה כגון DEEZER ,שאינם קיימים ב-3050

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”