·
תתחיל לנשק מזוזות לפני השתתחות על קברי צדיקים:lol:

·jacko-il כתב:בא לי להתחדש ב- 65C9 אף על פי ולמרות שאני מרוצה לגמרי מה- 65B7 שלי. אפילו לא דגדג לי לשדרג למען האמת. אין לי לא תקלות, לא צריבות ולא כלום, אחלה מסך. אבל, הבעיה שאחרי שהשדרגת תוקפת, קשה מאד להתמודד איתה באמצעים קונבנציונליים. זו מחלה חשוכת מרפא שהרפואה המודרנית עדיין לא מצאה לה חיסון או תרופה יעילים. נראה, אולי אלך להשתטח על קברי צדיקים במירון או משהו כזה, אולי תבוא ישועה. אני לא אדם מאמין, אבל תתפללו בשבילי....

·אני לא בא לסנגר פה על היבואן, אבל אתה מתעלם פה מסוגית המיסוי.talshap כתב:מחיר השקה של 9990 לבלאק פריידי על ה65C9 זה מחיר מרקיע שחקים ואין בו הנחה בכלל. סתם לדוגמה, אמזון מוכר את המסך בארה"ב במחיר של כ7800 שקלים והוא משונע ממהמפעל במזרח לארה"ב ועוד אמזון צריכה להרוויח (במחיר הזה גם מקבלים סאונד בר, מקלדת אלחוטית, מעמד לתלייה ועוד).
לא יתכן שאצלנו יהיה עוד עלות נוספת של 2200 שקלים על המסך, ונתח רווחים מטורף למחיר השקה. שימכרו את המסך במחיר הריאלי שלו שגם ככה המחיר יגיע אליו בדיוק בעוד 5-6 חודשים....

·avihuli כתב:איזה הוזלה בדיוק ??
תראו את המחירים בלינק ששלומי הביא של הפרסום של ח.י.
באותיות הקטנות רשום שהמבצעים עד ה-2.12 שזה יוצא אחרי הבלק פריידי ואחרי הסייבר מנדיי....