Game Of Thrones Prequel - House of The Dragon מגיע ב 21/8/22
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
איזה קטע מוזר. לא מבין את הרציונל של רייניס.
היא עשתה מעשה, חתיכת מעשה. ואז? עפה משם בלי להשלים את המלאכה? לא מבין את זה, היא כאילו מזמינה מלחמה?
היא עשתה מעשה, חתיכת מעשה. ואז? עפה משם בלי להשלים את המלאכה? לא מבין את זה, היא כאילו מזמינה מלחמה?
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 803
לפי מה שאני מבין היא כבר משוייכת לצד של ראינרה בגלל הפרק הקודם וההצהרות על נישואי הילדים.
אבל, להרוג את המלך שהומלך כרגע בלי שתהיה מלחמה רשמית שנפתחה על ידי ראינרה הופך אותה בעצם לבוגדת בכתר והממלכה בלי ההגנה של ראינרה, מה שעשתה כרגע גובל בבריחה מה"עיכוב" שלה ומעיין הפגנת כוח של "יכולתי להרוג את כולכם אבל לא עשיתי את זה".
מלחמה כנראה תהיה בכל מקרה.
אבל, להרוג את המלך שהומלך כרגע בלי שתהיה מלחמה רשמית שנפתחה על ידי ראינרה הופך אותה בעצם לבוגדת בכתר והממלכה בלי ההגנה של ראינרה, מה שעשתה כרגע גובל בבריחה מה"עיכוב" שלה ומעיין הפגנת כוח של "יכולתי להרוג את כולכם אבל לא עשיתי את זה".
מלחמה כנראה תהיה בכל מקרה.
- oferlaor
-
- מנהל

1. היא היתה תאכלס יכולה לחסל את כולם במכה ולקחת בעצמה את הכתר. הרי יש לה גם זכויות עליו (היא האחות המבוגרת של ויסריס)
2. היא הרגה שם אין ספור אנשים, אבל דווקא את כל מי שמסכנים אותה היא השאירה בחיים? סורי, לא קולט את זה.
3. אם תהיה מלחמת אזרחים זה יהיה טוב יותר מחיסול מיידי של הסכנה?
4. תזכרו שלריינירה אין יותר מדי תמיכה, אין לה צבא וראינו כבר שמרבית הבתים מקבלים את המלך החדש (חלקם אפילו בשימחה), אז במלחמה ראש בראש יש לה בעיקר חסרונות, למעט הדרקון... ותזכרו שיש דרקונים גדולים יותר לאוייב...
2. היא הרגה שם אין ספור אנשים, אבל דווקא את כל מי שמסכנים אותה היא השאירה בחיים? סורי, לא קולט את זה.
3. אם תהיה מלחמת אזרחים זה יהיה טוב יותר מחיסול מיידי של הסכנה?
4. תזכרו שלריינירה אין יותר מדי תמיכה, אין לה צבא וראינו כבר שמרבית הבתים מקבלים את המלך החדש (חלקם אפילו בשימחה), אז במלחמה ראש בראש יש לה בעיקר חסרונות, למעט הדרקון... ותזכרו שיש דרקונים גדולים יותר לאוייב...
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
הרבה יצאו נגד הקטע הזה, שבכלל לא מופיע בספר אלא הוסף ע״י יוצרי הסדרה למטרות של יצירת מתח. הם גם אמרו שהם מבינים שהקטע הזה עלול להיות בעייתי ולהרגיז צופים בגלל חוסר הסבירות שלו, אבל הם בחרו בכל זאת להכליל אותו כדי לבנות את המתח לקראת ״ריקוד הדרקונים״ (השם שניתן למלחמת הירושה שתתפתח בין הטוענים לכתר)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
כלומר יוצרי הסדרה התאימו את העלילה לפורמט TV ולא שמרו אמונים לספר? שוד ושבר.
- Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11707
שוב זה קורה ל -HBO. פרק 10 ואחרון דלף לרשת שלושה ימים לפני שידור בכורה.
הפרק ישודר רשמית בתאריך מחר (23.10) ובישראל יום אחרי. אבל הוא כבר זמין לצפייה באופן בלתי חוקי.
https://tvline.com/2022/10/21/house-of- ... ch-finale/
הפרק ישודר רשמית בתאריך מחר (23.10) ובישראל יום אחרי. אבל הוא כבר זמין לצפייה באופן בלתי חוקי.
https://tvline.com/2022/10/21/house-of- ... ch-finale/
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

איזה מלחמה ואיזה בטיח, רק חיממו לעונה 2 שתשודר כנראה עוד שנתיים.
נתראה ב- 2024.
נתראה ב- 2024.
- oferlaor
-
- מנהל

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
רק בפרק 6 אבל כמה דברים:
1. עושים כסא מחרבות ולא מכהים את החרבות? המלך שוב ושוב נחתך ומזדהמים הפצעים ואף אחד לא חושב לשייף את הלהבים? WTF?
2. זה רק אני או שהדרקונים נראים שונים מהסידרה המקורית? ואין מספיק דרקונים. הם מבליחים פה ושם ו... זהו.
3. החלפת הקאסט הייתה הזויה, ומעבר לעובדה שאף אחד מהמשחקנים החדשים לא דומה בכלום למקוריים, חלק מהקאסט לא הוחלף (לדוגמא השומר ראש/אביר/מאהב של הבת - כולם מסביבו השתנו לחלוטין והוא נראה כאילו הוא לקח שיקוי נעורי נצח? והנסיכה הבלונדינית כ"כ השתנתה במעבר השנים, אבל הדוד שלה נשאר זהה?)
הרבה רפרנסים לסדרה המקורית, משחק לא רע (כמה שחקנים ממש טובים כגון Matt Smith שתפור לתפקיד כמו כפפה ליד, Paddy Considine שמגלם נפלא את המלך החלש, Rhys Ifans כיד המלך עושה עבודה נפלאה ועוד כמה. סה"כ די מרותקים - עשינו בינג' של 4 פרקים, ועצם העבודה שכל פרק הוא כשעה אומר הרבה.
ד"א - אם יש אנשים שחורים ב House of Dragons שהוא הפריקוול של GOT, לאן הם נעלמו ב GOT?
אחוזר לפה כשאסיים בשביל למנוע ספוילרים.
1. עושים כסא מחרבות ולא מכהים את החרבות? המלך שוב ושוב נחתך ומזדהמים הפצעים ואף אחד לא חושב לשייף את הלהבים? WTF?
2. זה רק אני או שהדרקונים נראים שונים מהסידרה המקורית? ואין מספיק דרקונים. הם מבליחים פה ושם ו... זהו.
3. החלפת הקאסט הייתה הזויה, ומעבר לעובדה שאף אחד מהמשחקנים החדשים לא דומה בכלום למקוריים, חלק מהקאסט לא הוחלף (לדוגמא השומר ראש/אביר/מאהב של הבת - כולם מסביבו השתנו לחלוטין והוא נראה כאילו הוא לקח שיקוי נעורי נצח? והנסיכה הבלונדינית כ"כ השתנתה במעבר השנים, אבל הדוד שלה נשאר זהה?)
הרבה רפרנסים לסדרה המקורית, משחק לא רע (כמה שחקנים ממש טובים כגון Matt Smith שתפור לתפקיד כמו כפפה ליד, Paddy Considine שמגלם נפלא את המלך החלש, Rhys Ifans כיד המלך עושה עבודה נפלאה ועוד כמה. סה"כ די מרותקים - עשינו בינג' של 4 פרקים, ועצם העבודה שכל פרק הוא כשעה אומר הרבה.
ד"א - אם יש אנשים שחורים ב House of Dragons שהוא הפריקוול של GOT, לאן הם נעלמו ב GOT?
אחוזר לפה כשאסיים בשביל למנוע ספוילרים.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
כרונולוגית הוא לפני, אבל הסידרה נעשה מאוחר יותר, ומאז התקדמנו, מלשון פרוגרס. תיקנו את טעויות העבר. לעולם לא מאוחר מדי, גם אם זו חזרה בזמן.23/10/2022 14:44Huber כתב:
...
- oferlaor
-
- מנהל

1. הוא חולה, הדקירות מהכיסא זה רק תירוץ. כנראה שכל נגיעה תגרום לזה
2. כל דרקון טיפה שונה
3. האמת שאחרי כמה פרקים זה יותר עושה שכל ההחלפה הזו. יש לי הרגשה שהם מתכננים לספר את כל סיפורי הדורות של הבית הזה אז יתכן שאנחנו צפויים להרבה החלפות קאסט בעונות הבאות. הם כנראה התלהבו מהקונספט של ״הכתר״
4. זה לא סתם אנשים שחורים, זה הבית של ולריון. היו כמה משפחות ששרדו את במעבר מהאי שבו הדרקונים נוצרו והם הבית הגדול השני. להזכיר שגם בית טרגריאן די נכחד בסדרה. נותרה רק דנריס והאח שלה וגם הוא מת שי מהר ב got.
2. כל דרקון טיפה שונה
3. האמת שאחרי כמה פרקים זה יותר עושה שכל ההחלפה הזו. יש לי הרגשה שהם מתכננים לספר את כל סיפורי הדורות של הבית הזה אז יתכן שאנחנו צפויים להרבה החלפות קאסט בעונות הבאות. הם כנראה התלהבו מהקונספט של ״הכתר״
4. זה לא סתם אנשים שחורים, זה הבית של ולריון. היו כמה משפחות ששרדו את במעבר מהאי שבו הדרקונים נוצרו והם הבית הגדול השני. להזכיר שגם בית טרגריאן די נכחד בסדרה. נותרה רק דנריס והאח שלה וגם הוא מת שי מהר ב got.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

24/10/2022 8:14oferlaor כתב: 1. הוא חולה, הדקירות מהכיסא זה רק תירוץ. כנראה שכל נגיעה תגרום לזה.
כן ולא. הוא אכן חולה אבל הייתה סצנה בה הראו בבירור שהוא נחתך מהכסא (בעקבות כך הוא מאבד את הזרת מזיהום).
2. כל דרקון טיפה שונה.
בדיוק. בסדרה המקורית הם היו כמעט זהים. פה הם פיזית שונים לא רק אחד מהשני אלא גם מהמקוריים (רזים וארוכים יותר ולטעמי מכוערים יותר). החלטה הזוייה, הסדרה הז לא כ"כ הרבה זמן לפני המקורית שיהיה להם סיכוי לעבור התפתחות כלשהי. ניחא.
3. האמת שאחרי כמה פרקים זה יותר עושה שכל ההחלפה הזו. יש לי הרגשה שהם מתכננים לספר את כל סיפורי הדורות של הבית הזה אז יתכן שאנחנו צפויים להרבה החלפות קאסט בעונות הבאות. הם כנראה התלהבו מהקונספט של ״הכתר״.
ההחלפה הייתה עוברת הרבה יותר בקלות אם היו מזקינים כמו שצריך את שאר הקאסט. חוץ מהמלך לא מזקינים אף אחד, מה שיוצר מצב שבו הקאסט הראשי מוחלף לשחקנים הרבה יותר מבוגרים והקאסט התומך נשאר בערך באותו הגיל. זה מה שיוצר לדעתי את הדיסוננס.
שוב, כן ולא. יש שחורים לא רק בבית הזה. במועצה למשל יושב שחור (בפרק 9 למיטב זכרוני), הראו מייסטר שחור וכו וכו. אני מבין את הצורך של הוליווד לשלב מגוון שחקנים אבל זה פשוט גורם למעבר בין הסדרות להרגיש לא טיבעי. שוב, ניחא.
...
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

נדמה לי שקראתי איפהשהוא שלפי הספרים הכסא הוא כמו מיוליניר של ת'ור, מי שלאר ראוי לשבת עליו נחתך.חיפוש בגוגל העלה ש "The people of Westeros believed that when the throne cut a king or queen it was a sign that the seat of power was rejecting the monarch, deeming them unfit to rule."
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

DANBR22 - אז היה צורך להזכיר את זה איכשהו בסידרה, הרבה צופים לא קוראים את הספרים.
פרק 9 - רייניס נמצאת על דרקון מול כל המתנגדים לה, ובוחרת לא לצלות אותם ולסיים את הקונפליקט בשניה וחצי? עדיף מלחמה ארוכה ומתישה שבסופו של דבר גם כנראה תצריך להרוג את אותם דמויות בנוסף להרבה אחרים? אני מבין שהיו צריכים את זה מבחינה תסריטאית, בשביל להמשיך לקונפליקט בעונה הבאה, אבל עצם זה ששמו אותה בסיטואציה הזו ולא גרמו לה לבצע את המהלך המאוד מאוד מתבקש מרגיש עצלני מבחינה תסריטאית.
ד"א - לדעתי האישית Paddy Considine עשה מצויינת בגילום המלך.
פרק 9 - רייניס נמצאת על דרקון מול כל המתנגדים לה, ובוחרת לא לצלות אותם ולסיים את הקונפליקט בשניה וחצי? עדיף מלחמה ארוכה ומתישה שבסופו של דבר גם כנראה תצריך להרוג את אותם דמויות בנוסף להרבה אחרים? אני מבין שהיו צריכים את זה מבחינה תסריטאית, בשביל להמשיך לקונפליקט בעונה הבאה, אבל עצם זה ששמו אותה בסיטואציה הזו ולא גרמו לה לבצע את המהלך המאוד מאוד מתבקש מרגיש עצלני מבחינה תסריטאית.
ד"א - לדעתי האישית Paddy Considine עשה מצויינת בגילום המלך.
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 908
רק אני חושב שהסדרה די על הפנים?
- לא באמת קורה יותר מידי שם, פרקים שלמים של שעה עם פאנצ' אחד קטן בסוף, כמעט הכל קורה באותו לוקשיון.
- דמויות שאי אפשר להתחבר אליהן כי:
- הן מתחלפות
- הן דומות מידי זו לזו ומגיעות בזוגות: שני נסיכים זהים מפה, ושניים כמעט זהים משם, שתי ילדות ולארניות שנראות אותו הדבר...
- רובן שטוחות לחלוטין, מישהו בכלל יכול להגיד את השמות של היושבים במועצת המלך? איפה טיריון, וריס, אצבעון?
- דמות אחת ששווה משהו, דיימון, אז בקושי רואים אותו.
- מה עם כל הבתים הגדולים של GOT? הלוקשיונים שלהם? יש איזכורים פה ושם אבל בקושי, ב GOT כל הזמן דיברו כל בית כמה היסטוריה יש להם...
- כמו שכתבו פה, זה הכל נראה כמו הכנה לעונות הבאות, עם כל הכבוד זו חתיחת הכנה, שוב היוצרים של הסדרה צרכים להוציא את הראש שלהם מאיבר חשוך ומסריח של עצמם.
אני רואה את זה כי כרגע אין לי משהו אחר וזה זמין ונוח ביס (ואני מזוכיסט), אבל בד"כ מחכה שהפרקים יסתיימו כבר
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
טיריון ואצבעון זה לא אותו אחד?
מעבר לזה, ההשווה ל GOT קשה. זו סידרה חד פעמית שהצליחה לחבר אליה מליונים. קשה מאוד לשחזר הצלחה כזו.
אני ראיתי את כל הסדרה, פעמיים. היא סוחפת, מותחת, בסוף GOT בעיני היא אופרת סבון על סטרואידים. מאוד מוצלחת אבל לא יצירת מופת. לא נכנסת אצלי לחמשת הגדולות.
סופרנוס והסמויה, למשל, הרבה יותר איכותיות לטעמי.
בכל אופן בחזרה לנושא - לשפוט סידרה מול GOT - זו השוואה קשה.
מעבר לזה, ההשווה ל GOT קשה. זו סידרה חד פעמית שהצליחה לחבר אליה מליונים. קשה מאוד לשחזר הצלחה כזו.
אני ראיתי את כל הסדרה, פעמיים. היא סוחפת, מותחת, בסוף GOT בעיני היא אופרת סבון על סטרואידים. מאוד מוצלחת אבל לא יצירת מופת. לא נכנסת אצלי לחמשת הגדולות.
סופרנוס והסמויה, למשל, הרבה יותר איכותיות לטעמי.
בכל אופן בחזרה לנושא - לשפוט סידרה מול GOT - זו השוואה קשה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
טיריון זה הגמד ואצבעון זה הלורד התחמן שמחוסל בסוף24/10/2022 17:34nir11 כתב: טיריון ואצבעון זה לא אותו אחד?
מעבר לזה, ההשווה ל GOT קשה. זו סידרה חד פעמית שהצליחה לחבר אליה מליונים. קשה מאוד לשחזר הצלחה כזו....
מסכים מאוד עם המשפט השני
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
GOT היה קשה לצפייה במשך עונות שלמות, הסידרה הזו ממש מעפנה לעונה ראשונה, שאמורה להיות מושקעת ומחברת אות הצופה לגיבורים.24/10/2022 15:34arnold כתב: רק אני חושב שהסדרה די על הפנים?
ארנון
- לא באמת קורה יותר מידי שם, פרקים שלמים של שעה עם פאנצ' אחד קטן בסוף, כמעט הכל קורה באותו לוקשיון.
- דמויות שאי אפשר להתחבר אליהן כי:
- הן מתחלפות
- הן דומות מידי זו לזו ומגיעות בזוגות: שני נסיכים זהים מפה, ושניים כמעט זהים משם, שתי ילדות ולארניות שנראות אותו הדבר...
- רובן שטוחות לחלוטין, מישהו בכלל יכול להגיד את השמות של היושבים במועצת המלך? איפה טיריון, וריס, אצבעון?
- דמות אחת ששווה משהו, דיימון, אז בקושי רואים אותו.
- מה עם כל הבתים הגדולים של GOT? הלוקשיונים שלהם? יש איזכורים פה ושם אבל בקושי, ב GOT כל הזמן דיברו כל בית כמה היסטוריה יש להם...
- כמו שכתבו פה, זה הכל נראה כמו הכנה לעונות הבאות, עם כל הכבוד זו חתיחת הכנה, שוב היוצרים של הסדרה צרכים להוציא את הראש שלהם מאיבר חשוך ומסריח של עצמם.
אני רואה את זה כי כרגע אין לי משהו אחר וזה זמין ונוח ביס (ואני מזוכיסט), אבל בד"כ מחכה שהפרקים יסתיימו כבר...
כנ"ל צופה בזה כמו תרופה...
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

אעביר את זה להפקה24/10/2022 12:52Huber כתב: DANBR22 - אז היה צורך להזכיר את זה איכשהו בסידרה, הרבה צופים לא קוראים את הספרים.
ד"א - לדעתי האישית Paddy Considine עשה מצויינת בגילום המלך....
לגבי רייניס היא מסבירה את עצמה בפרק 10