לחדי העין והוידאופילים הכבדים: דוגמא להמרה של MKV ל DIVX HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #41 

אני יודע את ההבדל...
אני פשוט חושב שהוא לא ממיר את אותו הדבר, H264 בד"כ איכותי יותר X264 מוריד בביטרייט והוא מנוון יותר.

בכל מקרה המרתי את ה-H264 שלי ל-MKV עם H264TSTO ואז קיבלתי את ההודעה שאין SAMPLE RATE ל-SOUND

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

guyezra כתב:אני יודע את ההבדל...
אני פשוט חושב שהוא לא ממיר את אותו הדבר, H264 בד"כ איכותי יותר X264 מוריד בביטרייט והוא מנוון יותר.
...
(אני יודע שזה קצת off topic אבל....)

תלוי לאיזה h.264 encoder אחר אתה משווה אותו. אני מניח ש-encoders מסחריים משתמשים במערכות יעודיות להשגת איכות גבוהה יותר. בנוסף, יש גם פתרונות תוכנה שמבוססים על קוד proprietary לשם אותה מטרה.
x264 מבוסס על קוד פתוח ופיתוח התנדבותי ועושה עבודה טובה למדי בדר"כ, אבל זה לא מפתיע שאפשר להגיע לרמות יותר טובות עם כלים אחרים.

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #43 

guyezra כתב:
dizingof כתב:
guyezra כתב:האם זה ממיר גם H264?
...
אנחנו מדברים על H264..
...
אתה בטוח?
MKV מכיל בד"כ X264.

ניסיתי לפתוח ב-VIRTUAL DUB MOD קובץ TS המכיל H264 וקיבלתי הודעה שהפורמט לא מזוהה
...

הדגשתי שכל קובץ ניתן לפתוח ולהמיר פשוט תבחר בFILES-->OPEN למטה.. באופציתDIRECTSHOW
משמע כל מה שהמחשב שלך מסוגל לנגן ..VIRTUALDUBMOD יכול להמיר 8)

ו- reuven אותו הדבר לגבי הכתוביות. וודא ששם קובץ הכתוביות זהה לשם הסרט (חוץ כמובן מהסיומת) ופעל לפי ההוראות לעיל שציינתי.

יוני
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372

שליחה #44 

dizingof, לאחר התעסקות מרובה, והצלחה מעטה אני רק אבקש לציין שמדריך יתקבל בברכה... :)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #45 

dizingof כתב: הדגשתי שכל קובץ ניתן לפתוח ולהמיר פשוט תבחר בFILES-->OPEN למטה.. באופציתDIRECTSHOW
...
זה גירסת ה-virtualdubmod שמצאתי
אין שם DIRECTSHOW

reuven
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #46 

dizingof ,האים ישנה אפשרות להמיר קובץ mkv בלי subtitle TEXT/UTF8 ,ישנם מעט סרטים אים subtitle TEXT/UTF8 שאני רוצה להוריד אותם.

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #47 

reuven כתב:dizingof ,האים ישנה אפשרות להמיר קובץ mkv בלי subtitle TEXT/UTF8 ,ישנם מעט סרטים אים subtitle TEXT/UTF8 שאני רוצה להוריד אותם.
...
כשאתה מעלה את הMKV לVIRTUALDUBMOD לפי ההוראות שרשמתי יופיע לך ליד השעון אייקון בצורת חץ ירוק , תקיש עליו עם המקש השמאלי ותבטל את הצגת הכתוביות.

ההמרה תתבצע בלי הכתוביות שנמצאות בתוך הMKV

bsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #48 

אני לא אתנגד למדריך מקוצר בעיקר לגבי מה צריך להגדיר ב DIVX . אני לא מצליח לראות את המסכים שאתה מדבר עליהם....

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”