לחדי העין והוידאופילים הכבדים: דוגמא להמרה של MKV ל DIVX HD
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני יודע את ההבדל...
אני פשוט חושב שהוא לא ממיר את אותו הדבר, H264 בד"כ איכותי יותר X264 מוריד בביטרייט והוא מנוון יותר.
בכל מקרה המרתי את ה-H264 שלי ל-MKV עם H264TSTO ואז קיבלתי את ההודעה שאין SAMPLE RATE ל-SOUND
אני פשוט חושב שהוא לא ממיר את אותו הדבר, H264 בד"כ איכותי יותר X264 מוריד בביטרייט והוא מנוון יותר.
בכל מקרה המרתי את ה-H264 שלי ל-MKV עם H264TSTO ואז קיבלתי את ההודעה שאין SAMPLE RATE ל-SOUND
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
(אני יודע שזה קצת off topic אבל....)guyezra כתב:אני יודע את ההבדל...
אני פשוט חושב שהוא לא ממיר את אותו הדבר, H264 בד"כ איכותי יותר X264 מוריד בביטרייט והוא מנוון יותר....
תלוי לאיזה h.264 encoder אחר אתה משווה אותו. אני מניח ש-encoders מסחריים משתמשים במערכות יעודיות להשגת איכות גבוהה יותר. בנוסף, יש גם פתרונות תוכנה שמבוססים על קוד proprietary לשם אותה מטרה.
x264 מבוסס על קוד פתוח ופיתוח התנדבותי ועושה עבודה טובה למדי בדר"כ, אבל זה לא מפתיע שאפשר להגיע לרמות יותר טובות עם כלים אחרים.
guyezra כתב:אתה בטוח?dizingof כתב:אנחנו מדברים על H264..guyezra כתב:האם זה ממיר גם H264?......
MKV מכיל בד"כ X264.
ניסיתי לפתוח ב-VIRTUAL DUB MOD קובץ TS המכיל H264 וקיבלתי הודעה שהפורמט לא מזוהה...
הדגשתי שכל קובץ ניתן לפתוח ולהמיר פשוט תבחר בFILES-->OPEN למטה.. באופציתDIRECTSHOW
משמע כל מה שהמחשב שלך מסוגל לנגן ..VIRTUALDUBMOD יכול להמיר
ו- reuven אותו הדבר לגבי הכתוביות. וודא ששם קובץ הכתוביות זהה לשם הסרט (חוץ כמובן מהסיומת) ופעל לפי ההוראות לעיל שציינתי.
כשאתה מעלה את הMKV לVIRTUALDUBMOD לפי ההוראות שרשמתי יופיע לך ליד השעון אייקון בצורת חץ ירוק , תקיש עליו עם המקש השמאלי ותבטל את הצגת הכתוביות.reuven כתב:dizingof ,האים ישנה אפשרות להמיר קובץ mkv בלי subtitle TEXT/UTF8 ,ישנם מעט סרטים אים subtitle TEXT/UTF8 שאני רוצה להוריד אותם....
ההמרה תתבצע בלי הכתוביות שנמצאות בתוך הMKV