·מה דעתך על הqled של סמסונג בהשוואה ל lg ?yuria כתב:ביקורת מוצלחת ואיכותית כרגיל.......
שרשור תגובות: ביקורת מסך OLED 65E9 של חברת LG
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
ראיתי בהשקות גם את האולד סדרה 9 וגם את הqled הדגם האחרון עדיין האולד טוב יותר מבחינת השחורים והצבעים שלא צופים במרכז התמונה. שניהם מסכים טובים אבל אולד עדיין מנצח.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
@ha1969
·
מסקנתי מהשימוש של החברים כאן שהאולד של LG היא טלויזיה עדינה. החשש מצריבה מחייב את הקונים להצטרף למסלול אחריות מורחבת בעלות של כ- 10% מערך הטלויזיה לכל שנה. אם תיתן לילדים לצפות בערוצי הילדים ללא בקרה, ככל הנראה שתקבל צריבה של הלוגו ברמה זו או אחרת.
QLED פחות עדינה אולם השירשורים כאן מלמדים שהשירות שסמסונג מספקת באמצעות אלקטרוניקס פרו, מתחת לכל ביקורת. במילים אחרות - מהפח את הפחת.
·
מסקנתי מהשימוש של החברים כאן שהאולד של LG היא טלויזיה עדינה. החשש מצריבה מחייב את הקונים להצטרף למסלול אחריות מורחבת בעלות של כ- 10% מערך הטלויזיה לכל שנה. אם תיתן לילדים לצפות בערוצי הילדים ללא בקרה, ככל הנראה שתקבל צריבה של הלוגו ברמה זו או אחרת.
QLED פחות עדינה אולם השירשורים כאן מלמדים שהשירות שסמסונג מספקת באמצעות אלקטרוניקס פרו, מתחת לכל ביקורת. במילים אחרות - מהפח את הפחת.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אף אחד לא מחוייב להצטרף להרחבת אחריות. אני לא חושב שאני מכיר אף אחד שעשה את זה ואני ממליץ באופן גורף כיום לוותר על אחריות למסכי 65״ ומטה בגלל ירידות המחירים (זה פשוט לא יוצא כלכלי).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
שאלה בקשר למשפט הבא במאמר:
אשמח לדעת האם מישהו מיישם אצלו בבית והאם יש דיליי מובחן כלשהו בסאונד ?
כמו כן, האם יש דגמים נוספים של חברות אחרות שגם מאפשרים שידור סאונד ב-BT ?
אני מבין שניתן לחבר את המסך לרמקולי BT חיצוניים. פיצ'ר שהבנתי שנכנס רק בסדרה 9.תפריט הכניסות, שאולי עדיף שהיה פשוט אייקון משלו בעל תתי תפריט, נראה שונה חזותית מתפריט הבית הראשי. כאן ניתן להתממשק לחיבורי ה-HDMI, שרתים ברשת המקומית, חיבורי USB ואפילו רמקולי BT....
אשמח לדעת האם מישהו מיישם אצלו בבית והאם יש דיליי מובחן כלשהו בסאונד ?
כמו כן, האם יש דגמים נוספים של חברות אחרות שגם מאפשרים שידור סאונד ב-BT ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73409
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
avihuli - איזה רמקול BT מדובר שאמור להיות יותר איכותי מהמובנים במסך?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@Huber
אני בודק פונקציונאליות.
המסך אמור להיות בתוך ארון בגדים עם דלתות הזזה, מה שמשאיר את הסאונד בתוך הארון.
לכן צריך לחבר לו רמקולים "בחוץ".
צריך לבנים, אז מניח זוג סונוס פליי 1, או איזה סאונד בר בצבע לבן (אם קיים).
אני בודק פונקציונאליות.
המסך אמור להיות בתוך ארון בגדים עם דלתות הזזה, מה שמשאיר את הסאונד בתוך הארון.
לכן צריך לחבר לו רמקולים "בחוץ".
צריך לבנים, אז מניח זוג סונוס פליי 1, או איזה סאונד בר בצבע לבן (אם קיים).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא ארון שלי, אני רק עוזר בקטע של האודיו / וידיאו.
אני מניח שיש זכוכית שקופה ובהחלט יש מצב שהתמונה תיפגם אולי. אבדוק את זה.
בכל מקרה, הצפייה בטוח תיערך בחושך, אז לא יודע כמה יהיה משמעותי הנושא של הזכוכית מקדימה.
חשבתי על סדרה 9, כי זכרתי את הנושא של שידור ה-BT. שאני לא בטוח שקיים במסכים אחרים. לכן שאלתי.
אחרת אפשר לקנות כל מסך אחר פשוט יותר ולהריץ כבל אופטי לסאונד בר.
הם רוצים מינימום כבלים ומכאן פתרון של BT לרמקול חיצוני בצבע לבן בלבד יכול לבוא מצוין. רק חושש מהקטע של סינכרון קול / תמונה.
אני מניח שיש זכוכית שקופה ובהחלט יש מצב שהתמונה תיפגם אולי. אבדוק את זה.
בכל מקרה, הצפייה בטוח תיערך בחושך, אז לא יודע כמה יהיה משמעותי הנושא של הזכוכית מקדימה.
חשבתי על סדרה 9, כי זכרתי את הנושא של שידור ה-BT. שאני לא בטוח שקיים במסכים אחרים. לכן שאלתי.
אחרת אפשר לקנות כל מסך אחר פשוט יותר ולהריץ כבל אופטי לסאונד בר.
הם רוצים מינימום כבלים ומכאן פתרון של BT לרמקול חיצוני בצבע לבן בלבד יכול לבוא מצוין. רק חושש מהקטע של סינכרון קול / תמונה.
.
.
·זו היתה שאלה בחידון של ח.י לפני 3 שנים בהשקה.avihuli כתב:חשבתי על סדרה 9, כי זכרתי את הנושא של שידור ה-BT. שאני לא בטוח שקיים במסכים אחרים....
כל הטלויזיות של LG תומכות בשידור באמצעות בלוטוט.
בתערוכת הרהיטים הציגו טלויזיות מאחורי זכוכית, בארונות קיר ובסלון.
התוצאה לחלוטין לא וידאופילית.
התמונה הופכת חלבית.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

וואי, אז איזו פדיחה..
כי התמודדתי על הזכייה במקום הראשון עם עוד מישהו שזכה בטלוויזיה מתנה. שנינו ענינו על 11 שאלות נכונה.
אם כך - אז מעולה, אפשר להסתפק ב-LED לחדר השינה. לא חייב OLED.
תודה !!
כי התמודדתי על הזכייה במקום הראשון עם עוד מישהו שזכה בטלוויזיה מתנה. שנינו ענינו על 11 שאלות נכונה.
אם כך - אז מעולה, אפשר להסתפק ב-LED לחדר השינה. לא חייב OLED.
תודה !!
.
.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
קיבלתי הצעת מחיר ממש אטרקטיבית למסך הזה ואני כנראה אלך על זה. עיקר השימוש שלי הוא בסטרימינג. איך הוא מתמודד עם h265 ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
לפי מה שקראתי בחו"ל יש תמיכה. מקווה שזה באמת המצב. בכל מקרה זו הטלוויזיה שנרכשה. עכשיו צריך לחכות שיסיימו את הבית...
בעלי LG, האם תוכלו לבדוק מהם פורמטי האודיו ש- LG לא תומך בהשמעתו?
לדוגמא ATMOS, DTSMA 7.1, DTS-HD וכו'.
בסקירת E9 כתב עופר "המסך תומך באין ספור פורמטים, כולל DTS (ואפילו ב-DTS HD אם כי רק ב-core audio שלו), כמובן גם בפורמטי וידאו השונים - HDR, 4K, HEVC, H264, HLG, ו-Dolby Vision. תכני Atmos דווקא לא נוגנו דרך הנגן הפנימי למרות שהמסך תומך ב-eArc כך שעקרונית היה אמור להיות מסוגל טכנית להעביר את המידע לרסיבר או לפענח אותו."
תודה על המיפוי.
לדוגמא ATMOS, DTSMA 7.1, DTS-HD וכו'.
בסקירת E9 כתב עופר "המסך תומך באין ספור פורמטים, כולל DTS (ואפילו ב-DTS HD אם כי רק ב-core audio שלו), כמובן גם בפורמטי וידאו השונים - HDR, 4K, HEVC, H264, HLG, ו-Dolby Vision. תכני Atmos דווקא לא נוגנו דרך הנגן הפנימי למרות שהמסך תומך ב-eArc כך שעקרונית היה אמור להיות מסוגל טכנית להעביר את המידע לרסיבר או לפענח אותו."
תודה על המיפוי.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY