הוטנט ופתיחת פורטים
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- oferlaor
-
- מנהל

טוב, שיחה דומה ל @Thecoolest היתה לי עם התמיכה כרגע. לקח לי דקה להסביר מה אני רוצה (לא להיות מאחורי NAT) ולשמחתי הוא השאיר את הקו פתוח בינו לבין הטכנאית של הוט. הוא אמר לה שהשיוך של החשבון שלי לא נכון ושצריך שיוך מחדש ללא חייגן. אחרי כמה דקות היא חזרה שזה בסדר והוא בדק ואמר שהוא עדיין רואה כתובת IP שמתחילה ב-100 (זה הכתובות הבעייתיות) היא אמרה להמתין כמה שניות שזה יתאפס.
אחרי זה הכל הסתדר...
אחרי זה הכל הסתדר...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
זה אמנם לא קשור להוטנט אבל לצורך התיעוד אני יודע איך זה עובד באקספון - אתה יכול לבקש והם נותנים לך חיבור ללא NAT אבל זה זמני למשך 3 חודשים ואז הם מחזירים אותך ל-NAT ואתה צריך להתקשר אליהם שוב (כאב ראש כי אתה לא זוכר את זה ואז תוהה למה דברים לא עובדים ורק אז אתה נזכר). בכל אופן בתוך ה-3 חודשים האלה אכן החשבון שלך "מסומן" ככה שגם אם אתה מתנתק ומתחבר אתה ממשיך לקבל IP חיצוני (לא בהכרח אותו IP), ולמעשה כשאתה מבקש מהם להוציא אותך מה-NAT כדי לעשות את זה הם מנתקים לך את החיבור מהצד שלהם כדי להכריח את הראוטר שלך ליצור מחדש את חיבור ה-PPPoE ולקבל IP מחדש.eran405 כתב:@TheCoolest
·
יש לך מושג האם גם "סימנו" בצורה כלשהי את החשבון כדי להבטיח שלא תקבל שוב כתובת מאחורי NAT פעם הבאה שהכתובת תתחדש?
זה אמנם מאד נחמד ואכן שינוי מרענן אם יש אפילו נציג אחד של הוטנט שיודע מה זה NATאבל לפחות לבינתיים (טפו טפו) נראה כמו שהטריק של סינון אתרים מבטיח כתובת ללא NAT, ללא תשלום נוסף וללא צורך ליפול על "הנציג הפלאי" שיודע מה זה NAT.
אם באמת יש להם כעת אופציה לסמן חשבון כ"ללא NAT" וזה ללא תשלום נוסף זאת כמובן אופציה יותר טובה....
- eran405
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3388
@NegativeIQ
·
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את השלושה חודשים אבל מהניסיון שלי עם אקספון תמיד קיבלתי כתובת IP חיצונית להרבה יותר מזה (כרגיל באיזור השנה). אני יכול להבטיח לך שקרוב שלי שנמצא אצלהם עם כתובת חיצונית לא דיבר איתם בשלושה חודשים האחרונים ועדיין יש לו כתובות חיצונית. אם אני זוכר נכון היו גם טענות (בודדות) של אנשים כאן בפורום שזה מחזיק לאפילו פחות זמן.
לפחות בזמנו דיברתי איתם רבות על הנושא, בעיקר כחלק ממאמץ לקבל כתובת IP ללא NAT ללא תשלום נוסף בתשתית אנלימטד וכל הנציגים שדיברתי איתם, ללא יוצא מן הכלל, תמיד אמרו שזו הוצאה זמנית ושבכל רגע המערכת יכולה לבטל את זה ואין להם שליטה בנושא. אם זה היה בדיוק שלושה חודשים היה לזה גם יתרון מסויים שאפשר היה להתקשר בדיוק לפני שזה נגמר ולהבטיח שאף לא תהיה מאחורי NAT. כמה שידוע לי הבטחה כזאת אצל אקספון אפשר לקבל רק בתמורה לתשלום על IP קבוע.
·
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את השלושה חודשים אבל מהניסיון שלי עם אקספון תמיד קיבלתי כתובת IP חיצונית להרבה יותר מזה (כרגיל באיזור השנה). אני יכול להבטיח לך שקרוב שלי שנמצא אצלהם עם כתובת חיצונית לא דיבר איתם בשלושה חודשים האחרונים ועדיין יש לו כתובות חיצונית. אם אני זוכר נכון היו גם טענות (בודדות) של אנשים כאן בפורום שזה מחזיק לאפילו פחות זמן.
לפחות בזמנו דיברתי איתם רבות על הנושא, בעיקר כחלק ממאמץ לקבל כתובת IP ללא NAT ללא תשלום נוסף בתשתית אנלימטד וכל הנציגים שדיברתי איתם, ללא יוצא מן הכלל, תמיד אמרו שזו הוצאה זמנית ושבכל רגע המערכת יכולה לבטל את זה ואין להם שליטה בנושא. אם זה היה בדיוק שלושה חודשים היה לזה גם יתרון מסויים שאפשר היה להתקשר בדיוק לפני שזה נגמר ולהבטיח שאף לא תהיה מאחורי NAT. כמה שידוע לי הבטחה כזאת אצל אקספון אפשר לקבל רק בתמורה לתשלום על IP קבוע.
- oferlaor
-
- מנהל

למיטב זכרוני לגבי HOT.NET זה קרה לי רק פעם אחת לפני כן - כאשר הקימו לי את החשבון. לדעתי יש להם מצוקה של כתובות IP חיצוניות ולכן מעבירים באופן גורף את כולם להיות תחת NAT. מרבית האנשים לא ירגישו וזה לא יפריע להם, בוודאי לא בביצועים (אולי ההיפך אפילו), אבל למי שמחזיק שרתים או מחשבים בבית או מערכות שדורשות חיבור מרחוק מסוגים שונים זה מאוד משנה.
- justme123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
מעדכן שגם אצלי בשיחה עם הוטנט המצב חזר לקדמותו - IPv4 תקין ללא NAT, ובלי IPv6. הנציגים בשיחה הבינו מה הבעיה ולא הקשו, מילמלו משהו על שיוך לא תקין.
כצפוי מכל מה שקשור להוט - השיחה הפשוטה הזו לקחה בדיוק שעה - יש המתנה להוטנט ואז המתנה עם נציג הוטנט על הקו שמחייג להוט. הוט העבירו לנציג אחר והשיחה עם הוט התנתקה אז הוטנט ואני המתנו שוב להוט. חשבתי שהם השתפרו לאחרונה אבל קיבלתי שירות רע. מתוך השעה אולי 10 דק' הוקדשו לפתרון הבעיה ו-50 דק' שמעתי מוזיקת המתנה.
כצפוי מכל מה שקשור להוט - השיחה הפשוטה הזו לקחה בדיוק שעה - יש המתנה להוטנט ואז המתנה עם נציג הוטנט על הקו שמחייג להוט. הוט העבירו לנציג אחר והשיחה עם הוט התנתקה אז הוטנט ואני המתנו שוב להוט. חשבתי שהם השתפרו לאחרונה אבל קיבלתי שירות רע. מתוך השעה אולי 10 דק' הוקדשו לפתרון הבעיה ו-50 דק' שמעתי מוזיקת המתנה.
- Peadar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
מעלה קצת מהאוב
עברתי להוטנט מ-018 בתשתית כבלים
קיבלתי double nat / cgnat , התקשרתי להוטנט והעבירו אותי להוט
הנציג בהוט לא ידע על מה אני מדבר אבל עשה חיפוש במערך, אמר שהשיוך לא מוגדר נכון (לא יודע, גלשתי תקין) אחרי איזה 10 דקות של שקט על הקו שבהן הוא הגדיר משהו, עדיין הבעיה לא נפתרה. הוא טען שהעוצמות שלי לא תקינות וצריך טכנאי (האינטרנט עבד תקין בשלב זה ובכל השלבים)
אמרתי לו שלא נראה לי שזה משהו שדורש טכנאי וניתן לזה זמן, ומקסימום אני אחזור אליו
אחרי השיחה ראיתי שההוטבוקס חזר למצב נתב, החזרתי אותו לbridge ואחרי אתחול קיבלתי IP חיצוני.
עברתי להוטנט מ-018 בתשתית כבלים
קיבלתי double nat / cgnat , התקשרתי להוטנט והעבירו אותי להוט
הנציג בהוט לא ידע על מה אני מדבר אבל עשה חיפוש במערך, אמר שהשיוך לא מוגדר נכון (לא יודע, גלשתי תקין) אחרי איזה 10 דקות של שקט על הקו שבהן הוא הגדיר משהו, עדיין הבעיה לא נפתרה. הוא טען שהעוצמות שלי לא תקינות וצריך טכנאי (האינטרנט עבד תקין בשלב זה ובכל השלבים)
אמרתי לו שלא נראה לי שזה משהו שדורש טכנאי וניתן לזה זמן, ומקסימום אני אחזור אליו
אחרי השיחה ראיתי שההוטבוקס חזר למצב נתב, החזרתי אותו לbridge ואחרי אתחול קיבלתי IP חיצוני.
- AlexSandomirski
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: Alex Sandomirski
גם אני קיבלתי מהוטנט כתובת עם NAT.
בהתחלה ניסיתי להצטרף לשירות סינון אתרים כמו שאנשים פה המליצו אך זה לא עזר. גם עם סינון אתרים קיבלתי כתובת עם NAT.
דיברתי עם תמיכה טכנית של הוטנט, אך קיבלתי תשובה שהם לא יכולים לשנות לי את הכתובת IP.
הם ניסו למכור לי שירות של כתבות IP קבועה ב15 שקל בחודש אבל עם מגבלת מהירות של מקסמיום 100 מגהביט.
העבירו אותי לתמיכה טכנית של הוט שאמרו לי שכתובות IP זה רק אצל הספק והם לא יכולים לעשות עם זה כלום.
למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לנסות?
בהתחלה ניסיתי להצטרף לשירות סינון אתרים כמו שאנשים פה המליצו אך זה לא עזר. גם עם סינון אתרים קיבלתי כתובת עם NAT.
דיברתי עם תמיכה טכנית של הוטנט, אך קיבלתי תשובה שהם לא יכולים לשנות לי את הכתובת IP.
הם ניסו למכור לי שירות של כתבות IP קבועה ב15 שקל בחודש אבל עם מגבלת מהירות של מקסמיום 100 מגהביט.
העבירו אותי לתמיכה טכנית של הוט שאמרו לי שכתובות IP זה רק אצל הספק והם לא יכולים לעשות עם זה כלום.
למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לנסות?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4813
לעבור לספק אחר... אני עברתי לאחרונה מהוטנט לבזק בינלאומי 500 מגה, 29 ש"ח לחודש.
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
Re:
גם אצלי הוטנט עשו עדכון אתמול ומסרבים ולא מאפשרים לחזור לחיבור ללא NAT.26/07/2020 11:28ChinggisKhan כתב: לעבור לספק אחר... אני עברתי לאחרונה מהוטנט לבזק בינלאומי 500 מגה, 29 ש"ח לחודש....
אני מבין שזו הדרך היחידה כרגע. נכון?
כשעוברים לבזק צריך להתנתק מהוטנט או שהניתוק אוטומטי ברגע שעוברים?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4813
הם מנתקים ומעבירים תוך 4 שעות