האם עדיין אין פתרון לצפות ב 4k HDR דרך המחשב כמו שצריך?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
לא הבנתי, מה הבעיה לבדקו, לוקחים סרטון, מפעילים אותו על המחשב, ואז מפעילים אותו ישירות מהמסך, כל עוד בשני הפעמים נדלק הסימון של HDR על המסך אתה יכול לנסות להשוות בין שני התמונות.
וכן אפשר לקבל הכל ממחשב, אני רואה 4K, HDR, וגם מקבל את הפס קל המלאה, רק צריך סבלנות ולספק פרטים בסיסים לאנשים שרוצים לעזור לך בפורום, אחרת לא תקבל שום דבר...
וכן אפשר לקבל הכל ממחשב, אני רואה 4K, HDR, וגם מקבל את הפס קל המלאה, רק צריך סבלנות ולספק פרטים בסיסים לאנשים שרוצים לעזור לך בפורום, אחרת לא תקבל שום דבר...
Bugy
תסתכל כתוב לך "If using integrated Intel GPU: " רק אז אז יש צורך ב דור 7 ומעלה
שיש כרטיס חיצוני כמו AMD/NVIDIA (שתומכים בדרייברים ב Playready 3) אין חשיבות למעבד.
כל הדרישות הם דברים בסיסים שיש לכל משתמש. כמו גירסה +- יחסית עדכנית של חלונות שמתקינה גם ככה דרייבר אוטומטי מהתקופה האחרונה
תסתכל כתוב לך "If using integrated Intel GPU: " רק אז אז יש צורך ב דור 7 ומעלה
שיש כרטיס חיצוני כמו AMD/NVIDIA (שתומכים בדרייברים ב Playready 3) אין חשיבות למעבד.
כל הדרישות הם דברים בסיסים שיש לכל משתמש. כמו גירסה +- יחסית עדכנית של חלונות שמתקינה גם ככה דרייבר אוטומטי מהתקופה האחרונה
נערך לאחרונה על ידי moog ב 10/12/2018 19:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעיקרון תבחר ב DXVA2 בכל מה שאתה יכול.
אתה יכול ללכת לפי המדריך הזה.
https://wiki.mikejung.biz/MadVR
הכרטיס שלך הוא יותר לכיוון ה Low end
תבדוק גם שאתה על הגירסאות האחרונות
MPC = 1.8.3
MAD VR =v0.92.17
דרייבר Nvidia מהתקופה האחרונה
אתה יכול ללכת לפי המדריך הזה.
https://wiki.mikejung.biz/MadVR
הכרטיס שלך הוא יותר לכיוון ה Low end
תבדוק גם שאתה על הגירסאות האחרונות
MPC = 1.8.3
MAD VR =v0.92.17
דרייבר Nvidia מהתקופה האחרונה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·TheCoolest כתב:@bariko
·
למחשב אין שום בעיה עם התכנים האלה, הם לא דורשים כוח עיבוד בכלל ברגע שיש בכרטיס מסך תמיכה בפיענוח בחומרה.
בדיוק אותו דבר קורה בסטרימרים, והמעבדים בסטרימרים חלשים בכמה וכמה סדרי גודל ממעבדים במחשב, אפילו כאלה מלפני עשור....
ארתור, לא מדוייק.
להזכירך רכשתי שני כרטיסי מסך 1050 זהים, אחד עבור המדיה סנטר, השני עבור מחשב סטנדרטי בחדר.
המדיה סנטר קרטע, השני רץ חלק.
בהמשך התברר שאמנם בשניהם היה מעבד I5, אך במדיה סנטר זה היה דור ישן יותר שלא הצליח לסחוב.
בסופו של דבר שדרגתי למעבד I7 דור עדכני, והכול הסתדר.
אתה דווקא נטלת חלק מאוד פעיל בשרשור ההוא, ועזרת לי רבות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@bariko
·
היה לי GTX 1050 2GB.
שמתי אותו במחשב עתיק עם מעבד Core 2 Duo E6850 (זה 3GHZ, אבל כפול ליבה, מהדורש הראשון של קור2).
וכל תוכן התנגן עליו חלק לגמרי.
לאחר מכן השתמשתי בו לביצוע בדיקות נוספות, והוא הורכב על i3 540, זה גם מעבד כפול ליבה עם תדר 3GHZ. דור ראשון (טוב, ראשון וחצי) של מעבדי ה-Core i, והכל רץ עליו חלק.
אני לא יודע באילו בעיות נתקלת במערכת שלך, אבל זה בטוח לא היה קשור למעבד או הכרטיס מסך.
·
היה לי GTX 1050 2GB.
שמתי אותו במחשב עתיק עם מעבד Core 2 Duo E6850 (זה 3GHZ, אבל כפול ליבה, מהדורש הראשון של קור2).
וכל תוכן התנגן עליו חלק לגמרי.
לאחר מכן השתמשתי בו לביצוע בדיקות נוספות, והוא הורכב על i3 540, זה גם מעבד כפול ליבה עם תדר 3GHZ. דור ראשון (טוב, ראשון וחצי) של מעבדי ה-Core i, והכל רץ עליו חלק.
אני לא יודע באילו בעיות נתקלת במערכת שלך, אבל זה בטוח לא היה קשור למעבד או הכרטיס מסך.
bariko השתמש בנגני בלו ריי עם תפריטי Java וכתוביות שהכל ביחד קצת כבד למעבד כמו E6XXX (אם אני לא טועה זה המעבד שהיה לו במדיה סנטר וממש לא I5)
כל תזוזה עם העכבר שהייתה מקפיצה את התפריט, הייתה יכולה לגרום לספייק במעבד ולנפילת פריימים.
ברור שעם MPC זה אחרת
כל תזוזה עם העכבר שהייתה מקפיצה את התפריט, הייתה יכולה לגרום לספייק במעבד ולנפילת פריימים.
ברור שעם MPC זה אחרת
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

·moog כתב:bariko השתמש בנגני בלו ריי עם תפריטי Java וכתוביות שהכל ביחד קצת כבד למעבד כמו E6XXX (אם אני לא טועה זה המעבד שהיה לו במדיה סנטר וממש לא I5)
ברור שעם MPC זה אחרת...
דווקא כן היה I5, אבל כנראה ישן מאוד:
מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155
מי שמעוניין מוזמן לעבור שוב על השתלשלות האירועים:
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
·בקיצור ה MADVR פולשיט גדול שחלק מהאנשים פה משבחים אותו לא יודע על מהkingshoko כתב:אני מקבל HDR מהמחשב, מקבל סאונד בפורמט תקין
אבל מקרטע, לא ברור הmadvr הזה, למרות שכל המדדים נראים תקינים, אין עומס על המעבד, דיסק או כרטיס מסך, עדיין מקרטע.
לא ברור הmadvr הזה...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

moog
יתכן שנפלה טעות ברשימת הרכיבים שהופיעה אצלי קודם.
בכל אופן כל זה כבר היסטוריה, כל החומרה במחשב המדיה סנטר הוחלפה, להוציא את המארז.
כאמור בדיעבד זו הייתה טעות מצערת, היות ואינני משתמש כלל במחשב.
ועוד לחשוב שלא הסתפקתי בתוכנה אחת עבור צפייה בתכנים האלה JRIVER או DVDFAB, רכשתי את שניהם
יתכן שנפלה טעות ברשימת הרכיבים שהופיעה אצלי קודם.
בכל אופן כל זה כבר היסטוריה, כל החומרה במחשב המדיה סנטר הוחלפה, להוציא את המארז.
כאמור בדיעבד זו הייתה טעות מצערת, היות ואינני משתמש כלל במחשב.
ועוד לחשוב שלא הסתפקתי בתוכנה אחת עבור צפייה בתכנים האלה JRIVER או DVDFAB, רכשתי את שניהם
אפליקציה יוטיוב בטלוויזיה גם דרכיה לא רואים HDR?
כשמפעיל וידאו HDR הסימן נדלק בטלוויזיה.
כשמפעיל וידאו HDR הסימן נדלק בטלוויזיה.
קדמיים Polk Audio RTi A5
אחוריים Polk Audio RTi A1
סנטר Polk Audio CSi A4
סאב וופר Polk Audio PSW10
רסיבר Pioneer VSX-932
מחשב HTPC + כרטיס מסך GTX 1050
אוזניות סוני MDR-1000X
טלוויזיה Sony 4K HDR KD65XE8596
אחוריים Polk Audio RTi A1
סנטר Polk Audio CSi A4