התחדשתי ב Sony XF9005
-
eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
נפתרה הבעיה למרות שהכבל שמחבר בין המרנץ לטלוויזיה הוא חדש ומאיכות מעולה במיוחד ל 4k החלפתי אותו בכבל שמחבר בין הממיר של יס למגבר שגם הוא נועד ל 4k ופתאום הכל החל לעבוד.
היה דיי סיוט לנתק ולחבר את הכבל השני, הסוני צמודה מאד לקיר ולדחוף את היד מאחורה ולגשש לא היה כיף בכלל.
העיקר שכרגע הכל חזר לעבוד יש ARC עובד.
זה מאד חשוב לי מאחר וכרגע המחשב חלש מידי לנגן 4k HDR הדרך היחידה שלי היא דרך הרשת מכונן שמחובר לראוטר ומשם ישר לטלוויזיה ואז כדי אודיו טוב חייב ש ARC יעבוד.
היה דיי סיוט לנתק ולחבר את הכבל השני, הסוני צמודה מאד לקיר ולדחוף את היד מאחורה ולגשש לא היה כיף בכלל.
העיקר שכרגע הכל חזר לעבוד יש ARC עובד.
זה מאד חשוב לי מאחר וכרגע המחשב חלש מידי לנגן 4k HDR הדרך היחידה שלי היא דרך הרשת מכונן שמחובר לראוטר ומשם ישר לטלוויזיה ואז כדי אודיו טוב חייב ש ARC יעבוד.
- TsachiEiny
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
לא
בדקתי את הנושא. הבעיה היא רק במידה ויש פגם בייצור/ חבלה בזמן פתיחת האריזה, ואז לך תוכיח שזה לא אתה. אבל אם פתחת מהקופסא לבד ושפר עלייך מזלך והכל תקין, אז האחריות משם והלאה כרגיל.ZenZen כתב:·אין בעיה עם האחריות במקרה שלא הטכנאי שלהם מרכיב? או שרק הובלת לבד וההתקנה נעשתה על ידם?.........
- levimei
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
@eyosha
·עוד לא החלפתי כבל HDMI. בחיבור כבל אופטי במקום ה HDMI, אותם תכנים בנטפליקס שלא עבדו ב +DD נשמעים תקין כאשר המגבר מראה רק DD. היציאה האופטית לא יכולה להעביר את התקנים שמעל DD ?
·עוד לא החלפתי כבל HDMI. בחיבור כבל אופטי במקום ה HDMI, אותם תכנים בנטפליקס שלא עבדו ב +DD נשמעים תקין כאשר המגבר מראה רק DD. היציאה האופטית לא יכולה להעביר את התקנים שמעל DD ?
-
eyosha
-
- חבר ותיק

@levimei
אני חושב שכל דבר מעבר ל DD, DTS מחייב HDMI
·
אני חושב שכל דבר מעבר ל DD, DTS מחייב HDMI
·
- raoul
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1210
קיבלתי הרגע הצעה ל-75FX9005 מיבואן רשמי ב-15,200 ש"ח , זה הכי נמוך שקיבלתי עד עכשיו, אבל עדיין זה הפרש ענק לטלויזיה הבאה בתוק שהיא ה-סמסונג 75NU8000 שעולה 5,500 ש"ח פחות.
מאוד מתלבט....
מאוד מתלבט....
- TriPc
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
@eyosha
איך הטלויזיה מבחינת זווית צפייה?
האם אפשר להתקין אפליקציות של ערוצי הטלויזיה? ( מאקו וכו')
איך הטלויזיה מבחינת זווית צפייה?
האם אפשר להתקין אפליקציות של ערוצי הטלויזיה? ( מאקו וכו')
-
eyosha
-
- חבר ותיק

@TriPc
·
מבלינת זווית צפיה led/flad פחות מומלץ כאן oled חזק הרבה יותר
מבחינת אפליקציות לא התקנתי מה שציינת צריך לבדוק, לא כל אפליקציה ניתנת להתקנה הרוב חסום.
אני התקנתי רק נטפליקס, ו nova video player. אני מנגן תכנים מהרשת הביתית זו הסיבה.
·
מבלינת זווית צפיה led/flad פחות מומלץ כאן oled חזק הרבה יותר
מבחינת אפליקציות לא התקנתי מה שציינת צריך לבדוק, לא כל אפליקציה ניתנת להתקנה הרוב חסום.
אני התקנתי רק נטפליקס, ו nova video player. אני מנגן תכנים מהרשת הביתית זו הסיבה.
- TriPc
-
- חבר פעיל

@eyosha
מה סיכוי שתוכל לבדוק לי את עניין האפליקציה?
לפחות האפליקציה של מאקו, זה חשוב לי.
מה סיכוי שתוכל לבדוק לי את עניין האפליקציה?
לפחות האפליקציה של מאקו, זה חשוב לי.
-
eyosha
-
- חבר ותיק

@TriPc
·אבדוק לך ברגע שהילדים ילכו לישון כבר!
·אבדוק לך ברגע שהילדים ילכו לישון כבר!
-
eyosha
-
- חבר ותיק

@TriPc
·
מאקו וערוצים ישראלים עובדים, אין בעיה
·
מאקו וערוצים ישראלים עובדים, אין בעיה
- TriPc
-
- חבר פעיל

@eyosha
תודה רבה על התשובה המהירה.
הכי חשוב שהילדים הלכו לישון
תודה רבה על התשובה המהירה.
הכי חשוב שהילדים הלכו לישון
- ice2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
מה אתה חושב על רמת השחורים בטלווזיה?
כשראיתי בחנות אז השחורים היו לא משהו יחסית ל QLED שהיתה ליד, התמונה היתה קצת בהירה גם בכהים, כל הניגודיות היתה קצת מוזרה (זה היה משחק כדורסל בשתי הטלווזיות).
מישהו יודע איפה הXF90 נמצאת בתצוגה באיזור רמת גן\ בני ברק? (מלבד טרקלין חשמל מול קניון איילון).
כשראיתי בחנות אז השחורים היו לא משהו יחסית ל QLED שהיתה ליד, התמונה היתה קצת בהירה גם בכהים, כל הניגודיות היתה קצת מוזרה (זה היה משחק כדורסל בשתי הטלווזיות).
מישהו יודע איפה הXF90 נמצאת בתצוגה באיזור רמת גן\ בני ברק? (מלבד טרקלין חשמל מול קניון איילון).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
-
eyosha
-
- חבר ותיק

@ice2k
·ההגדרות בהירות הרגילות מאד גבוהות.
בבית אני בדרגת בהירות 10 מתוך 100! וזה נראה מצוין
אבל אם אתה מצפה שזה יהיה ברמה של OLED אז אתה תתאכזב, OLED טובה יותר בשחורים כי היא לא מדליקה אותם בכלל
·ההגדרות בהירות הרגילות מאד גבוהות.
בבית אני בדרגת בהירות 10 מתוך 100! וזה נראה מצוין
אבל אם אתה מצפה שזה יהיה ברמה של OLED אז אתה תתאכזב, OLED טובה יותר בשחורים כי היא לא מדליקה אותם בכלל
- av-br
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
@ice2k
יש ירידה ברורה בשחורים מהדגם של שנה שעברה X930E. (ובצבעים ב-HDR)
ב-LCD, ה-Q9FN של סמסונג עדיפה.
ב-LCD, ה-Q9FN של סמסונג עדיפה.
-
eyosha
-
- חבר ותיק

·זו לא אותה רמת מחיר בכלל, זו לא השוואה נכונה.av-br כתב:@ice2k
ב-LCD, ה-Q9FN של סמסונג עדיפה....
- av-br
-
- חבר פעיל

@eyosha
הבעיות בניגון מהמחשב שניתקלת בהם. אפשר לשאול איזה כרטיס מסך ומעבד יש לך , ואיך ניגנת בדיוק?
למשל ב-NETFLIX דרך הוינדוס, ניתן לצפות ב-HDR \ 4K רק בדפדפן EDGE ובאפליקציה מ windows store.
https://help.netflix.com/he/node/42384
וגם לזה יש דרישות אבסורדיות. מעבד I7 מדור 7 (הדור הקודם) או geforce 1050.
https://help.netflix.com/he/node/55763
יש לי 960 (דור קודם לכן אבל דומה בביצועים אם לא עדיף) ו i7 6700k והמחשב "החלש" הזה לא אמור להספיק. זה אבסורד וחוצפה, כי לטלוויזיה יש מקסימום עשירית מהכח שיש למחשב השולחני שלי ואין לה כל בעיה בנושא.
הבעיות בניגון מהמחשב שניתקלת בהם. אפשר לשאול איזה כרטיס מסך ומעבד יש לך , ואיך ניגנת בדיוק?
למשל ב-NETFLIX דרך הוינדוס, ניתן לצפות ב-HDR \ 4K רק בדפדפן EDGE ובאפליקציה מ windows store.
https://help.netflix.com/he/node/42384
וגם לזה יש דרישות אבסורדיות. מעבד I7 מדור 7 (הדור הקודם) או geforce 1050.
https://help.netflix.com/he/node/55763
יש לי 960 (דור קודם לכן אבל דומה בביצועים אם לא עדיף) ו i7 6700k והמחשב "החלש" הזה לא אמור להספיק. זה אבסורד וחוצפה, כי לטלוויזיה יש מקסימום עשירית מהכח שיש למחשב השולחני שלי ואין לה כל בעיה בנושא.
- av-br
-
- חבר פעיל

הזכרת OLED.. אז רק ציינתי שיש גם LCD עם שחורים יותר טובים.eyosha כתב:·זו לא אותה רמת מחיר בכלל, זו לא השוואה נכונה..........
למשל מבחינתי OLED לא היתה אופציה, אבל ה Q9FN כן היתה שיקול כי עדיין LCD.
(לא אופציה כי משמש גם במחשב. אבל לא סומך על שום OLED שלא תיצרב מכל מיני אובייקטים סטאטים במסך, כגון הלוגו של הערוץ הפופולרי או אובייקט של SMART TV)
נערך לאחרונה על ידי av-br ב 24/11/2018 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
eyosha
-
- חבר ותיק

@av-br
·
אני מנגן מהאפליקציה של הטלוויזיה ואז אין בעיה
·
אני מנגן מהאפליקציה של הטלוויזיה ואז אין בעיה
- av-br
-
- חבר פעיל

@eyosha
הכל? אני סקרן לגבי תוכן HDR שמורידים מקומית למחשב. (טורנט לדוגמה)
בכלל, מכיון שהטלוויזיה תחובר אל המחשב, קיוויתי להשתמש כמה שפחות בפוקנציות ה-SMART שלה... נראה לי חוסר נוחות לעבור בין האינפוטים השונים.
בכלל, מכיון שהטלוויזיה תחובר אל המחשב, קיוויתי להשתמש כמה שפחות בפוקנציות ה-SMART שלה... נראה לי חוסר נוחות לעבור בין האינפוטים השונים.
-
eyosha
-
- חבר ותיק

·אני חשבתי בדיוק כמוך עד שראיתי שבנטפליקס של הטלוויזיה זה הרבה יותר חלק וטוב אולי כי המחשב שלי חלש קצתav-br כתב:@eyosha
בכלל, מכיון שהטלוויזיה תחובר אל המחשב, קיוויתי להשתמש כמה שפחות בפוקנציות ה-SMART שלה... נראה לי חוסר נוחות לעבור בין האינפוטים השונים....
ואז ראיתי שמכיוון שהמחשב שלי חלש ולא יכול להתמודד עם תוכן HDR 10 BIT , נח הרבה יותר להזרים מהטלוויזיה ישירות דרך פרוטוקול SMB יש לי דיסק שמחובר ישירות לראוטר ואז פתאום כמעט אין לי צורך במחשב ..