ערוץ 5sport 4K מתחיל לשדר היום
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3006
ofers79
תודה על העדכון.
הייתי בטוח שכל המשחקים מצולמים ב-4K ואם כל 4 ערוצי ה-HD היו ערוצי 4K היה ניתן לשדר את כל המשחקים ב-4K.
לפחות היום נקבל את המשחק המרכזי ב-4K.
תודה על העדכון.
הייתי בטוח שכל המשחקים מצולמים ב-4K ואם כל 4 ערוצי ה-HD היו ערוצי 4K היה ניתן לשדר את כל המשחקים ב-4K.
לפחות היום נקבל את המשחק המרכזי ב-4K.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

אולי זה רק אני אבל נראה לי שמקביל לשידור ב-4K איכות השידורים ב-HD ירדה.
איכות השידור אתמול של ריאל בחצי הראשון היתה בלתי נסבלת (כנראה מבעיה כלשהי).
בחצי השני האיכות השתפרה משמעותית ואז ראו הבדל די משמעותי בין איכות השידור של ריאל לאיכות של יובה.
על איכות השידור של סיטי בגולד אין מה להגיד. בלתי ניתן לצפייה.
איכות השידור אתמול של ריאל בחצי הראשון היתה בלתי נסבלת (כנראה מבעיה כלשהי).
בחצי השני האיכות השתפרה משמעותית ואז ראו הבדל די משמעותי בין איכות השידור של ריאל לאיכות של יובה.
על איכות השידור של סיטי בגולד אין מה להגיד. בלתי ניתן לצפייה.
- matanh123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
בהוט רואים מעולה את ה 4k בעיקר ליגת אלופות
חבל שהמשחקים בגולד המעטים שיש לא ב hd
חבל שהמשחקים בגולד המעטים שיש לא ב hd
- dilbert78
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1556
לדעתי ב YES האיכות לא ברמת המונדיאל
אם מישהו ב HOT באזור תל אביב מוכן לארח אותי למשחק מתישהו אני אשמח להתרשם אם יש הבדל
אם מישהו ב HOT באזור תל אביב מוכן לארח אותי למשחק מתישהו אני אשמח להתרשם אם יש הבדל
- idan309
-
- חבר מביא חבר

אמנם זה מזכרון אבל נראה לי שהשידור אתמול ב4K היה קצת פחות טוב מהשידור של יום לפני.
האם נופל מהמונדיאל? בגלל שעבר די הרבה זמן אני לא יכול לאמר בוודאות אבל לא נראה לי וגם אם כן, לא מהותית.
אני אשמח לאיכות כזאת בערוץ של צ'רלטון וביורוליג.
dilbert78
אם אתה מגלה שב-HOT האיכות טובה יותר תעדכן (יהיה לא פשוט ע"ב כך שגם אם תמצא חבר פורום באזור ת"א סביר שהמסך שלו לא יהיה דומה לשלך).
האם נופל מהמונדיאל? בגלל שעבר די הרבה זמן אני לא יכול לאמר בוודאות אבל לא נראה לי וגם אם כן, לא מהותית.
אני אשמח לאיכות כזאת בערוץ של צ'רלטון וביורוליג.
dilbert78
אם אתה מגלה שב-HOT האיכות טובה יותר תעדכן (יהיה לא פשוט ע"ב כך שגם אם תמצא חבר פורום באזור ת"א סביר שהמסך שלו לא יהיה דומה לשלך).
- idan309
-
- חבר מביא חבר

אחרי לא מעט זמן היום נחזור לצפות במשחק של מכבי חיפה מהמגרש.
חשבתי גם היום לוותר אבל העובדה שמשום מה אין שידור ב-4K (לא ברור איך סכנין-בני יהודה משודר והדרבי לא) שכנעה אותי הפעם ללכת.
חשבתי גם היום לוותר אבל העובדה שמשום מה אין שידור ב-4K (לא ברור איך סכנין-בני יהודה משודר והדרבי לא) שכנעה אותי הפעם ללכת.
- matanh123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
המשחק בני יהודה סכנין היה באיכות מעולה. ורואים הבדל גדול בין 4k לרגיל בטלויזית סוני 55 oled
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
הערוץ הזה פשוט בזבוז כסף!! הם הבטיחו לשדר את משחקי ליגת העל ובמיוחד את המשחקים המרכזיים ואת מכבי ביורוליג אבל משום מה לא משודר כלום
העיקק הם משדרים את ליגת האלופות פעם באף פעם
העיקק הם משדרים את ליגת האלופות פעם באף פעם
- nati1212
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
מישהו יודע מה איכות השידור של sport5 4k? אם זה 60fps?
- loki2d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 658
חברים,
האם יש למישהו פה STING TV ואת הערוץ הזה ? איך איכות השידור ? פשוט יש היום חצי גמר ליגת האלופות ואני מתלבט אם לרכוש את הערוץ ליום אחד כדי לראות את המשחק...
האם יש למישהו פה STING TV ואת הערוץ הזה ? איך איכות השידור ? פשוט יש היום חצי גמר ליגת האלופות ואני מתלבט אם לרכוש את הערוץ ליום אחד כדי לראות את המשחק...