סנכרון מדוייק של כתוביות בהתחשב ב-FPS של התוכן - המדריך המלא

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #41 

shirosh28,

כל מה שצריך זה להתקין תוכנה בשם DirectVobSub

עכשיו תוודאי ששם הקובץ של הסרט ושל התרגום זהים (חוץ מה-EXTENSION שהיא נשארת SRT בתרגום ו-AVI עבור הסרט).

boloni
טרול
טרול
תגובות: 141
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

אני לא בטוח שאני מבין למה אתה קורא "עובד בתחום" .
hagi עובד כמנהל מחלקה בחברה גדולה בתחום האלקטרוניקה כבר הרבה מאוד זמן .
במקביל לזה אני יודע שהוא פתח לפני חודש עם עוד שותף חנות ליבוא אישי בתחום ה-HD ושם מייצג חברה אוסטרלית וטיוונית של נגנים STREAMER ומייבא מחשבים ניידים חזקים לשימוש ב-MEDIA CENTER . עד כמה שיודע ממנו המשלוח הראשון של המכשירים יגיע בסוף אוגוסט ובינתיים מכר כמה מאות מחשבים ניידים רק כאן , בחברה . לדעתי הולך לא רע במכירות ואם תשאל אותי זה בצדק כי הוא מוכר לפטופ 6300 Core Duo 2 , עם דיסק של 200 גיגה , כרטיס גרפי חזק עם יציאה HDMI ויציאת אודיו אופטית , נדמה לי מהסדרה 8800
<נערך על ידי עפר: פרסום>

oferlaor כתב:boloni,

hagi עובד כיום בתחום? כלומר, הוא מייבא STREAMERS בזול כמו שתכנן בזמנו?
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #43 

boloni,

ערכתי לך את ההודעה. אבקש לא לבצע שוב פרסום עבורו. אם הוא מייבא מכשירים ומחשבי HTPC אז הוא עובד בתחום.

לא לשכוח שהמשתמש hagi מוקפא מהאתר.

בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה!

מקווה שיעמוד במילה שלו לגבי עלויות (בזמנו אמר 10% מעל המחיר בחו"ל אם אני זוכר נכון).

boloni
טרול
טרול
תגובות: 141

שליחה #44 

עופר ,
מצטער , לא התכוונתי לפרסם דבר . חגי גם לא ממש צריך פרסום כזה כי אני רואה את התגובות של אלה שכבר קנו והם מאוד מרוצים .
בכל מקרה לא פרסמתי מה שם החנות , מה הטלפון או כל פרט מזהה אחר , אז למה אתה חושב שזה נקרא פרסום ?
אני גם מבטיח כאן שלא אפרט את זהות העסק של חגי ללא אישור ממנהלי אתר , אבל כפי שציינתי קודם , אין לי שום כוונה לעסוק בפרסום לא עבורו ולא עבור אף אחד אחר .

shirosh28
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

תודה ושאלה אחרונה

שליחה #45 

איפה אפשר להוריד את התוכנה DirectVobSub

בצורה הבטוחה ביותר?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #46 

תורידי מהתוצאה הראשונה שמתקבלת ב google לאחר חיפוש המחרוזת DirectVobSub.

שלומית91
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שינו שיטת שידור צריכה את עזרתכם

שליחה #47 

יש לי טלויזית סמסונג פלזמה 50 אינצ שנרכשה בחול ואנחנו לא מצליחים לשנות לה את השיטת שידור הצפייה היא אר ורק שחור לבן ניסינו את הכל כולל את הממירים שמשנים את השיטת שידור
רוב הטכנאים ממלצים לקנות טלויזייה חדשה

אולי מישהו מבין ויכול לעזור לי יש ברשותי שתיי טלויזיות כאלו השנייה היא lg 42 אניצ
אשמח אם מישהו יוכל לעזור
תודה

a_s_007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #48 

@hagi
·אהלן,
קודם כל תודה על המדריך המושקע ביותר.
אשמח לעזרה קטנה, כמוך אני גם חקרתי בעניין ולא מצאתי פתרון ואני באמת מסנכרן ידנית כל שורה ושורה ממש כאב ראש, התרגשתי ביותר כשמצאתי את המדריך שלך.

עשיתי לפי המדריך שציינת באמת בדקתי את הסרט לפי תוכנת info ושיניתי בדיוק כמו במדריך עם שתי התוכנות הנוספות, לצערי זה לא עבד אחרי שהפעלתי את הסרט כדי לבדוק. זה נשאר בדיוק כבתחילה מלבד שנוי הפונט.
- בתוכנת subtitkecreator מלבד בחירת הפריים ושמירה כפורמט שאמרת יש עוד דבר נוסף שעלי לעשות? כמובן אחרי השמירה מתבקשים לבחור אזור אבל לא חושב שזה משפיע על הסנכון.

אם תוכל להסריט מדריך יותר מאשמח.

תודה מראש!

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #49 

@a_s_007
·
חבל על המאמץ, לעבוד לפי איזה מדריך שחגג כבר בר מצוה. יש ב- subtitle edit אפשרות להתאים ל- fps. שני קליקים, בערך. בתפריט ה- synchronization, יש אפשרות ל- change frame rate.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

a_s_007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #50 

@שלגון
·תודה על המענה חבר,
שני קליקים האלה זה יפתור לי את הבעיה של הסנכרון? העניין שהסנכרון הוא לא אותו הדבר לכל אורך הכתוביות, בהתחלה זה מפגר בכמה שניות באמצע זה מקדים בכמה שניות ובסוף זה שוב מפגר, ככה שזה אף פעם לא מסנכרן את כל הכתוביות אולי רק חלק קטן, אם יש לזה פתרון שידוע לך אשמח לשמוע על כך.
ושוב תודה.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #51 

a_s_007 כתב:@שלגון
העניין שהסנכרון הוא לא אותו הדבר לכל אורך הכתוביות, בהתחלה זה מפגר בכמה שניות באמצע זה מקדים בכמה שניות ובסוף זה שוב מפגר, ככה שזה אף פעם לא מסנכרן את כל הכתוביות אולי רק חלק קטן, אם יש לזה פתרון שידוע לך אשמח לשמוע על כך.
...
·
לא, זה בוודאות לא יפתור את הבעיה. מה שקורה אצלך זה שיש לך גרסה אחרת ממש של הסרט/פרק מאשר של התרגום. או שזאת גרסה עם עריכה שונה. ייתכן שיש שם בעיות נוספות, כמו FPS שונה. בכל מקרה, אין ברירה אלא לסנכרן את ההתחלה של הסרט, לבדוק עד איפה זה מתאים ואז להמשיך לסנכרן מהנקודה שזה מפסיק לעבוד ועד סוף הסרט וכן הלאה.
יש ב- subtitle edit המון כלים מאד טובים לסנכרון:
https://www.nikse.dk/SubtitleEdit/Help
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”