HOT 200 מגה, מהירות מתרסקת מהשעה 7-8 בערב עד השעה 12-1 בלילה.
- edwardush
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
עכשיו יש לי 200 מגה ויש אותה בעיה בוודאות. במיוחד בערב המהירות של 25 מגה כבר הגבול. וכך כל שבוע. אני צופה בטלוויזיה IPTV וכמובן את ערוצי במצב HD ואת הערוצים האלה הם בלתי אפשרי לצפות במהירות נמוכה כל כך. סתם בזבוז של עצבים. בלילה, בבוקר ובשעות אחר הצהריים, המהירות הרגילה היא 160-180 מגה. אבל כמו כולם, אני צופה בטלוויזיה בסוף השבוע. כאשר היה לי נתב קישור Tp link ומהירות היה 30 מגה, זה היה הרבה יותר טוב, אבל עכשיו אין פתרון, כי אם כל הבית מוריד בערב או משהו אחר, אז מהירות שלי מיד פוחתת מאוד. אני לא יודעת מה לעשות. באופן כללי הוט משתמשים הכל במשך זמן רב, כי הציוד יש להם הישן, אבל אני לא אומר כלום על השירות. הכל לא כל כך טוב לצערי
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
איפה הימים של ה 8 מגה של בזק אם מודם אזטק 600E
הכל היה עובד פגז בכל שעות היום.
הכל היה עובד פגז בכל שעות היום.
-
KoM
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
@edwardush
·
מאיפה אתה? האם המהירות יורדת כי מורידים אצלך דברים בדירה? או שהתכוונת בבניין?
·
מאיפה אתה? האם המהירות יורדת כי מורידים אצלך דברים בדירה? או שהתכוונת בבניין?
- edwardush
-
- חבר שרק התחיל

אני מבת ים. כנראה במקום שבו אני גר רבים יש אחד הוט ולכן המהירות פוחתת. עכשיו זה יום שישי ו 20:00 בערב המהירות תהיה פחות HD ערוצים יהיה בלתי אפשרי לצפות. מחר מהשעה 17:00 זה אותו הדבר. יום ראשון טוב יותר. מה עוד אני יכול לעשות אני לא יודע.
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
אתה צריף לחשוב על פתרון אחר, אם קיים באזור שלך.
זה קשור לציוד שהוט שמו אצלך וכל מקום זה משהו אחר
אצלי למשל בדקתי עכשיו ויחד עם סטינג טיוי עובד יוצא 197
זה קשור לציוד שהוט שמו אצלך וכל מקום זה משהו אחר
אצלי למשל בדקתי עכשיו ויחד עם סטינג טיוי עובד יוצא 197
- rm1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1589
אין לך הרבה מה לעשות רק להתלונן להוט ולארגן שגם שכנים שלך יתלוננו.
הוט פשוט צריכים להגדיל את נפח הקו שמחבר את הבינין / השכונה שלך למרכז שלהם.
בגלישה מרובה בנפחים גדולים הקו שלהם פשוט נסתם ומוריד לכולם את המהירות.
אתה גם יכול לבדוק אם יש סיבים בסביבה ומה הסיכוי להתחבר אליהם.
הוט פשוט צריכים להגדיל את נפח הקו שמחבר את הבינין / השכונה שלך למרכז שלהם.
בגלישה מרובה בנפחים גדולים הקו שלהם פשוט נסתם ומוריד לכולם את המהירות.
אתה גם יכול לבדוק אם יש סיבים בסביבה ומה הסיכוי להתחבר אליהם.
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
לא רוצה לגרום לאף אחד לקנאות.
יש לי תחושה רבה של מזל שאני מקבל 200 מגה באופו קבוע ....
יש לי תחושה רבה של מזל שאני מקבל 200 מגה באופו קבוע ....
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- edwardush
-
- חבר שרק התחיל

כאשר המהירות היתה 30 מגה ואת מודם אריס ואת נתב tp link היה טוב. עברתי ל100 מגה וזה היה גם נורמלי, אבל מאז אוגוסט השנה זה נהיה יותר גרוע. עברתי ל200 מגה ו 2hotbox ואפילו יותר גרוע. זה רק בסוף השבוע ככה. היום, מ 23:00 הכל יהיה בסדר.
- rm1
-
- חבר ותיק

זה מאוד תלוי בפריסה של HOT באזור שלך ואם יש הרבה לקוחות של 200/100 שמחוברים לאותו קופסה שמתאמת לסיב האופטי.
יש לסיב בסופו של דבר מגבלת תעבורה וזה מה שמשפיע על כל המתחברים.
יש לסיב בסופו של דבר מגבלת תעבורה וזה מה שמשפיע על כל המתחברים.
- edwardush
-
- חבר שרק התחיל

אני בדקתי כבר ואין בבת ים סיבים. ומתי זה יהיה לא ידוע.
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
·תיקון קטן, לסיב אין מגבלה, אלא לציוד שמשתמש בסיב.rm1 כתב:זה מאוד תלוי בפריסה של HOT באזור שלך ואם יש הרבה לקוחות של 200/100 שמחוברים לאותו קופסה שמתאמת לסיב האופטי.
יש לסיב בסופו של דבר מגבלת תעבורה וזה מה שמשפיע על כל המתחברים....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4316
·ValorHeart כתב:·תיקון קטן, לסיב אין מגבלה, אלא לציוד שמשתמש בסיב..........
אם כבר מתקנים, אז התיקון הוא שונה לגמרי, והוא בזה, שלסיב כמובן שדווקא כן יש מגבלה, אבל זו לא מגבלה שלקוחות של הוט יסבלו ממנה בעשורים הקרובים. וכמובן שגם הציוד שמשתמש בסיב יש מגבלה שלא יכולה להשפיע כלל על הלקוחות של הוט. המגבלה שמשפיעה לרעה על לקוחות של תשתית הוט, היא בכלל אחרת והיא בצד של RF ברשת HFC של הוט. והיא נובעת ממגבלות של רשת של כבלי טלוויזייה העתיקה שבשימוש בהוט, שבה לא ניתן להפעיל תקני תקשורת DOCSIS עדכניים שקיימים בשנים האחרונות. וזו המגבלה שגורמת שמשעות שיא לקוחות רבים של הוט לא יכולים לעבור את סף של 10M בערוץ היורד ויותר חמור מכך בערוץ העולה לא יכולים לעבור את סף של כמה מאות של KBPS וגם סובלים מהאיבוד מנות שמתורגמות לניתוקים בצד הלקוח.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·KoM כתב:הבעיה ממשיכה, מישהו נתקל בבעיה הזאת והצליח לפתור אותה באיזשהי דרך מול הוט (הבעיה בתשתית בוודאות)?...
הפתרון היחידי בשבילך יהיה רק אם יישארו לא יותר משלוש לקוחות פעילים בחבילה של 200M ברשת הוט באותו המקלט אופטי שעליו אתה מחובר. כמובן שזה לא יקרה, כי בהוט מבחינה תכנונית יוצרים רשת שלמקלט אופטי אחד מחוברים יותר ממאה לקוחות פרטיים. דבר שגורם לתופעות שאנשים כאן מדווחים עליהם.
- rm1
-
- חבר ותיק

בדיוק כמו שכתבתי.
הבעיה בסופו של דבר זה צבר הבקבוק במתאם האופטי לשאר הרשת.
תחבר יותר מ 5 לקוחות של 200 תגיע כבר לגיגה ואני לא מאמין שהם מחברים יותר מגיגה על הסיב כי זה יצריך מבחינתם מתג רציני בצד השני.
אין להם בעיה לעבוד בתדרים שונים של DOCSIS כדי שלקוחות לא יפריעו אחד לשני אבל זה בסוף מתנקז למקום מסוים ושם זה נתקע.
גם בזק באותה הסירה רק ששם מראש כל לקוח מקבל 40M- כך שעל כל לקוח 200 של הוט הם מכניסים 5 של 40.
תחבר יותר מ 5 לקוחות של 200 תגיע כבר לגיגה ואני לא מאמין שהם מחברים יותר מגיגה על הסיב כי זה יצריך מבחינתם מתג רציני בצד השני.
אין להם בעיה לעבוד בתדרים שונים של DOCSIS כדי שלקוחות לא יפריעו אחד לשני אבל זה בסוף מתנקז למקום מסוים ושם זה נתקע.
גם בזק באותה הסירה רק ששם מראש כל לקוח מקבל 40M- כך שעל כל לקוח 200 של הוט הם מכניסים 5 של 40.
-
KoM
-
- חבר שרק התחיל

אני גם מאיזור בת ים, איך אני יכול ליצור איתך קשר שנאחד כוחות בנושא ?edwardush כתב:כאשר המהירות היתה 30 מגה ואת מודם אריס ואת נתב tp link היה טוב. עברתי ל100 מגה וזה היה גם נורמלי, אבל מאז אוגוסט השנה זה נהיה יותר גרוע. עברתי ל200 מגה ו 2hotbox ואפילו יותר גרוע. זה רק בסוף השבוע ככה. היום, מ 23:00 הכל יהיה בסדר....
-
KoM
-
- חבר שרק התחיל

היו פה מספר טכנאים שהראו לי בתוכנות מעקב וניהול שלהם שאין עומס, כביכול, על הרשת או המתגים לאורך כל שעות היום, וזה מה שגם הטכנאים המאד בכירים "ומנהלי השדרה" שלהם כביכול טוענים.sys_admin כתב:·......
הפתרון היחידי בשבילך יהיה רק אם יישארו לא יותר משלוש לקוחות פעילים בחבילה של 200M ברשת הוט באותו המקלט אופטי שעליו אתה מחובר. כמובן שזה לא יקרה, כי בהוט מבחינה תכנונית יוצרים רשת שלמקלט אופטי אחד מחוברים יותר ממאה לקוחות פרטיים. דבר שגורם לתופעות שאנשים כאן מדווחים עליהם....
- eran405
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3388
@KoM
·
מצוין, אם כך הם יכולים בקלות לסדר לך מהירות 200 קבוע ויציבה בכל שעות היום. לא? איך הם מסבירים את זה שהמהירות נופלת בשעות העומס?
·
מצוין, אם כך הם יכולים בקלות לסדר לך מהירות 200 קבוע ויציבה בכל שעות היום. לא? איך הם מסבירים את זה שהמהירות נופלת בשעות העומס?
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 729
אצלי אחרי תקופה של כמה חודשים שהמהירות בשעות הערב הייתה תקינה (תשתית הוט + ספק בזב"ל) שוב בכמה הימים האחרונים המהירות צונחת משמעותית בשעות הערב.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·rm1 כתב:בדיוק כמו שכתבתי.
גם בזק באותה הסירה רק ששם מראש כל לקוח מקבל 40M- כך שעל כל לקוח 200 של הוט הם מכניסים 5 של 40....
מתאם של סיב אופטי יכול להיות גם במהירות של כמה מאות טובות של GPBS , אבל יחידת DOCSIS שניתן להפעיל אותה ברשת כבלים של הוט יכולה להיות רק בעלת 8 ערוצים RF, שהם יתנו מהירות מצטברת של פחות מ 600M, ושמהירות זו תהיה משתפת לכל הלקוחות של אותו האזור שמספיק ששלוש מהם יהיו עם חבילה של 200M וינצלו אותה, בשביל שכל שאר הלקוחות באותו האזור לא יוכלו להשתמש באינטרנט כלל. בנוסף לזה, ברשת הוט הקיימת לא ניתן לבצע מעבר ל DOCSIS 3.0 ובטח שלא ל DOCSIS 3.1 , שנותנים מהירויות אחרות לגמרי.
בבזק הסיפור הוא אחר לגמרי והתופעות הן אחרות גם. ושם גם, אם כל הלקוחות באותו האזור ישתמשו בכל הרוחב פס שלהם, עדיין הם לא ישפיעו אחד על השני ולא ישביתו את החיבור אחד של השני, כמו שזה קורה בהוט. וזה מסיבה מאוד פשוטה, כי בבזק לא מדובר על תווך משותף וכל לקוח מקבל תשתית פיזית נפרדת ועצמאית, בניגוד להוט.
- rm1
-
- חבר ותיק

·sys_admin כתב:·......
בבזק הסיפור הוא אחר לגמרי והתופעות הן אחרות גם. ושם גם, אם כל הלקוחות באותו האזור ישתמשו בכל הרוחב פס שלהם, עדיין הם לא ישפיעו אחד על השני ולא ישביתו את החיבור אחד של השני, כמו שזה קורה בהוט. וזה מסיבה מאוד פשוטה, כי בבזק לא מדובר על תווך משותף וכל לקוח מקבל תשתית פיזית נפרדת ועצמאית, בניגוד להוט....
נכון בבזק לכל אחד יש תשתית משלו עד לקופסה בקצה הרחוב/השכונה ששם מנקזים את כולם לסיב אופטי אחד ששוב מגביל את המהירות.
נכון סיב "לא מוגבל" וכול להגיע למהירויות של 100G+ אבל זה לא מה שמשתמשים לא בבזק ולא בהוט.
אחרת כבר לכולנו היה סיב עד הבית בקצב של 1G+
התשתית בין יחידות הקצה השכונתיות למרכז היא מוגבלת והיא שמגבילה את כל הרשת הארצית.
להחזיק קו של גיגה או של 10G לכל בנין יש עלויות נוספות בסדרי גודל לא רק יחידת הקצה שמחלקת לצרכנים הסופיים.