המלצה למגבר שני ערוצים חזק ואיכותי תקציב 10.000 ש״ח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730

שליחה

@diskmen
·אגב היה לי בעבר את ה-Naim XS2 והאמת זה אחד המגברים הכי מאכזבים והכי overrated ברמת המחיר שלו...לדעתי.
You pay peanuts, you get monkeys

diskmen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148

שליחה

freerider כתב:@diskmen
·אגב היה לי בעבר את ה-Naim XS2 והאמת זה אחד המגברים הכי מאכזבים והכי overrated ברמת המחיר שלו...לדעתי.
...
קשה לי להגיד אם הוא מתומחר יקר מדי אבל אני ממש אהבתי את הסאונד שלו.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

דודי11 כתב:@Catskinner
·תודה חבר אני לא הולך להחליף את הרסיבר אלא להוסיף עליו מגבר שני ערוצים ועד כמה שהבנתי אפשר לחבר לרסיבר שלי מסוג אינטרה לפרהפאוור מגבר שני ערוצים לגבי HT Bypass אני אפילו לא יודע מה זה
...
·HT Bypass היא פונקציה הכרחית לדעתי כשרוצים להוסיף ולשרשר מגבר Stereo Integrated לרסיבר קולנוע ביתי.

זו פונקציה הנמצאת בכמה מגברי Integrated Stereo Amplifiers והיא נותנת כניסה לאודיו שהעוצמה שלו מבוקרת על ידי הרסיבר ולא ה Integrated. כך שבאותו הרגע מגבר הסטריאו משמש למעשה כ power amplifier בלבד ולכן אפשר לבצע אינטגרציה טובה יותר עם הרסיבר.

הטריק הוא כזה: מקורות האודיו הרב ערוצי מתחברים לרסיבר ומקורות האודיו הדו ערוצי ל Integrated. את כניסת ה HT Bypass ב Integrated מחברים ליציאת ה Pre Amp של הרמקולים הקדמיים ברסיבר. בוחרים במצב Bypass, מבצעים כיול למערכת הקולנוע הביתי עם Dirac/Audissey או מה שיש לך כך שה Integrated משתלב במערכת ובצפיה בסרטים או האזנה למוזיקה רב ערוצית לא קוריה שום דבר משונה ולא נעים לאוזן. כיוון העוצמה במצב זה נשלטת על ידי הרסיבר.

כאשר אתה עובר ב Integrated לאודיו דו ערוצי אתה רק בוחר את אחת הכניסות הרגילות שאליהן חיברת את המקורות שלך, כמו פטיפון, DAC חיצוני וכדומה. במצב זה כיוון העוצמה נשלט כמובן ע"י ה Integrated ואתה גם יכול לכבות את הרסיבר אם אתה רוצה.

לסיכומו של דבר, HT Bypass מאפשר להנות משני העולמות - זה כמו לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

Tzachi1980
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

יש לי וינסנט sv237 משודכים לפוקל Aria 936...נשמע פצצה! מגבר לעילא ולעילא.ממליץ בחום.

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 353

שליחה

@Catskinner
·תודה חבר

shyalon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
שם מלא: שי אלון