מגאדת' בישראל!
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בהחלט פיספסת עפר! הופעה חבל"ז. גמרתי אותה עם 104 אחוז אלכוהול, בירה שזרמה בוורידים וגם על הגוף (ותודה לכל מי שטרח לשתף אותי בבירה שלו ושפך עלי אותה).
Silence speaks louder than words
הגיטרה היא של חברת DEAN והדגם הוא VMNT.MetalliJoe כתב: דרך אגב, הם עולים ויורדים מהבמה כדי להחליף גיטרות. למרות שאם היתה לי EXPLORER V כמו של מאסטיין, לא רק שלא הייתי מחליף, גם הייתי ישן איתה בלילות....
בעבר היה לו הסכם עם ESP אבל עכשיו עבר ל DEAN.
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אה? ??? אתה בטוח?
עד כמה שאני ראיתי, זה EXPLORER V של גיבסון.
עד כמה שאני ראיתי, זה EXPLORER V של גיבסון.
-
MetalliJoe
- חבר מביא חבר

כל הכבוד על השליטה בחומר! 
מסכים איתך Metallijoe ואני מעלה תמונות
אמת אמרת Metallijoe........... ולזה למעשה התכוונתי שאמרתי שהסאונד שירה היא ש י שששששששש לצערי. הוא פשוט ניבלע ואבד בתוך ים הגיטרות והתופים שגם ככה לא היו בשיא השקיפות מבחינת באלאנס......אבל אם השירה הייתה בחוץ וברורה יותר אין ספק שהערב מבחינתי היה מושלם.
זה לא אומר שלא נהנייתי........אבל נישארתי עם תחושת ההחמצה.
עופר..........כבר אמרו לך הפסדת.......ואני מאשר שאכן כך......אחרי הכל ולמרות הכל.
וכל מה שכתבתי היה בצלילות מוחלטת ולא תחת שום השפעת אלכוהול או גז צחוק
חחחח אני לא שותה אלכוהול....אם כי ייתכן ש 2 השלוקים שלקחתי מהכוס של הבן אולי קצת ריממו את רוחי.......
חח.
והאמת לא זוכר פתאום אם השיר ששאלת היה לא??????
אכן הביצוע הגדול לשיר הענק שלהם " ל טוט ל מונד " עם הקהל היה מרגש.
ואגב ההחלפות וההפסקות?????? לטעמי לפחות הם הלכו אולי להיתנגב מהחום איימים שהיה שם והם עוד אלה שהשתוללו והפרוז'קטורים עוד עליהם. הם היו רטובים כמו אחרי אימון טריאטלון
ח.
ולסיום...........אחרי שהאוזניים נירגעו. אנסה להעלות כעת כמה תמונות למי שביקש......
טוב מסתבר שהקבצים קצת גדולים מדי. אנסה להעלות עוד מעט לגלריה ואשאיר הודעה
אז ערב בכייף......... ואני כבר מחכה למופע הבא...שמבחינתי אלה יהיו ג'טרו טול בפעם הרביעית שלי איתם.
לילה בכייף
רפי
זה לא אומר שלא נהנייתי........אבל נישארתי עם תחושת ההחמצה.
עופר..........כבר אמרו לך הפסדת.......ואני מאשר שאכן כך......אחרי הכל ולמרות הכל.
וכל מה שכתבתי היה בצלילות מוחלטת ולא תחת שום השפעת אלכוהול או גז צחוק
והאמת לא זוכר פתאום אם השיר ששאלת היה לא??????
אכן הביצוע הגדול לשיר הענק שלהם " ל טוט ל מונד " עם הקהל היה מרגש.
ואגב ההחלפות וההפסקות?????? לטעמי לפחות הם הלכו אולי להיתנגב מהחום איימים שהיה שם והם עוד אלה שהשתוללו והפרוז'קטורים עוד עליהם. הם היו רטובים כמו אחרי אימון טריאטלון
ולסיום...........אחרי שהאוזניים נירגעו. אנסה להעלות כעת כמה תמונות למי שביקש......
טוב מסתבר שהקבצים קצת גדולים מדי. אנסה להעלות עוד מעט לגלריה ואשאיר הודעה
אז ערב בכייף......... ואני כבר מחכה למופע הבא...שמבחינתי אלה יהיו ג'טרו טול בפעם הרביעית שלי איתם.
לילה בכייף
רפי