התאמת b&w 685 למגבר פשוט מאמזון

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #41 

תסלחו לי כי לא באמת קראתי את כל ההודעות בשירשור אך רק רציתי לציין (ובהתייחסות למשפט האחרון של yehudaa בשירשור)שברוב המגברים ה"סיניים" כגון ה-SMSLים וכדומה צוואר הבקבוק הוא דווקא ספק הכח ומעגלי הסינון של המגברים האלו (זה שהיצרנים מבינים "קצת" במה שהם עושים לא אומר שהם מוציאים את המקסימום בתיכנון שלהם שכן הם מאולצים לתקציב מסויים על מנת שהמוצר יהיה מסחרי).
You pay peanuts, you get monkeys

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #42 

אם היה יוצא לך לראות את הבניה של SMSL SA-98E ואת הספק כח שמגיע איתו
לא היית חושב ש SMSL חיפפו במשהו , בלא מעט מוצרים שלהם הם דווקא השקיעו טוב ,
חוץ מאיזה מוצרים בודדים שהיה להם תקלות או רשלנות .

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #43 

@yehudaa
·ולמה אתה יוצא מנקודת הנחה שלא ראיתי? לא כתבתי או התכוונתי לזה ש-SMSL מחפפים, הם פשוט צריכים להיצמד לתקציב יחסית נמוך על מנת "למקסם" את הרווח במכירה.
כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי, לא התעמקתי בשירשור והתגובה שלי הייתה כללית, "לכל כלל יש יוצא מן הכלל", אגב גם המגבר שציינת יכול היה "להיבנות" טוב יותר.

Abaaaabab פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #44 

דרך אגב, יש לי שני רסיברים אם מישהוא יוכל לתת לי את דעתו לגבי השילוב של אחד מהם עם הB&W 600

הם Yamaha RX-V 357
ו Yaamaha RX-V 620

השני אמור להיות חזק יותר ושניהם משנת 2004 בערך

Guyagil
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #45 

@Abaaaabab
·
הם בבית שלך ? תחבר אותם תפעיל ותראה אם נשמע טוב . ימאהה בעיקרון חברה מעולה .
מגבר סטריאו כמובן ייתן לך יותר תמורה אבל זה כבר תלוי במה אתה מחפש וכמה אתה בררן לגבי האיכות.
רסיבר ק"ב של ימאהה אמור לתת עבודה בסדר גמור ויהיה לך גם אופציה לשדרג בעתיד למערכת סראונד.
(משער ,בחיים לא שמעתי רסיבר של ימאהה, אני גם בינתיים משתמש ברסיבר קולנוע ביתי של דנון שהפסיקו לייצר והוא נותן עבודת סטריאו מעולה עד שאחליט לשדרג לסטריאו איכותי )

Abaaaabab פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #46 

בדקתי עם ה357 והתוצאה לכל המעוניין היא ווליום נמוך ודיוק משמעותית נמוכים (בהשוואה ל-marantz sr7010 שהיה לי פעם)

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

Abaaaabab כתב:בדקתי עם ה357 והתוצאה לכל המעוניין היא ווליום נמוך ודיוק משמעותית נמוכים (בהשוואה ל-marantz sr7010 שהיה לי פעם)
...
·הגיוני לחלוטין, אתה משווה רסיבר ENTRY LEVEL לרסיבר ב-4 רמות מעל....גם במחיר (אם לא יותר), כניראה שיש סיבה להפרש במחיר:wink:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”