התאמת b&w 685 למגבר פשוט מאמזון
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
תסלחו לי כי לא באמת קראתי את כל ההודעות בשירשור אך רק רציתי לציין (ובהתייחסות למשפט האחרון של yehudaa בשירשור)שברוב המגברים ה"סיניים" כגון ה-SMSLים וכדומה צוואר הבקבוק הוא דווקא ספק הכח ומעגלי הסינון של המגברים האלו (זה שהיצרנים מבינים "קצת" במה שהם עושים לא אומר שהם מוציאים את המקסימום בתיכנון שלהם שכן הם מאולצים לתקציב מסויים על מנת שהמוצר יהיה מסחרי).
You pay peanuts, you get monkeys
- freerider
- חבר ותיק

@yehudaa
·ולמה אתה יוצא מנקודת הנחה שלא ראיתי? לא כתבתי או התכוונתי לזה ש-SMSL מחפפים, הם פשוט צריכים להיצמד לתקציב יחסית נמוך על מנת "למקסם" את הרווח במכירה.
כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי, לא התעמקתי בשירשור והתגובה שלי הייתה כללית, "לכל כלל יש יוצא מן הכלל", אגב גם המגבר שציינת יכול היה "להיבנות" טוב יותר.
·ולמה אתה יוצא מנקודת הנחה שלא ראיתי? לא כתבתי או התכוונתי לזה ש-SMSL מחפפים, הם פשוט צריכים להיצמד לתקציב יחסית נמוך על מנת "למקסם" את הרווח במכירה.
כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי, לא התעמקתי בשירשור והתגובה שלי הייתה כללית, "לכל כלל יש יוצא מן הכלל", אגב גם המגבר שציינת יכול היה "להיבנות" טוב יותר.
@Abaaaabab
·
הם בבית שלך ? תחבר אותם תפעיל ותראה אם נשמע טוב . ימאהה בעיקרון חברה מעולה .
מגבר סטריאו כמובן ייתן לך יותר תמורה אבל זה כבר תלוי במה אתה מחפש וכמה אתה בררן לגבי האיכות.
רסיבר ק"ב של ימאהה אמור לתת עבודה בסדר גמור ויהיה לך גם אופציה לשדרג בעתיד למערכת סראונד.
(משער ,בחיים לא שמעתי רסיבר של ימאהה, אני גם בינתיים משתמש ברסיבר קולנוע ביתי של דנון שהפסיקו לייצר והוא נותן עבודת סטריאו מעולה עד שאחליט לשדרג לסטריאו איכותי )
·
הם בבית שלך ? תחבר אותם תפעיל ותראה אם נשמע טוב . ימאהה בעיקרון חברה מעולה .
מגבר סטריאו כמובן ייתן לך יותר תמורה אבל זה כבר תלוי במה אתה מחפש וכמה אתה בררן לגבי האיכות.
רסיבר ק"ב של ימאהה אמור לתת עבודה בסדר גמור ויהיה לך גם אופציה לשדרג בעתיד למערכת סראונד.
(משער ,בחיים לא שמעתי רסיבר של ימאהה, אני גם בינתיים משתמש ברסיבר קולנוע ביתי של דנון שהפסיקו לייצר והוא נותן עבודת סטריאו מעולה עד שאחליט לשדרג לסטריאו איכותי )
- freerider
- חבר ותיק

·הגיוני לחלוטין, אתה משווה רסיבר ENTRY LEVEL לרסיבר ב-4 רמות מעל....גם במחיר (אם לא יותר), כניראה שיש סיבה להפרש במחירAbaaaabab כתב:בדקתי עם ה357 והתוצאה לכל המעוניין היא ווליום נמוך ודיוק משמעותית נמוכים (בהשוואה ל-marantz sr7010 שהיה לי פעם)...