תהיות ומחשבות לגבי ה-SVS SB2000 שלי והבמה הקדמית. עדכון: שודרג ל-SB3000 !!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'

תהיות ומחשבות לגבי שדרוג ה-SVS SB2000 שלי + ניראות הבמה הקדמית

להשאיר בינתיים ככה ולקוות שתצא סדרה 3000 קטנה יותר
9
69%
לשדרג את הסאב ל-SB4000 + חיתוך הפלטה מאחורה. לקוות שברוחב יהיה על הקשקש בול
4
31%

סך הכול הצבעות: 13

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

איפה ראית סדרת 3000 אבי .
Sony 1040
Monitor mass

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

אני מקנא בך שאתה אומר בבטחון שעם sb2000 לא חסר לך בס.
היו לי זוג קליפש 15" בחלל כמו שלך ורק אז נרגעתי עם הבאס... עד שעברתי דירה עם סלון וחלל של 7X9 ועוד פתוח לעוד אזורים. כלומר יש לי למלא בערך 60 מ"ר בבאס שובר עצמות וזה ממש לא פשוט. לא ארחיב יותר מה קרה בהמשך כי זה לא קשור לשרשור שלך :P

לעניינך, עושה רושם שהחלטת ללכת על sb3000 אז נשאר לי לומר לך תתחדש.
אם השידרוג סתם בשביל להתחדש אז סבבה. אם תרצה באמת להרגיש את השינוי תחתוך את הפלטה הלא קשורה מימין ואם הרוחב מתאים, לך על sb4000.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

עופרפולק כתב:איפה ראית סדרת 3000 אבי .
...
·

https://www.hometheater.co.il/vp2892440#2892440

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

כן ראיתי טל בואנה איך ידעתם שיצא 3000 שיחקתם אותה . עכשיו נראה אם תצא סידרת 5000 ואז אני יהיה מלך איך ידעתי שיהיה 5000 עוד שנה שנתיים
Sony 1040
Monitor mass

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

אבי
דרייבר 13 והגברה חזקה יותר - יש לך כאן שדרוג בטוח על הנייר ובפועל, אין ספקות בכלל.

וסתם - אתמול חלמתי שאבא שלי יושב בסלון ואני מרים את הסאב ממינוס 3 ל 12 ומעיף לו את הגבות...
השעון המעורר קטע לי את הצחוקיאדה..

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

@טלHD
הי ידידי היקר, אכן אני מרגיש וחש כי יש לי באס פסיכי !! / פנומנאלי, כמו שאחד מהחברים הוותיקים פה היה אומר.
הדוק לחלוטין, פאנצ'י ומדויק. מעידים גם אלו שהיו ושמעו במו אוזניהם.
האמת - לא יודע לאיפה ניתן לעלות מכאן למשהו טוב יותר.
אם אני משווה את הסאונד הכולל בחלל שלי אל מול חדר התצוגה של SVS שיש בפיוצ'ר, אז אני לא חושב שיש הבדלים משמעותיים ברמת הבאס. ואם כן - אז אולי רק ברמת "הנפח" שלו. ואנחנו מדברים על SB2000 מול מפלצות התהילה שישבו בזמנו בחדר.
מצד שני - יכול להיות שעדיין לא חוויתי באס "כהגדרתו" כמו שצריך.

ה-SB2000 ככל שאני יודע, הוא ה- Best Saller שלהם ולא בכדי. נותן תמורה מעולה !! למחירו ולתוצאות שלו בשטח.
עכשיו יכול להיות שזה שילוב של החלל אצלי, של הרמקולים, של האקוסטיקה, של הכיול, של השינויים הידניים, של הקרבה לפארק השכונתי ואולי ההחזרים מה-OLED הקעורה...
לא יודע - נשמע מעולה בעיני כרגע. אם יישמע יותר טוב בעקבות השדרוג - כנראה שכבר נשתגע... :D

מקווה להאמין שיהיה שיפור בגלל הנושאים שגל ציין כמובן, אבל אין לזה סוף.
הסליל המגנטי "הכפול / דו שלבי" שהם הכניסו פה - מאוד מעניין. הם ממש לוקחים את הטכנולוגיה כל פעם קדימה: אם ב-16 הם הגדילו משמעותית את הקוטר שלו אז כאן הן נשארו עם קוטר יחסית סטנדרטי אבל מוכפל.

אצא מתוך נקודת הנחה שה-3000 יישמע טוב יותר מה-2000, שנשמע יותר טוב מה-1000.
אבל ה-4000 לוקח את שלושתם וה- 16 אולטרה משאיר להם אבק ואם שמים זוג כזה, אז כנראה שנהיה בקשר עם המכון הסיסמוגראפי. אין סוף לשדרגת.

ה-SB4000 היה הבחירה הראשונה שלי לשדרוג, אבל בשביל לרכוש אותו אני "אאלץ" ליותר מדיי התעסקות והתאמות כאלו ואחרות כפי שהתלבטתי ושיתפתי כאן בשרשור. הן כמובן אפשריות אבל בשלב זה לא חושב שזה הדבר הנכון לעשות במכלול השיקולים. אגב, אישתי אתמול אמרה לי אפילו נחליף לך את המזנון גם אם תרצה - כך שהכל פתוח.
אני מאוד אוהב את העיצוב תחת המזנון הקיים, במציאות נראה הרבה יותר טוב ממה שהתמונה מעבירה.

שורה תחתונה לסיכום אני חושב שה-SB3000 הוא הבחירה הנכונה עבורי בשלב זה ואני שלם איתה לחלוטין !!
נותר רק לבדוק מתי הוא מגיע לארץ וכמה כסף אני רוצה לקבל על הנוכחי.
מעבר לזה, מי שרוצה לבוא להתרשם מהיכולות של ה-SB2000 במו אוזניו - מוזמן בכייף כמובן.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אז עד שיגיעו פרטים לגבי מועד השקת הדגם החדש בארץ, אני מכין את השטח עם "ציוד וודו לשיפור הסאונד" ועל הדרך הצמדה מקסימלית מאחורה.
MUST HAVE... 8)

** חיפשתי גם זווית של 90 מעלות עבור הכבל טריגר, אבל כולם מגיעים סטריאו ולא מונו. אם מישהו מוצא - נודה לו מאוד... (Y)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מצאתי.. (Y)
נשתמש רק בצד אחד, את השני נחתוך.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

מהיכן האביזרים הללו?
אמזון?

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@gal-cohen
אמזון זה לרוב Made by china כמו כמעט כל שאר הדברים שמיוצרים בעולם, אז הזמנתי הכל ישירות מאיביי, חבל על עוד יד בדרך.

**עריכה - מניח שרק המשלוח מאמזון היה עולה בערך כמו כל מה שהזמנתי אז אפילו לא טרחתי לבדוק האמת.

rune7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

שליחה

אפשר לינקים?

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@rune7
בטח שאפשר... בבקשה:

זוויות RCA למפצל Y
https://www.ebay.com/itm/2pcs-90-Degree ... 2749.l2649

פלאג חשמל
https://www.ebay.com/itm/IEC320-C13-Mal ... 2749.l2649

מגנטי וודו...
https://www.ebay.com/itm/10Pcs-Black-Cl ... 2749.l2649

מפצל לכבל טריגר
https://www.ebay.com/itm/20cm-1-4-3-5mm ... 2749.l2649

ואגב מצאתי זווית ייעודית לכבל טריגר באמזון, למי שמעוניין:
https://www.amazon.com/3-5mm-Jack-Adapt ... +90+degree

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הי, רק הבהרה קטנה לגבי המגנטים. הם הגיעו, נראים ומרגישים סופר איכותיים ולא איזה משהו זול. הבעיה שפיספסתי זה שקוטר החור הוא חצי ס"מ וזה במקסימום יכול להתאים לכבל חשמל דו גידי שטוח.
לכבל תלת, צריך קוטר גדול יותר...
מתנצל מראש אם מישהו הזמין מהלינק שצירפתי וגם לא שם לב בטעות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הנה לינק למסנן רעשים עבור כבלים בקוטר יותר גדול: 7, 9, 13 מ"מ למי שמעוניין:
https://www.ebay.com/itm/10Pcs-Black-Cl ... 0883910025

הזמנתי, שיהיה... :lol:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אהה, ועוד משהו קטן ששכחתי...

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

avihuli
סאב לחדר שינה? :P

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

מזל טוב אבי

אני מבין שבחרת באופציה של........ למכור את המזנון. לעצב חדש "שתומך" בזוג SB2000 כי זוג SB4000 יהיה כבר "כבד"

בטוח שעשית את הבחירה הטובה ביותר עבורך

תתחדש ותהנה

ד"ש לשכנים :lol:

OrenMizrav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996

שליחה

לא, הוא מוכר את ה2000.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יפה אבי תהנה
Sony 1040
Monitor mass

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

OrenMizrav כתב:לא, הוא מוכר את ה2000.
...
ואתה צודק... (Y)
בדרכו חזרה לקרטון, טרם שינוע למי שייקנה אותו ובתקווה ייהנה ממנו לפחות כמוני.

אתה יכול לבחור פרס מאחורי וילון 1, 2 או 3... :P

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”