·אדוני, כשאין לך סנטר, לא ניתן לראות סרטים עם משפחה וחברים, כפי שזה כבר ידעו לך...FastandFurious כתב:·עוד מעט יושב לצפות עם האשה והילדים,......
מעניין מאוד, הוספת לי "טויסט",
מציע לחברים לשמור על ווליום שפוי,
בכל זאת מדובר באוזניים היקרות לנו,...
הצעה לכתיבת זמני אפקטים בסרט
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5167
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·אותם זה לא מעניין, הם פחות רגישים למרכז,BUGY כתב:·אדוני, כשאין לך סנטר, לא ניתן לראות סרטים עם משפחה וחברים, כפי שזה כבר ידעו לך............
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·אותם זה לא מעניין כרגע, הם פחות רגישים למרכז,BUGY כתב:
·אדוני, כשאין לך סנטר, לא ניתן לראות סרטים עם משפחה וחברים, כפי שזה כבר ידעו לך............
העיקר החוויה שכולם ביחד, זה מה שחשוב.
חוץ מזה, אני יכול להביא את הסנטר מהממד ולחברו בשניה
לאנתאם, לעלות דרך שולחן העבודה במחשב כיול עם הסנטר והB&W804 ישירות לאנתאם דרך תוכנת הכיול והופה יש לנו כיול
והנה יש לנו אחלה סנטר
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
הכל טובBUGY כתב:·אתה צודק, זה נראה כאילו אני עוקץ/תוקף...אבל אני לא. ממש לא. הכל תמיד ברוח טובה ועם קצת הומור, בכל זאת, זה פורום לדברים טובים, תחביב עם בעיות שהן לא בעיות, מה יש לי להתעצבן?......
רק אומר, שלפעמים תשובה פשוטה זה מספיק, בכל זאת, השאלה גם היתה פשוטה. מי שרוצה להעמיק ולהבין את ההבדלים הקטנים לא אמור להסתפק בתשובה בפורום ושאפשר להמשיך את הדיון המרכזי של השרושר ואין צורך ללכת לצדדים לא קשורים.
הכל טוב
זרקתי את הקטע של הכיול, כי הרבה פה בפורום משום מה נותנים לזה את החשיבות, שמים את זה בראש העדיפיות ואני רק מזכיר, אין עדיין מערכת לכיול כל הרמקולים הללו, אין מערכת כיול המבוססת אוביקט, כמו הפורמט עצמו אלה הכל עדיין מבוסס אלגוריטמים ישנים אבל משום מה כולם מתעלמים מזה...אז אני מדגיש, שיש בעיה ולפני שרצים לעוד פורמטים ולחפירות בהבדלים הקטנים והחסיר חשיבות בהם, אולי שווה לדבר על דברים יותר חשובים במקום. אבל אני הכי רוצה לומר, בוא נשאיר את הדיון הזה על מה שהו, על כתיבת זמני אפקטים בסרט ועל זה אני מוסיף, אם לא אמרו זאת:
Solo.A.Star.Wars.Story
38:54 - האימפלוזיאון, מרעיד את הבית עם צלילים מאוד נמוכים, תגבירו את הסאב....
גם משאלות פשוטות זה מתפתח לפעמים לדיון מעניין, מה רע ?
כיול/תיקון חדר לדעתי הוא מבחינת כלי שימושי בארגז הכלים ש"טוב שיש" ולא העיקר.
אבל אתה צודק, אנחנו סוטים מהנושא.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מה ההבדל הנדרש מבחינת הכיול בין מבוססי אוביקט לבין המצב הרגיל ?אין עדיין מערכת לכיול כל הרמקולים הללו, אין מערכת כיול המבוססת אוביקט, כמו הפורמט עצמו אלה הכל עדיין מבוסס אלגוריטמים ישנים אבל משום מה כולם מתעלמים מזה...
רמקול זה רמקול ולא משנה האם הוא בפינה/ריצפה/תיקרה...
מערכת הכיול צריכה לזהות שהוא קיים ואז לכייל אותו כמו כל רמקול אחר מה זה משנה שעכשיו זה מבוסס אובייקט ? הרי בסופו של יום הרמקול מוציא תדרי קול .
בזמנו פניתי לקריס מאודסי וחבר פנה לדיראק בשאלה הזו והתשובה שהתקבלה על ידי שניהם היא שברגע שמערכת הכיול יודעת שיש רמקולים בתקרה היא מכיילת אותם (כל מערכת בדרכה היא כמובן) כמו כל רמקול אחר.
היום כל מערכות הכיול אודסי/דיראק/ARC/RP וכו....מזהות את כל הרמקולים ומכיילות ללא בעיה.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 24/09/2018 16:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אם זה מעניין אותך, תפתח שרשור חדש ותגלה.istarmini כתב:מה ההבדל הנדרש מבחינת הכיול בין מבוססי אוביקט לבין המצב הרגיל ?......
מערכת הכיול צריכה לזהות שהוא קיים ואז לכייל אותו כמו כל רמקול אחר מה זה משנה שעכשיו זה מבוסס אובייקט ? הרי בסופו של יום הרמקול מוציא תדרי קול ....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·istarmini כתב:מה ההבדל הנדרש מבחינת הכיול בין מבוססי אוביקט לבין המצב הרגיל ?......
מערכת הכיול צריכה לזהות שהוא קיים ואז לכייל אותו כמו כל רמקול אחר מה זה משנה שעכשיו זה מבוסס אובייקט ? הרי בסופו של יום הרמקול מוציא תדרי קול .
בזמנו פניתי לקריס מאודסי וחבר פנה לדיראק בשאלה הזו והתשובה שהתקבלה על ידי שניהם היא שברגע שמערכת הכיול יודעת שיש רמקולים בתקרה היא מכיילת אותם (כל מערכת בדרכה היא כמובן) כמו כל רמקול אחר.
היום כל מערכות הכיול אודסי/דיראק/ARC/RP וכו....מזהות את כל הרמקולים ומכיילות ללא בעיה....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·istarmini כתב:מה ההבדל הנדרש מבחינת הכיול בין מבוססי אוביקט לבין המצב הרגיל ?......
היום כל מערכות הכיול אודסי/דיראק/ARC/RP וכו....מזהות את כל הרמקולים ומכיילות ללא בעיה....
לדעתי הכוונה שלהם היתה שהמערכת לא מתחשבת במיקום של הרמקול ביחס למישור (או בקיצור בזווית שלו ). היא כמובן תקבע מרחקים ותכייל את הרמקול אבל היא ״לא יודעת״ שהרמקול נמצא בגובה 2.25.
אני באופן אישי לא חושב שזה משמעותי כי ה decoder יודע שיש רמקולים למעלה כי הריי מגדירים לפני הכיול לפי שלושה מיקומים.אפשריים. Front, Middle, Rear כשכולם בהגדרה Top.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
Ready Player One מנצל את רמקולי הגובה בצורה שעוד לא שמעתי מאף סרט. התבאסתי שיש לי כרגע רק שניים פועלים למעלה ולא ארבעה.
הגובה בשימוש במהלך כל הסרט, אך מורגש במיוחד בסצינת המרוץ הראשונה שבה הסאונד עוטף אותך ומכניס אותך למרכז הסצינה.
במאמר מוסגר, סרט שנותן תחושה של ילד בפעם הראשונה בבית הקולנוע (ספילברג מומחה בזה). העובדה שכנראה אף בית קולנוע לא יצליח להגיע לרמת החוויה שיש לי בבית בהקרנת סרט כזה מסמלת הבשלה של קולנוע ביתי ברמה שלא היתה טרום אטמוס ומסכים גדולים.
הגובה בשימוש במהלך כל הסרט, אך מורגש במיוחד בסצינת המרוץ הראשונה שבה הסאונד עוטף אותך ומכניס אותך למרכז הסצינה.
במאמר מוסגר, סרט שנותן תחושה של ילד בפעם הראשונה בבית הקולנוע (ספילברג מומחה בזה). העובדה שכנראה אף בית קולנוע לא יצליח להגיע לרמת החוויה שיש לי בבית בהקרנת סרט כזה מסמלת הבשלה של קולנוע ביתי ברמה שלא היתה טרום אטמוס ומסכים גדולים.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·היי חג שמחDudeShemesh כתב:
העובדה שכנראה אף בית קולנוע לא יצליח להגיע לרמת החוויה שיש לי בבית בהקרנת סרט כזה מסמלת הבשלה של קולנוע ביתי ברמה שלא היתה טרום אטמוס ומסכים גדולים....
האם תאכל לשתף אותנו, מה הוא הסטאפ שברשותך?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@FastandFurious
חג שמח!
אשתף בשמחה. היופי הוא שמדובר בסטאפ בסיסי מאוד, בלי שום דבר שמתקרב לקרסוליים של יוקרתי, ועדיין הוא נותן לי חוויה טובה יותר מקולנוע (סובייקטיבי, כמובן). הבעיה היחידה ביחס לקולנוע היא הסנטר - בקולנוע הרמקולים מאחורי המסך, ואילו בבית מתחתיו, וזה בהחלט מורגש.
טלביזיה:
Vizio p75-C1 (יבאתי אישית - חזרתי לארץ לפני כשנתיים ויכולתי להביא מכולה פטורה ממכס)
מגבר:
Pioneer VSX 1131 (בסיסי, אבל אחלה יחס עלות/תועלת. ארצה להחליף אותו בקרוב בגלל המגבלה המרכזית שלו מבחינתי - תמיכה רק בשני רמקולים בגובה)
במה קדמית וסאב:
Aero by Cambridge Audio
רמקולי גובה:
VP66R by Sonance
עוד לא התקנתי רמקולי סראונד בגובה האוזניים - זה השלב הבא (רק עברתי לבית חדש). חסרונם בהחלט מורגש, אבל הגובה נותן כל כך הרבה, שזה פחות דחוף לי.
אגב, מבחינת הכנה, יש לי מקום ל 7.2.6, ואני כרגע עם 3.1.2. כפי שכתבתי, להוסיף סראונד זה השלב הבא, אבל אני עוד מתלבט אם להוסיף את הזוג שליד הספה, או זה שבקיר האחורי (יש משהו כמו 2 מטר מרחק).
חג שמח!
אשתף בשמחה. היופי הוא שמדובר בסטאפ בסיסי מאוד, בלי שום דבר שמתקרב לקרסוליים של יוקרתי, ועדיין הוא נותן לי חוויה טובה יותר מקולנוע (סובייקטיבי, כמובן). הבעיה היחידה ביחס לקולנוע היא הסנטר - בקולנוע הרמקולים מאחורי המסך, ואילו בבית מתחתיו, וזה בהחלט מורגש.
טלביזיה:
Vizio p75-C1 (יבאתי אישית - חזרתי לארץ לפני כשנתיים ויכולתי להביא מכולה פטורה ממכס)
מגבר:
Pioneer VSX 1131 (בסיסי, אבל אחלה יחס עלות/תועלת. ארצה להחליף אותו בקרוב בגלל המגבלה המרכזית שלו מבחינתי - תמיכה רק בשני רמקולים בגובה)
במה קדמית וסאב:
Aero by Cambridge Audio
רמקולי גובה:
VP66R by Sonance
עוד לא התקנתי רמקולי סראונד בגובה האוזניים - זה השלב הבא (רק עברתי לבית חדש). חסרונם בהחלט מורגש, אבל הגובה נותן כל כך הרבה, שזה פחות דחוף לי.
אגב, מבחינת הכנה, יש לי מקום ל 7.2.6, ואני כרגע עם 3.1.2. כפי שכתבתי, להוסיף סראונד זה השלב הבא, אבל אני עוד מתלבט אם להוסיף את הזוג שליד הספה, או זה שבקיר האחורי (יש משהו כמו 2 מטר מרחק).
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@DudeShemesh
·כן צודק הכל ככל הנראה סובייקטיבי,
גם לי יש חבר ממש קרוב, שאני אישית נהנה אצלו
הרבה יותר מאולם הקולנוע הטוב ביותר ב yes planet ראשל"צ, ושמעתי ונחשפתי ב שנתיים האחרונות ללא מעט מערכות בכל סקאלה של מחיר,
הסאונד אצל אותו חבר, הרבה יותר אישי ויותר מדוייק ובכל זאת שומר על כל היתרונות של סאונד קולנועי (עשיר, מעבר לפרופורציות החלל ותלת מימדי)
באולם קולנוע מסחרי זה בעיקר תוצאה של חלל עצום וענק מימדים, הפיזור והמרחק הפיזי וההחזרים, נותנים לך תמונת סאונד עשירה
יותר ויותר סאונד דיפיוזי, פחות מתחבר לזה, אותו חבר אגב מאוד אוהב ואוהב יותר את התוצאה והסאונד של הקולנוע המסחרי מאשר אצלו, אבל אני פחות מסכים איתו, עניין של טעם אישי והעדפות.
אותו חבר גם דואג ללכת לראות סרט קולנוע אחד לשבועיים למרות שיש אצלו תוצאה שמבחינתי טובה יותר. הוא מאוד אוהב קולנוע ואת כל אווירת הקולנוע, שהוא מאוד נהנה לשחזר אצלו, אגב אצלו כאשר מזמין להקרנה, דואג לשים פרסומות מסרטים ואף קנה את הקרטונים של הפופקורן 😀
·כן צודק הכל ככל הנראה סובייקטיבי,
גם לי יש חבר ממש קרוב, שאני אישית נהנה אצלו
הרבה יותר מאולם הקולנוע הטוב ביותר ב yes planet ראשל"צ, ושמעתי ונחשפתי ב שנתיים האחרונות ללא מעט מערכות בכל סקאלה של מחיר,
הסאונד אצל אותו חבר, הרבה יותר אישי ויותר מדוייק ובכל זאת שומר על כל היתרונות של סאונד קולנועי (עשיר, מעבר לפרופורציות החלל ותלת מימדי)
באולם קולנוע מסחרי זה בעיקר תוצאה של חלל עצום וענק מימדים, הפיזור והמרחק הפיזי וההחזרים, נותנים לך תמונת סאונד עשירה
יותר ויותר סאונד דיפיוזי, פחות מתחבר לזה, אותו חבר אגב מאוד אוהב ואוהב יותר את התוצאה והסאונד של הקולנוע המסחרי מאשר אצלו, אבל אני פחות מסכים איתו, עניין של טעם אישי והעדפות.
אותו חבר גם דואג ללכת לראות סרט קולנוע אחד לשבועיים למרות שיש אצלו תוצאה שמבחינתי טובה יותר. הוא מאוד אוהב קולנוע ואת כל אווירת הקולנוע, שהוא מאוד נהנה לשחזר אצלו, אגב אצלו כאשר מזמין להקרנה, דואג לשים פרסומות מסרטים ואף קנה את הקרטונים של הפופקורן 😀
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@FastandFurious
אהבתי את הרעיון עם הטריילרים והקרטונים של הפופקורן - שוקל ליישם.
מסכים איתך שבקולנוע זה יותר דיפיוזי, וגם אני פחות מתחבר (וראיתי בשרשור אחר שאתה גם אוהב לשמוע מוזיקה בלי סאב - כנראה שיש לנו טעם דומה בסאונד
).
מבחינתי הנקודה החשובה היא שלא צריך היום ציוד סופר יוקרתי בשביל להתחרות בקולנוע - כמו שראית, הציוד שלי די סביר, לא שום דבר מפוצץ, אבל סאונד מדויק ונקי, מסך גדול, ורמקולים בתקרה זה מתכון לחוויה קולנועית שטובה יותר מהמקור (ובלי כל החסרונות של בתי קולנוע).
אהבתי את הרעיון עם הטריילרים והקרטונים של הפופקורן - שוקל ליישם.
מסכים איתך שבקולנוע זה יותר דיפיוזי, וגם אני פחות מתחבר (וראיתי בשרשור אחר שאתה גם אוהב לשמוע מוזיקה בלי סאב - כנראה שיש לנו טעם דומה בסאונד
מבחינתי הנקודה החשובה היא שלא צריך היום ציוד סופר יוקרתי בשביל להתחרות בקולנוע - כמו שראית, הציוד שלי די סביר, לא שום דבר מפוצץ, אבל סאונד מדויק ונקי, מסך גדול, ורמקולים בתקרה זה מתכון לחוויה קולנועית שטובה יותר מהמקור (ובלי כל החסרונות של בתי קולנוע).
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
סיימתי לצפות בסרט Skyscraper - גורד שחקים .
יש שם קטע מטורףףף שבהם הטורבינות מסתובבות. הסצנה מעשירה את החלל עם האטמוס.
ב דקה ה : 01:11:45
יש שם קטע מטורףףף שבהם הטורבינות מסתובבות. הסצנה מעשירה את החלל עם האטמוס.
ב דקה ה : 01:11:45