אכן שירשור מעניין .
לי בכל אופן יש נטפליקס , אך משתמש בו רק לסדרות.
וכמו שציינו פה לפניי יש שם סדרות למותתתתתת(במובן החיובי )
לסרטים - לא יהיה תחליף לטורנט .
ברצוני להתמקד על יצירת הפרופיל שהוזכר פה קודם :
איני חושב שצפייה לצורך התעניינות בסידרה אם היא מתאימה או טובה לכם ומביאה את תכני נטפליקס לפי אלגוריתם מסויים .
לדעתי : סימנתם LIKE או DISLIKE לסידרה אז פה נכנס האלגוריתם ויודע להתאים את הפרופיל.
(שימו לב שיש שורה ירוקה הנקראת אחוזי התאמה )
לא הבנתי מה ההתלהבות מנטפליקס בכלל...
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1578
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
@shlomis1zzz
אני מעולם לא סימנתי, והאלגוריתם מביא לי הצעות מתאימות לדברים שצפיתי בהם.
הוא בעצמו כותב על חלק מההצעות : Because you watched XXX
הוא בעצמו כותב על חלק מההצעות : Because you watched XXX
משה
- JamesStone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
האם כשמסמנים סירטי המשך מתקבלות המלצות מדויקות יותר?
·shlomis1zzz כתב: ברצוני להתמקד על יצירת הפרופיל שהוזכר פה קודם : איני חושב שצפייה לצורך התעניינות בסידרה אם היא מתאימה או טובה לכם ומביאה את תכני נטפליקס לפי אלגוריתם מסויים .
לדעתי : סימנתם LIKE או DISLIKE לסידרה אז פה נכנס האלגוריתם ויודע להתאים את הפרופיל.
(שימו לב שיש שורה ירוקה הנקראת אחוזי התאמה )...
אם נניח אהבתי את הפירטים של "הפנינה השחורה" (עם ג'וני דפ) וסימנתי לייק. אם אסמן את כל סרטי ההמשך של אותה סידרת סרטים, ההתאמה תדע "להתאים טוב יותר" סרטים מאותו סוג.
וכשאני אומר "מאותו סוג" אין אני מתכוון "לסתם סירטי פירטים" אלא לסיגנון ההומוריסטי, השנינויות, המשחק ההיתולי של ג'וני דפ ושאר המניירות והדאחקות שהפכו את הסרט לקלאסה.
או שאולי התקווה שלי לא ריאלית.
ג'יימס
[img2=323x431]https://img.wcdn.co.il/f_auto,w_700,t_4 ... 542-46.jpg[/img2]
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

Re: האם כשמסמנים סירטי המשך מתקבלות המלצות מדויקות יותר?
·ככל שתצפה ביותר סרטים / סדרות האלגוריתם ידע לזהות יותר ויותר מדוייק .JamesStone כתב:·......
אם נניח אהבתי את הפירטים של "הפנינה השחורה" (עם ג'וני דפ) וסימנתי לייק. אם אסמן את כל סרטי ההמשך של אותה סידרת סרטים, ההתאמה תדע "להתאים טוב יותר" סרטים מאותו סוג.
וכשאני אומר "מאותו סוג" אין אני מתכוון "לסתם סירטי פירטים" אלא לסיגנון ההומוריסטי, השנינויות, המשחק ההיתולי של ג'וני דפ ושאר המניירות והדאחקות שהפכו את הסרט לקלאסה.
או שאולי התקווה שלי לא ריאלית.
ג'יימס
[img2=323x431]https://img.wcdn.co.il/f_auto,w_700,t_4 ... 542-46.jpg[/img2]...
קח למשל את SPOTIFY שאני אוהב אותו
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

נכון ...moco כתב:@shlomis1zzz
הוא בעצמו כותב על חלק מההצעות : Because you watched XXX...
אני לא אומר שזה לא קיים .
הוא מציע לך "בגלל שצפית ב XXXX "
אבל אני מתערב איתך שאם כמו שאמרת שלא סימת פילו לייק אחד או שנאת משהוא ,
לא תראה שורה ירוקה שמציינת לך את אחוזי ההתאמה של אותו התוכן לפרופיל שלך.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
יכול להיות.
האמת, זה לא כל כך מעסיק אותי כי לרוב הסדרות שאני צופה בהן, אני מגיע דרך המלצות אישיות , ולפעמים המלצות פה בפורום
יחד עם זאת, היו דברים שהגעתי אליהם דרך המלצות נטפליקס. גולת הכותרת של האלגוריתם מבחינתי זה פיקי בליינדרס שלא הכרתי, אבל גם אוזרק והרבה מאוד מופעי סטאנדאפ.
האמת, זה לא כל כך מעסיק אותי כי לרוב הסדרות שאני צופה בהן, אני מגיע דרך המלצות אישיות , ולפעמים המלצות פה בפורום
יחד עם זאת, היו דברים שהגעתי אליהם דרך המלצות נטפליקס. גולת הכותרת של האלגוריתם מבחינתי זה פיקי בליינדרס שלא הכרתי, אבל גם אוזרק והרבה מאוד מופעי סטאנדאפ.
משה
- flightengineer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
אם נכנסים לנטפליקס דרך מחשב, יש אופציה לראות את הכל בקטגטריה ללא התהרבות של אלגוריטם. יש קוביה למעלה בצד ימין מעל תצוגה.