למכירה מטחנת Fiorenzato F64e - נמכרה

מכונות קפה, מטחנות, קליה ואביזרים
kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

שליחה

אם כבר משמיץ את המאצר מיני שלי, אז אפרגן לה בכדי שלא תעלב. :D

ראשית אכן מכרתי אותה תוך 4 ימים במחיר המבוקש, איזה כיף שלא צריך להסביר כל כך הרבה....
שנית המאצר היא מטחנה מעולה ובטח לאחר החלפת הסכינים לסכינים של הגולי, שדרוג פשוט וזול.
נתוני המנוע רלבנטים כמו גודל המנוע בסמ"ק, ראה מנועי קונצרן פולקסווגן אל מול השאר.
כך או כך גם המיני וגם שלך מעולות ובטח למחירי יד שניה.
ההבדל הוא כמו למכור טויוטה אל מול סיטרואן, שניהם אחלה אבל בטויטה לא נדרש להביר הרבה....

בכל מקרה מפרגן לך ואני חושב שהמחיר שאתה מבקש הוא אחלה וכל מי שיש לו משהו נחות יותר ואפילו K3 זה שדרוג מהותי, היכולת לטחון עם טיימר לכל סלסלה זה להיט מבחינתי.
בהצלחה ידידי
בעוד שנתיים ה CEADO E37S שלי למכירה ב 4000 שח למי שמעוניין...

dubik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 420

שליחה

קובי ידידי, לא הבנתי איפה בדיוק ראית שהשמצתי את המאצר שלך...
לטעון שהפיורנצאטו שלי מקבילה מבחינת תכונות לסופר ג'ולי ולהסביר את ההבדלים מול המיני זאת השמצה?
במיוחד כשזה נכתב אחרי שכבר מכרת. :wink:
לא טענתי דבר נגד המיני. נהפוך הוא. מטחנה מעולה ואני לגמרי מסכים שהמחיר שביקשת היה מחיר הוגן וסביר.
גם לא דיברתי על איכות הטחינה שלה (כי בסוף יש עוד הבדלים בין מטחנות שמייקרים את המוצר. לחלק מהאנשים הם שוליים ולאחרים הם קריטיים).
אם כבר, אז דווקא שאבתי עידוד מזה שמכרת מהר, כי בדיוק מהסיבות שהסברתי אני חושב שהמחיר שלי הוא הוגן - ותודה על הפרגון (גם מאחורי הקלעים קיבלתי פידבקים דומים).
מה כן? התיאוריה שמחיר הוגן ופרסום מחיר עוזרים למכירה קרסה מבחינתי סופית.
כמו שסברתי בעבר, זה בסוף צירוף של נסיבות שמביא למפגש בין קונה למוכר.

דווקא על ההשוואות שלך לעולם הרכב אני נוטה לחלוק :lol:
אם הדוגמה עם פולקסוואגן היתה נכונה, אז לג'ולי היה את אותו מנוע כמו למיני ולא מנוע של 350W כמו לפיורנצאטו.
וגם סיטרואן (חוסר אמינות) מול טויוטה (שיא האמינות) רחוק מלהיות המצב כאן. האמינות של פיורנצאטו לא נופלת ממאצר במאום.
מה כן? גיליתי (דרך שאלות של קונים) שהרבה אנשים לא מכירים את פיורנצאטו בתור יצרנית מטחנות (יש דרך אגב שתי חברות בשם פיורנצאטו שלשתיהן מטחנות וזאת החברה שמתמקדת רק במטחנות).
אז כן...הרגשתי שצריך להסביר קצת יותר ממך (למרות שעשית עבודת שיווק לא פחות ממני ;)).
אם כבר, אז ההשוואה היותר מתאימה לדעתי היא לאמרה שעוד אף אחד לא פיטר מנהל IT שבחר בIBM.
רוצה לומר - מאצר, חברה ששמה הולך לפניה וגם מוכר; המוצרים שלה מעולים, אבל יש גם מתחרים שלא נופלים ולפעמים מציעים VFM יותר גבוה.
אבל כמו ב-IBM, גם במאצר, חלק מהמחיר נובע מהשם.
ואין באמירה הזאת שום דבר שמוריד מאיכות המוצר.

שבת שלום ותהנה מהצ'יאדו!

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן

שליחה

dubik כתב: מה כן? התיאוריה שמחיר הוגן ופרסום מחיר עוזרים למכירה קרסה מבחינתי סופית.
...
אני לא חושב שזה המצב, אלא יותר עניין של היצע וביקוש. המטחנה מאוד נחשבת, המחיר הוגן, אבל אנשים כנראה מחפשים משהו שונה. אני למשל מתכוון לשדרג בקרוב מה-K3 והתקציב שלי הוא באיזור ה-2500 ש"ח, אבל אני מתכוון להזמין מטחנה אחרת שיותר מתאימה למה שאני מחפש (מבחינת מימדים ותכונות).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551

שליחה

זה לגמרי עניין של הכרות עם מותג.
תנסה למצוא סקירות מקופיגיק או קופיסנובס או כל אתר בנלאומי נחשב.
האיכות שלהם מעולה

dubik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@boren
· אני מסכים לגמרי. נראה לי ששנינו מתכוונים לאותו דבר.
בעיניי מפגש בין קונה למוכר הוא לא רק עניין המחיר, אלא קודם כל שיהיה מישהו שמחפש מוצר דומה והמטחנה עונה לצרכים שלו.
ברגע שזה קיים, אז מסתדרים עם המחיר ברגע שדי ברור שהוא ריאלי והוגן.
יש מבחר מטורף של מוצרים היום ולכל אחד מאיתנו צרכים ודגשים שונים.
בגלל זה אמרתי שאני תופס את עניין פרסום המחיר קצת אחרת מחלק מהחברים כאן ודעתי היא שמי שבסוף מעוניין מרים טלפון או שולח הודעה וזה פשוט בדיוק כמו להגיב כאן בפורום :)

dubik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@itamars2
· תודה רבה על הפרגון והעצות המועילות.
המטחנה נמכרה ואני בטוח שהקונה יהנה ממנה, כי היא באמת מטחנה מצויינת.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

שליחה

או
איזה כיף לשמוע
יאללה לשדרוג הבא.

megahertz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74

שליחה

@dubik
·

קודם כל, תודה על התשובה!
שנית, שמח לראות שמכרת אותה, בטוח שהקונה יהיה מרוצה.
ודבר אחרון - מצחיק שכתבת שהיא נפוצה יותר בחו״ל כי בית הקפה שראיתי אותה בו היה בלונדון :lol:

בכל מקרה, עד השדרוג הבא :)

dubik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה רבה חבר'ה.

@megahertz
· אכן, גם אני ראיתי אותה בחו"ל הרבה יותר מאשר בארץ, למרות שאני יודע שקופי-טק היו מייבאים אותן בזמנו (לדעתי עדיין מייבאים), אבל אני מסתובב בבתי קפה בחו"ל יותר מאשר בארץ אז במקרה שלי זה מסביר למה ראיתי אותה דווקא שם :lol:

@kobbi
השדרוג "הבא" כבר קרה :wink: בקרוב גם ה-Sette תהיה למכירה... :P
אבל השדרוג שבתהליכים מתקדמים הוא בנושא המים.
האמת שכל הספשיאלטי קופי הזה ממש הכניס אותי לסחרור של שדרוגים אחרי שנים של שקט...
מצב קשה :lol:

יובלים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה

השדרוג "הבא" כבר קרה :wink: בקרוב גם ה-Sette תהיה למכירה... :P

HG-1 או Niche?

חזור אל “לוח מכונות ומוצרי קפה”