קובי ידידי, לא הבנתי איפה בדיוק ראית שהשמצתי את המאצר שלך...
לטעון שהפיורנצאטו שלי מקבילה מבחינת תכונות לסופר ג'ולי ולהסביר את ההבדלים מול המיני זאת השמצה?
במיוחד כשזה נכתב אחרי שכבר מכרת.
לא טענתי דבר נגד המיני. נהפוך הוא. מטחנה מעולה ואני לגמרי מסכים שהמחיר שביקשת היה מחיר הוגן וסביר.
גם לא דיברתי על איכות הטחינה שלה (כי בסוף יש עוד הבדלים בין מטחנות שמייקרים את המוצר. לחלק מהאנשים הם שוליים ולאחרים הם קריטיים).
אם כבר, אז דווקא שאבתי עידוד מזה שמכרת מהר, כי בדיוק מהסיבות שהסברתי אני חושב שהמחיר שלי הוא הוגן - ותודה על הפרגון (גם מאחורי הקלעים קיבלתי פידבקים דומים).
מה כן? התיאוריה שמחיר הוגן ופרסום מחיר עוזרים למכירה קרסה מבחינתי סופית.
כמו שסברתי בעבר, זה בסוף צירוף של נסיבות שמביא למפגש בין קונה למוכר.
דווקא על ההשוואות שלך לעולם הרכב אני נוטה לחלוק
אם הדוגמה עם פולקסוואגן היתה נכונה, אז לג'ולי היה את אותו מנוע כמו למיני ולא מנוע של 350W כמו לפיורנצאטו.
וגם סיטרואן (חוסר אמינות) מול טויוטה (שיא האמינות) רחוק מלהיות המצב כאן. האמינות של פיורנצאטו לא נופלת ממאצר במאום.
מה כן? גיליתי (דרך שאלות של קונים) שהרבה אנשים לא מכירים את פיורנצאטו בתור יצרנית מטחנות (יש דרך אגב שתי חברות בשם פיורנצאטו שלשתיהן מטחנות וזאת החברה שמתמקדת רק במטחנות).
אז כן...הרגשתי שצריך להסביר קצת יותר ממך (למרות שעשית עבודת שיווק לא פחות ממני

).
אם כבר, אז ההשוואה היותר מתאימה לדעתי היא לאמרה שעוד אף אחד לא פיטר מנהל IT שבחר בIBM.
רוצה לומר - מאצר, חברה ששמה הולך לפניה וגם מוכר; המוצרים שלה מעולים, אבל יש גם מתחרים שלא נופלים ולפעמים מציעים VFM יותר גבוה.
אבל כמו ב-IBM, גם במאצר, חלק מהמחיר נובע מהשם.
ואין באמירה הזאת שום דבר שמוריד מאיכות המוצר.
שבת שלום ותהנה מהצ'יאדו!