בבקשה עזרה דחופה עם פרטנר FIBER

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

@uriel250
·
דיברתי איתם עכשיו, הם פונים למוכר. אם המוכר לא לוקח מכס (גם אם הוא פשוט לא מבין בזה ולא יודע) והוא יענה להם שאין מכס, אז אמרו לי - תזמין. אם יגיע ויעבור למכס - זו הבעיה של המוכר. אם המוכר לא יטפל - אנחנו נחזיר לך את הכסף כולו ונתמודד עם המוכר.
מחכה שיענו באופן רשמי לאמאזון והם יעדכנו אותי.

uriel250
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189

שליחה

@brucewein
·
מניסיוני אני לא חושב שהם יעזרו לך ... לצערי רוב הנציגים של Amazon UK הם הודים שלא יודע מי קיבל אותם לעבוד באמזון ... יצא לי כמה מקרים שאמרו לי "We are sorry for the incorrect information that the previous colleague provided you with, but we are unable to help you with it, all import fees must be paid by the customer" או משהו בסגנון הזה, ואז הם ידביקו לך טקסט ענק שכתוב שאתה צריך לשלם את זה ואין להם שליטה על Import fees.

אבל אם אמרו לך ... אולי תסמוך עליהם - אני אישית לא הייתי סומך עליהם.

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@uriel250
·
יש נתב שנמכר בארץ שיעבוד בטוח עם 1G חיבור של פרטנר ???
אין לי כוח להרפתקאות ....
איך ה-WRT32X ??

uriel250
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@brucewein
·
יש פה כמה אנשים שמחוברים לפרטנר פייבר עם הנתב הזה ... תוכל לשאול אותם. אם אני לא טועה הם הגיעו לאזור ה- 800 מגה איתו.

וסתם ככה שתדע אם אתה קונה באמזון לעולם אל תשלם בשקלים. תשלם באותו מטבע של אותו אתר אמזון שאתה מזמין ממנו. לדוגמא ב UK תשלם בפאונד, ב COM בדולר, בגרמניה באירו ... העמלות המרה של אמזון יותר יקרות מעמלות המרה של חברות האשראי בישראל (3% לכל היותר).

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@uriel250
·
כן ראיתי ש-גיל37 יש לו וראיתי גם שהמהירות לא להיט ורק כשמבטלים את ה-Prioritization אז זה מגיע לאיזור ה-800.
ראיתי גם שעם DD-WRT הוא הגיע לקצת יותר אבל לטענתו היציבות לא להיט עדיין, הנתב צעיר מבחינת DD-WRT עדיין

ראיתי עכשיו שמוכרים את ה-WRT32X מלא ביד2 ב-800 שקל ... כנראה היה מבצע רציני באמאזון ומלא הזמינו
לא יודע - האסוס נשמע לי יותר בטוח, היו לי בעבר הרבה בעיות עם נתבים של לינקסיס, תמיד יש בהם משהו שלא עובד כמו שצריך למרות החומרה שלהם והמראה המגניב.

uriel250
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@brucewein
·
אני הלכתי על Asus רק בגלל אמינות ויציבות.

היו לי כמה ראוטרים של TP-LINK בעבר, המקסימום שהם שורדים זה שלוש שנים (לפחות מניסיוני, אולי יש כאלה שהחזיק להם יותר זמן).

זה הראוטר הראשון שלי של Asus ואני מרוצה מאוד. 8 חודשים 0 תקלות.

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@uriel250
·
טוב, חפרתי את אמאזון.
אמאזון איטליה שולחת לישראל ויש מיסים כדת וכדין והמחיר הוא 189 יורו כולל מיסים ומשלוח, דהיינו 800 ש"ח לפי שער ההמרה של היום.

לקנות ? מה אתה אומר ? מה יש בו עוד מגניב ? איזה פיצ'רים ?

uriel250
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@brucewein
·
כל מיני ... הגנה מובנית של Trend Micro ועוד הרבה דברים שאני לא זוכר אותם כרגע ... אני חושב שזה שווה, כמו שאמרתי לפני 8 חודשים קניתי ב 950 ... תמורת 800 שקל אני חושב שזה באמת משתלם.

אם אתה מחפש משהו ספציפי או הגדרה ספציפית בראוטר תגיד לי ואני אבדוק אם יש.
נערך לאחרונה על ידי uriel250 ב 16/07/2018 12:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@uriel250
·
בגדול מחפש נתב יציב שלא צריך לעשות לו ריסט כל כמה ימים, נתב חזק שיסחוב הורדות UTORRENT מרובות וגם שיתן סטרימינג טוב.
כמו כן חשוב שרשת ה-LAN בין אם זה קווי או אלחוטי תהיה טובה ויציבה (אני מזרים מה-NAS שלי למחשב בסלון וגם לשיומי מי בוקס בקודי).
אם היה גם VPN שהוא לא OPENVPN אלא עם CLIENT ידידותי אז בכלל היה יכול להיות חלום ...

er557
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 385

שליחה

ממה שאני מכיר DLINK dir880L אמור להיות עם תמיכת קושחה מצוינת, וגם אלחוטי חזק מאד, לדעתי הוא לא תומך dd-wrt בשל נעילה בארץ.
גם TPLINK ARCHER C9 מצוין, אצלי עובד על dd-wrt אבל ייתכן וגירסאות עדכניות של הנתב כבר נעולות

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

למישהו יש נסיון עם Linksys WRT1900ACS ??? לפי המפרט שלו הוא בהחלט החזק בחבורה : 1.6GHz Processor, 128 MB Flash, 512 DDR3 RAM, USB 3.0, eSATA, 4 x Ethernet, Open Source Ready

למישהו יש עם פרטנר ? מגיע לג'יגה ? איזו קושחה ?

tevadrake
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה

@uriel250

תודה רבה על הפירוט.

בהמלצתך, הזמנתי את הראוטר של אסוס.

יצא בערך 940 שקל מאמזון בריטניה.

זה יוצא הפרש של 400 שקל בערך מה - Linksys WRT32X אבל זה שווה לי את השקט הנפשי והתמיכה בפייבר.

המון תודה.

uriel250
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@tevadrake
·

בכיף.
brucewein אמר שהוא עולה 800 באמזון איטליה כולל הכל ... אולי תשקול להזמין משם.

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

uriel250 כתב:@tevadrake
·

בכיף.
brucewein אמר שהוא עולה 800 באמזון איטליה כולל הכל ... אולי תשקול להזמין משם.
...
·
אכן - אני דיברתי על Ac68U
tevadrake - אתה הזמנת בסוף 68U או 86U ?

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@uriel250
·
מה דעתך על AC3200 של אסוס ? יסחוב כמו ה-68U שלך לכל המעט ?

uriel250
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@brucewein
·
יש הבדל ענק בין 68U ל 86U, לי יש את ה 86U.

AC3200 איזה דגם ? אם יש לו חומרה דומה (מעבד וזיכרון ראם דומים), ואתה קונה אותו מאמזון אני חושב שאתה יכול לקחת את הצ'אנס ... תמיד יש אפשרות להחזיר לאמזון את המוצר ולקבל את הכסף בחזרה למשך חודש מרגע קבלת המוצר.

brucewein פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@uriel250
·
זה הדגם :

ASUS RT-AC3200 Tri-Band Wireless Gigabit Router with USB 3.0 and 3G/4G Dongle Support - Black https://www.amazon.co.uk/dp/B00Y2NVH4O/ ... tBbPWXJRDD

מה דעתך ?

uriel250
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@brucewein
·
דגם ישן עם מעבד חלש, לא הייתי ממליץ.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

@brucewein
·

שם לב שמכל הדגמים שנזרקים פה לאויר ה-86U הוא היחיד בעל חומרה חדישה וחזקה. אפילו באתר הרשמי שלו asus מתגאים במעבד 1.8Ghz וביכולות ניתוב של 1.6 גיגה (לטענתם):
https://www.asus.com/us/Networking/RT-AC86U/

ה-AC3200 לעומתו בעל מעבד של 1GHz בלבד. למיטב הבנתי החומרה בגדול דומה לזו של 68U או 66U ואפשר למצוא לא מעט בגוגל על ניסיונות להגיע לגיגה מלא עם ה-68U. לפחות לפי מה שקראתי החומרה של ה-68U מאד גבולית בשביל להגיע קרוב לגיגה (ולכן אני מניח גם של ה-AC3200). אם לא איכפת לך לקבל "רק" באיזור ה-600-700 מגה וזה חוסך לך סכום משמעותי אתה יכול ללכת על ה-68U או ה-66U.

אם אתה מחפש לחסוך כסף וחושב על ה-68U, אתה יכול גם לשקול RT-AC66U_B1 שאפשר אפילו להתקין עליו את המרלין של ה-68U.

היתרון היחיד שאני רואה ל-AC3200 זה שהוא triband כלומר יהיה יותר טוב בסביבה עם המון מכשירים פעילים במקביל. לסביבה הביתית ה-86U יהיה הרבה יותר טוב וכנראה שגם לא תראה הבדל בין 66U/68U ל-AC3200 (ולכן צריך מבצע ממש מטורף על ה-AC3200 בשביל שיהיה שווה לדעתי).

tevadrake
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה

@brucewein
·
86U

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”