@yoscheck
·יש פירוט רב לבעיות שיש במכשיר. אם הם לא משפיעים עליך, לך על זה. אם אתה רוצה ללכת על בטוח שווה לחכות לעדכוני התוכנה הבאים שיתנו כיוון שנבין מה הסטטוס של הפיתוח.
oferlaor כתב:1. מה הקשר?
2. זו חברה מהותיקות בתחום ושיש לה טראק רקורד של הרבה מאוד מכשירים. תעשה חיפוש במאמרים באתר לראות כמה סטרימרים הם הוציאו.
3. הם גם מוציאים סטרימרים עסקיים שמשמשים כפלטפורמות לחברות ott כך שהם לא רוכבים על טרנד.
didisa כתב:
הבעיה היחידה לפי דעתי כרגע היא שהתרגום החיצוני לא מעודכן אוטומטית כמו ברוב המכשירים בשוק וצריך כל פעם להפעילו מחדש אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת אשמח לשמוע .
...
·
מוזר שחלק מהדיווחים לא מציינים את הבעיה. גם עופר כתב בסקירה שזה תקין.
התרגום העברי נמשך כרגיל ועוד כראוי, כולל סימני פיסוק בתחילה וסוף של משפט. התרגום גם עובד עבור קבצי ISO (עם שם קובץ זהה) ועבור ספריות ISO (עם קובץ index.srt).
הילדים (גם הבת זוג) שלי כבר לא נוגעים בסטרימר (למרות שהם אוהבים לראות סרטים) בגלל אותה בעיה של תרגום אוטומט.
מקווה שהיה עדכון בקרוב שיפתור את הבעיה הנ"ל + טפטים/תקצירים לא בג'יבריש. עדיין לא איבדתי תקווה...
oferlaor כתב:@yoscheck
·יש פירוט רב לבעיות שיש במכשיר. אם הם לא משפיעים עליך, לך על זה. אם אתה רוצה ללכת על בטוח שווה לחכות לעדכוני התוכנה הבאים שיתנו כיוון שנבין מה הסטטוס של הפיתוח.
...
תודה על המענה עופר,בסופו של יום הלכתי על זה.למעט הנושא של תרגום חיצוני בקבצי bdmv אני די מרוצה ממנו.מקווה שיפתרו את כל בעיות התרגום בעדכוני התוכנה שיהיו.חשוב לציין שנטפליקס ואפליקציות סטרימינג למיניהן פחות מעניינות אותי בסטרימר,יותר חשוב לי שישמש כנגן מדיה טוב.
גם אני מחכה לעדכון. הבנתי שהשבוע זה אמור לצאת. עד כמה זה יפתור את בעיית הטפטים/כתוביות? ושאר הבעיות?
איני יודע. נחכה ונקווה שתהיה להם פתרון, כי זה די נמאס.