גיבוב של שטויות שקשה להאמין...........
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
כרמי,
אני מסכים עם DRAGONFLY ב-100%, כל מאמר שיושב באתר של חנות צריך להקרא אצל הקורא עם גרגר של מלח.
kirkb,
מעניין שזה לא משהו ספציפי לישראל אלא שהאמונה הזו עולמית. רק היום, אחרי 6+ שנים, מצליחה טכנולוגית ה-LCD להתחרות בהצלחה עם פלזמה לדעתי. רק בשנה האחרונה ראיתי מסכי LCD שהייתי רוכש לעצמי...
אני מסכים עם DRAGONFLY ב-100%, כל מאמר שיושב באתר של חנות צריך להקרא אצל הקורא עם גרגר של מלח.
kirkb,
מעניין שזה לא משהו ספציפי לישראל אלא שהאמונה הזו עולמית. רק היום, אחרי 6+ שנים, מצליחה טכנולוגית ה-LCD להתחרות בהצלחה עם פלזמה לדעתי. רק בשנה האחרונה ראיתי מסכי LCD שהייתי רוכש לעצמי...
- ymg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 820
הויכוח הניצחי והקצת מטומטם..חח
מה יותר טוב?
רוב השינויים הם בעיקבות הרזולוציה
רזולוציה יותר נמוכה(פלזמה)- רואים יותר טוב טלוזייה, פחות טוב HD
רזולוציה גבוהה- טלויזיה לא משהו, HD רואים טוב, צבעים נראים פחות דהויים עקב מרווח יותר קטן בין הפקסלים
זה לא שמשהו יותר טוב, כול דבר מתאים למשהו אחר בעקבות הרזולוציה.
אני חושב שאם מישהו מחפש מסך all around היום זאת פלזמה עם רזולוציה 768*1024
נחמד בטלויזיה, נחמד בHD צבעים פחות דהויים מפלזמות לא HD READY (אם כי עדיין לא כמו LCD )
מסך כזה יתן ביצועיים טובים בכול התחומים(וכן ,גם בXBOX360!), ולכן זאת היתה הקניה שלי(q7).
מה יותר טוב?
רזולוציה גבוהה- טלויזיה לא משהו, HD רואים טוב, צבעים נראים פחות דהויים עקב מרווח יותר קטן בין הפקסלים
נחמד בטלויזיה, נחמד בHD צבעים פחות דהויים מפלזמות לא HD READY (אם כי עדיין לא כמו LCD )
מסך כזה יתן ביצועיים טובים בכול התחומים(וכן ,גם בXBOX360!), ולכן זאת היתה הקניה שלי(q7).
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
צבעים דהויים בגלל רזולוציה? 
HiFiMusic IL
- kfirkb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
נראה לי שהתבלבלת אז אתקן אותך.ymg כתב:הויכוח הניצחי והקצת מטומטם..חח
מה יותר טוב?
מסך כזה יתן ביצועיים טובים בכול התחומים(וכן ,גם בXBOX360!), ולכן זאת היתה הקניה שלי(q7)....
ב LCD הצבעים יותר דהויים מאשר בפלזמה ולא ההיפך.
דרך אגב, הבדלי הצבעים ועוצמת הבהירות הם הסיבות העיקריות שבחרתי בפלזמה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
רק אם אפשר, לעשות אותם דקים דקים כמו גפרורים...theAman כתב:יוחזרו מסכי CRT לאלתר![]()
...
- דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
כל כך דקים, שאפילו עם זכוכית מגדלת של שען חירש לא תראה אותם...dragonflyXXL כתב:רק אם אפשר, לעשות אותם דקים דקים כמו גפרורים...theAman כתב:יוחזרו מסכי CRT לאלתר![]()
......
- ymg
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 820
kfirkb כתב:נראה לי שהתבלבלת אז אתקן אותך.ymg כתב:הויכוח הניצחי והקצת מטומטם..חח
מה יותר טוב?
מסך כזה יתן ביצועיים טובים בכול התחומים(וכן ,גם בXBOX360!), ולכן זאת היתה הקניה שלי(q7)....
ב LCD הצבעים יותר דהויים מאשר בפלזמה ולא ההיפך.
דרך אגב, הבדלי הצבעים ועוצמת הבהירות הם הסיבות העיקריות שבחרתי בפלזמה....
ממש לא התבלבלתי
בLCD קשת הצבעים יותר קטנה אומנם
אבל בLCD הצבעים נראים פחות דהויים, ויש לזה גם הסבר ,יש מרווח יותר קטן בין הפקסלים.
איך תראה צבע יותר חזק? תתאר לך ירוק ותתאר לך ירוק עם חורים עם רווחים שחורים באמצע
מה יראה לך יותר ירוק ויותר חזק ?
הירוק הרציף או הירוק עם הרווחים השחורים בין?
אין ספק שכשיש מרחק יותר קטן בין הפקסלים הצבע נראה הרבה יותר אחיד וחי כשאין את הרווחים בין הפקסלים.ונראה לי שהרבה שראו פלזמה ליד LCD יסכימו איתי.
זה לא עניין של איפה הצבעים יותר יפים, זה עניין של רזולוציה ורווחים בין הפיקסלים.