חובבי הסטריאו - זן העומד בפני הכחדה ??
הקטנות בהחלט נחשפות למוסיקה חיה והיו בלא מעט הופעות חיות אבל כזה מגיע להאזנה ביתית בנחת נאדה..
מרטין
יופי של עבודה ותרומה. צריך עוד !!! מפגשים כבר אמרנו ???
עוד עניין שמתקשר לי לשירשור זה אך בסטייה קטנה - להזכירכם אבו אל בנת אנוכי. משום מה למעט עינברואולי כמה בודדות אחרות נשים ואודיופיליה לא מסתדרים ביחד.
ככל הנראה בגלל הפן הציודופילי של התחביב הזה.
שלמה
מרטין
יופי של עבודה ותרומה. צריך עוד !!! מפגשים כבר אמרנו ???
עוד עניין שמתקשר לי לשירשור זה אך בסטייה קטנה - להזכירכם אבו אל בנת אנוכי. משום מה למעט עינברואולי כמה בודדות אחרות נשים ואודיופיליה לא מסתדרים ביחד.
שלמה
הן פשוט הרבה יותר פרקטיות..KOOKE כתב: עוד עניין שמתקשר לי לשירשור זה אך בסטייה קטנה - להזכירכם אבו אל בנת אנוכי. משום מה למעט עינברואולי כמה בודדות אחרות נשים ואודיופיליה לא מסתדרים ביחד.
שלמה...
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
zy כתב:הן פשוט הרבה יותר פרקטיות..KOOKE כתב: עוד עניין שמתקשר לי לשירשור זה אך בסטייה קטנה - להזכירכם אבו אל בנת אנוכי. משום מה למעט עינברואולי כמה בודדות אחרות נשים ואודיופיליה לא מסתדרים ביחד.
שלמה.....הן לא "מתוכנתות" להשקיע 90% מהמשאבים על התוספות השוליות.
...
כמה נשים לא הסתכלו עליך כמטורף כשאמרת להם כמה עולים הרמקולים שלך (למשל)?
אותי כמעט אישפזו בכפיה. "אבל בדיוטי פרי אפשר להשיג הכל ב-200 דולר!".......
Silence speaks louder than words
zy
מבלי להפוך זאת לנשים נגד גברים, נשים משום מה מאאאאאד פרקטיות כשזה נוגע לציוד אודיו אבל כשזה נוגע למשל לתחומי עיניין שלהן משום מה הפרקטיות נעלמת.
מתי בדקת לאחרונה מה העלות או מהי הקצאת המשאבים למייק אפ, לקרם לחות,לקרם בסיס, לחלב לפנים, לרימל לריסים, גוון לעפעפיים, שפתון, קונידשיונר, והרשימה עוד ארוכה..............!!!!!!!
שלמה
מבלי להפוך זאת לנשים נגד גברים, נשים משום מה מאאאאאד פרקטיות כשזה נוגע לציוד אודיו אבל כשזה נוגע למשל לתחומי עיניין שלהן משום מה הפרקטיות נעלמת.
מתי בדקת לאחרונה מה העלות או מהי הקצאת המשאבים למייק אפ, לקרם לחות,לקרם בסיס, לחלב לפנים, לרימל לריסים, גוון לעפעפיים, שפתון, קונידשיונר, והרשימה עוד ארוכה..............!!!!!!!
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין
ייתכן ולא הייתי מסתכל עליהן ללא המייקאפ אבל אני מרגיש שבאיזה שהוא מקום כל האיפור הזה זו עבודה בעיניים על הגברים תרתי משמע.
לכן המלצה אישית שלי בעניין הזה היא כמו באודיו - ל"בדוק בבית לפני שקונים" כלאמר לחיות עם בת הזוג לראות אותה בבוקר שאחרי ובלי כל הקישוטים ורק אח"כ להתחתן.
שלמה
ייתכן ולא הייתי מסתכל עליהן ללא המייקאפ אבל אני מרגיש שבאיזה שהוא מקום כל האיפור הזה זו עבודה בעיניים על הגברים תרתי משמע.
לכן המלצה אישית שלי בעניין הזה היא כמו באודיו - ל"בדוק בבית לפני שקונים" כלאמר לחיות עם בת הזוג לראות אותה בבוקר שאחרי ובלי כל הקישוטים ורק אח"כ להתחתן.
שלמה
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני חבר בפורום מנובמבר 05 ואני יכול להגיד בוודאות שהפורום תרם מאוד לידע שלי,אני חושב בניגוד למרטין שהרבה אנשים מגיעים לפורום דווקא בהמלצת יבואונים- לא פעם דיברתי עם יבואן X או Y והרבה מהם הזכירו את הפורום,הרבה "אורחים מזדמנים " שלא מבינים מהומה בתחום מודעים לאתר ובשעת הצורך אף נרשמים ושואלים שאלות "חד פעמיות כאלה".
לדעתי יש קצת בעיה להביא אנשים חדשים לתחום ה HI END,רוב רובם של הישראלים מקובעים על מותגים ממוצעים ומטה (בלי להזכיר שמות ),כאלה שנמצאים בקניונים ובחנויות דיוטי פרי,הרבה אנשים ששומעים כמה כסף אני משקיע באודיו ובציוד מרימים גבה,שהם שומעים את זה הם מדברים אחרת אומנם ואז המשפט הטיפשי הזה של "מי שאוהב מוסיקה יהנה גם מטייפ דאבל קסט עם רמקולים מובנים"- זה כל כך שנוא עליי,אני זוכר בתור נער בן 15 שהיה לי טייפ כזה הייתי כל הזמן סקרן לגבי מערכות גבוהות יותר..לא בגלל החמדנות אלא בשאיפה להנות יותר מהמוסיקה ,התחביב הזה צומח מאהבה למוסיקה והאמת הוא גם עושה ההיפך - מאז שהתעמקתי בתחום אני מרגיש שהמוסיקה תופסת מקום חשוב יותר ,אמיתי יותר.
לדעתי משהו בשיווק באמת לא נעשה טוב,נתחיל מהיבואנים שלדעתי הם צריכים להחדיר לתודעת השוק במיוחד ברשתות הגדולות - ז"א טרקלין,מחסני חשמל אפילו....
אני יודע שהמתחכמים יגידו שעצם הימצאות חברות HI END במקומות כאלה זה ייצור תפישה מוטעית של מוצרים נחותים,אבל במקומות האלה יש טושיבה ופנסוניק ואחלה חברות שמייצרות LCD ופלזמות ברמה גבוהה.
זה צריך להתחיל משם ולאט לאט לחדור לתודעת האנשים.
חבל שרק חברות כמו JBL אינפיניטי BOSE הרמן קרדון וימאהה הם הHI END של רוב הציבור בארץ.אני חושב אפילו שחלק מהיבואנים צריכים אפילו צריכים לחבור אחד לשני וליצור כוח יבוא גדול יותר וכל הנגזר מכך-מחירים זולים יותר,תפוצה ארצית טובה ומבוססת יותר ועוד.
ברמת הפורום אני מסכים חלקית עם דברים שנאמרו עם אמיר ארמה,לדעתי כן צריך למצוא את הנוסחא לעבודה עם יבואנים ויש הרבה דרכים לעשות זאת,כסף שיכנס לאתר יופנה לטובת פרסום במקומות נחשבים וזה בעצם יביא עוד אנשים לתחום זאת עיקר הבעיה ,לגבי ביקורות מפרגנות שנקנות בכסף - אני ממש אנטי,זה לא לעניין ולא לטובת התחום.
והכי קרוב והכי חשוב - אנחנו,החברים כאן ,להיות קצת יותר סבלנים לכאלה שחושבים אחרת,אני רואה לא פעם שמשתמשים חדשים שואלים שאלה שכבר נשאלה הרבה פעמים לא נענים או נענים בשחצנות לא לעניין,קראתי לא פעם הודעות כעסניות כאלה של כאלה שעזבו בטריקה ואף אחד לא טרח לנסות ללבן את הדברים ולהחזיר אותם.
וחבל עליהם-אנשים עם המון ידע ושהקדישו לכאן המון,אני לא יודע מה יש מאחורי הקלעים בנושא הזה ואני לא רוצה לבחוש בזה .
בכל אופן כתבתי מספיק,אני לעצמי- נהנה באתר ולא רואה תמונה פסימית בכלל...
להיפך...
לדעתי יש קצת בעיה להביא אנשים חדשים לתחום ה HI END,רוב רובם של הישראלים מקובעים על מותגים ממוצעים ומטה (בלי להזכיר שמות ),כאלה שנמצאים בקניונים ובחנויות דיוטי פרי,הרבה אנשים ששומעים כמה כסף אני משקיע באודיו ובציוד מרימים גבה,שהם שומעים את זה הם מדברים אחרת אומנם ואז המשפט הטיפשי הזה של "מי שאוהב מוסיקה יהנה גם מטייפ דאבל קסט עם רמקולים מובנים"- זה כל כך שנוא עליי,אני זוכר בתור נער בן 15 שהיה לי טייפ כזה הייתי כל הזמן סקרן לגבי מערכות גבוהות יותר..לא בגלל החמדנות אלא בשאיפה להנות יותר מהמוסיקה ,התחביב הזה צומח מאהבה למוסיקה והאמת הוא גם עושה ההיפך - מאז שהתעמקתי בתחום אני מרגיש שהמוסיקה תופסת מקום חשוב יותר ,אמיתי יותר.
לדעתי משהו בשיווק באמת לא נעשה טוב,נתחיל מהיבואנים שלדעתי הם צריכים להחדיר לתודעת השוק במיוחד ברשתות הגדולות - ז"א טרקלין,מחסני חשמל אפילו....
אני יודע שהמתחכמים יגידו שעצם הימצאות חברות HI END במקומות כאלה זה ייצור תפישה מוטעית של מוצרים נחותים,אבל במקומות האלה יש טושיבה ופנסוניק ואחלה חברות שמייצרות LCD ופלזמות ברמה גבוהה.
זה צריך להתחיל משם ולאט לאט לחדור לתודעת האנשים.
חבל שרק חברות כמו JBL אינפיניטי BOSE הרמן קרדון וימאהה הם הHI END של רוב הציבור בארץ.אני חושב אפילו שחלק מהיבואנים צריכים אפילו צריכים לחבור אחד לשני וליצור כוח יבוא גדול יותר וכל הנגזר מכך-מחירים זולים יותר,תפוצה ארצית טובה ומבוססת יותר ועוד.
ברמת הפורום אני מסכים חלקית עם דברים שנאמרו עם אמיר ארמה,לדעתי כן צריך למצוא את הנוסחא לעבודה עם יבואנים ויש הרבה דרכים לעשות זאת,כסף שיכנס לאתר יופנה לטובת פרסום במקומות נחשבים וזה בעצם יביא עוד אנשים לתחום זאת עיקר הבעיה ,לגבי ביקורות מפרגנות שנקנות בכסף - אני ממש אנטי,זה לא לעניין ולא לטובת התחום.
והכי קרוב והכי חשוב - אנחנו,החברים כאן ,להיות קצת יותר סבלנים לכאלה שחושבים אחרת,אני רואה לא פעם שמשתמשים חדשים שואלים שאלה שכבר נשאלה הרבה פעמים לא נענים או נענים בשחצנות לא לעניין,קראתי לא פעם הודעות כעסניות כאלה של כאלה שעזבו בטריקה ואף אחד לא טרח לנסות ללבן את הדברים ולהחזיר אותם.
וחבל עליהם-אנשים עם המון ידע ושהקדישו לכאן המון,אני לא יודע מה יש מאחורי הקלעים בנושא הזה ואני לא רוצה לבחוש בזה .
בכל אופן כתבתי מספיק,אני לעצמי- נהנה באתר ולא רואה תמונה פסימית בכלל...
להיפך...
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אכן דיון מעניין אך חוששני שחובבי הסטריאו נטו מתכנסים למעין כת פולחנית סגורה. מפעם לפעם מצטרף מישהו שחזר בתשובה אך במקביל גם קורה שאחר עורק ועובר למחנה הסוראונד בתירוצים כמו "הנוער ביקש" או " באותו המחיר אני מקבל כך וכך" או "נדמה לי שאני מקבל סאונד יותר מלא בחמישה ערוצים"
אין לדעתי ברירה אלא להתבצר במבצר הסטריאו ולהעביר את האינפורמציה הדרושה בין החברים המתעניינים בדיוק כפי שהדבר מתרחש במדור סטריאו דו-ערוצי בפורום הזה ועל כך תודתי לאתר "אודיו וקולנוע ביתי"
אין לדעתי ברירה אלא להתבצר במבצר הסטריאו ולהעביר את האינפורמציה הדרושה בין החברים המתעניינים בדיוק כפי שהדבר מתרחש במדור סטריאו דו-ערוצי בפורום הזה ועל כך תודתי לאתר "אודיו וקולנוע ביתי"
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
צפיד כתב:
1. אהבה למוזיקה (לשירים, למילותיהם, ללחן).
2. אהבה לסאונד.
3. אהבה לציוד.
סוגים אלו לא בהכרח סותרים זה את זה. כלומר יכול להיות אדם (כמוני למשל) שיש לו את 1,2,3.
ההורים שלי אוהבים מוזיקה אבל אהבתם לסאונד (נניח כאשר הם מתארחים אצלי) לא מספיק גבוהה כדי להוציא יותר מ X כסף על ציוד.
אני מכיר מישהו עם 2000 דיסקים ועם מערכת מיני והבנאדם באחריות מת על מוזיקה, לעומת זאת גודל ה"במה" אצלו לא ממש מטריד אותו, כנ"ל לגבי האימג'ינג...
אישית, נראה לי שרוב האנשים נמצאים בקטגוריה הזו.
צפיד, יצא לי לתהות בעבר לגבי הנקודה הזו בדיוק והמסקנה שהגעתי אליה היא שיש שלושה סוגים של אהבה בתחום:מי שאוהב מוסיקה יהנה גם מטייפ דאבל קסט עם רמקולים מובנים - זה כל כך שנוא עליי...
1. אהבה למוזיקה (לשירים, למילותיהם, ללחן).
2. אהבה לסאונד.
3. אהבה לציוד.
סוגים אלו לא בהכרח סותרים זה את זה. כלומר יכול להיות אדם (כמוני למשל) שיש לו את 1,2,3.
ההורים שלי אוהבים מוזיקה אבל אהבתם לסאונד (נניח כאשר הם מתארחים אצלי) לא מספיק גבוהה כדי להוציא יותר מ X כסף על ציוד.
אני מכיר מישהו עם 2000 דיסקים ועם מערכת מיני והבנאדם באחריות מת על מוזיקה, לעומת זאת גודל ה"במה" אצלו לא ממש מטריד אותו, כנ"ל לגבי האימג'ינג...
אישית, נראה לי שרוב האנשים נמצאים בקטגוריה הזו.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

stereophile,
אני מסכים איתך ב-100 אחוז. אני הייתי כזה לפני שנכנסתי לאתר. מערכת המיני המצ'וקמקת שלי עבדה נון סטופ והכרתי כל ניואנס במוסיקה שאני אוהב (נחשו מה היא).
כשנכנסתי לאתר נחשפתי לראשונה למושגים כמו במה ואימג'ינג. עד אז אתם יכולים להבין איזה במה קיבלתי משני רמקולים מיניאטורים שתלויים בשתי פינות החדר, גבוה ליד התקרה.
ומאז האהבה ולעניות דעתי גם ההבנה עולים ועולים. מאידך, הכסף יורד ויורד אז זה מתאזן...
בקיצור, לגבי ההכחדה הצפויה לנו - אני חושב שעד המטאור הבא, אנחנו בטוחים.
אני מסכים איתך ב-100 אחוז. אני הייתי כזה לפני שנכנסתי לאתר. מערכת המיני המצ'וקמקת שלי עבדה נון סטופ והכרתי כל ניואנס במוסיקה שאני אוהב (נחשו מה היא).
כשנכנסתי לאתר נחשפתי לראשונה למושגים כמו במה ואימג'ינג. עד אז אתם יכולים להבין איזה במה קיבלתי משני רמקולים מיניאטורים שתלויים בשתי פינות החדר, גבוה ליד התקרה.
ומאז האהבה ולעניות דעתי גם ההבנה עולים ועולים. מאידך, הכסף יורד ויורד אז זה מתאזן...
בקיצור, לגבי ההכחדה הצפויה לנו - אני חושב שעד המטאור הבא, אנחנו בטוחים.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מבין את מה שקוקי אומר.
פעם היו מגברי סטריאו פשוטים וטובים בכל חנות .
היום אפילו זה לא קיים.
אבל אין מה לעשות. אין פה לצערי שום קשר לקדמה אלא לרווח.
מגיע פלוני אלמוני מעוניין לקנות מגבר. רגיל. אומרים לו שהיום מוכרים רק סראונד.
על הדרך משכנעים אותו לקנות עוד 3 רמקולים ("נו בחייך שיהיה לך פול סראונד) , ועוד סאב וופר.
ככה פשוט עושים עוד רווח.
הבעיה היא שבגלל שהיום המון מיוצר בסין ואנשים רוצים סראונד בכלום כסף נוצרו כל רמקולי המדבקה שלא שווים שקל שמשלמים עליהם.
חבל.
אני אישית חושב שקולנוע בייתי הוא דבר חושב וסבבה וכיף אבל שלא יבוא במקום מערכת.
את הקולנוע הביתי בשמחה נמקם בסלון מול הטלויזיה.
מוזיקה כמו אומנות טובה צריך להעריך נכון ויותר מכך צריך לדאוג לתנאים מינמלים לדעתי כדי להעריך אותה נכון.
פעם היו מגברי סטריאו פשוטים וטובים בכל חנות .
היום אפילו זה לא קיים.
אבל אין מה לעשות. אין פה לצערי שום קשר לקדמה אלא לרווח.
מגיע פלוני אלמוני מעוניין לקנות מגבר. רגיל. אומרים לו שהיום מוכרים רק סראונד.
על הדרך משכנעים אותו לקנות עוד 3 רמקולים ("נו בחייך שיהיה לך פול סראונד) , ועוד סאב וופר.
ככה פשוט עושים עוד רווח.
הבעיה היא שבגלל שהיום המון מיוצר בסין ואנשים רוצים סראונד בכלום כסף נוצרו כל רמקולי המדבקה שלא שווים שקל שמשלמים עליהם.
חבל.
אני אישית חושב שקולנוע בייתי הוא דבר חושב וסבבה וכיף אבל שלא יבוא במקום מערכת.
את הקולנוע הביתי בשמחה נמקם בסלון מול הטלויזיה.
מוזיקה כמו אומנות טובה צריך להעריך נכון ויותר מכך צריך לדאוג לתנאים מינמלים לדעתי כדי להעריך אותה נכון.
לדעתי צריך לעשות הפרדה בין השוק הרחב לשוק החובבים "הרציניים".
ברוב הבתים מערכת סטראו הותאמה לצבע השטיח והרמקולים היו מעמד לווזה עים פרחים מפלסטיק ומפית תחרה.. שמעו בה כמוסיקת רקע ולעיתים רחוקות.
החלק הזה של השוק עבר עכשיו לסוראונד.
היו בזמנו אנשים שהשקיעו יותר בנושא האאודיו, גם כסף וגם עינין ומאמץ, ובחרו מערכות סטראו בהתאם לאהבתם את הסאונד. כאן יש מעט שינוי, ורובם לדעתי עדין נאמנים לסטראו.
אחוז מכריע מהחברות שמיצרות מערכות איכות עדין מיצר את ספינות הדגל בסטראו. גם חברות גדולות כמו דנון ומרנץ לא עזבו את הסטראו וממשיכים ליצר ברמות שונות מגברים ונגנים שמיועדים לאוהדי הסטראו.
באופן כללי אפשר אולי להגיד שמערכות הסוראונד עדיין לא הגיעו ברמת איכותן למערכות הסטראו. והדבר ברור כי כמות הרכיבים גבוהה יותר.. צריך כחמישה רמקולים...
דבר נוסף זה שרוב מכריע של שוק המדיות הוא בסטראו כך שלמרבית חובבי המוסיקה עדין הסוראונד לא מהווה אלטרנטיבה.
.
ברוב הבתים מערכת סטראו הותאמה לצבע השטיח והרמקולים היו מעמד לווזה עים פרחים מפלסטיק ומפית תחרה.. שמעו בה כמוסיקת רקע ולעיתים רחוקות.
החלק הזה של השוק עבר עכשיו לסוראונד.
היו בזמנו אנשים שהשקיעו יותר בנושא האאודיו, גם כסף וגם עינין ומאמץ, ובחרו מערכות סטראו בהתאם לאהבתם את הסאונד. כאן יש מעט שינוי, ורובם לדעתי עדין נאמנים לסטראו.
אחוז מכריע מהחברות שמיצרות מערכות איכות עדין מיצר את ספינות הדגל בסטראו. גם חברות גדולות כמו דנון ומרנץ לא עזבו את הסטראו וממשיכים ליצר ברמות שונות מגברים ונגנים שמיועדים לאוהדי הסטראו.
באופן כללי אפשר אולי להגיד שמערכות הסוראונד עדיין לא הגיעו ברמת איכותן למערכות הסטראו. והדבר ברור כי כמות הרכיבים גבוהה יותר.. צריך כחמישה רמקולים...
דבר נוסף זה שרוב מכריע של שוק המדיות הוא בסטראו כך שלמרבית חובבי המוסיקה עדין הסוראונד לא מהווה אלטרנטיבה.
.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
Re: STEREO
חבל של השלטון במונו845 כתב:בקיצור-STEREO לשלטון!!!!...
והרצועה הנבחנת חוזרת על עצמה בלופ אין סופי...ספק מקרטעת ספק בעוצר.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אני רוצה למחות רשמית!ramkol כתב:ברוב הבתים מערכת סטראו הותאמה לצבע השטיח והרמקולים היו מעמד לווזה עים פרחים מפלסטיק ומפית תחרה.. שמעו בה כמוסיקת רקע ולעיתים רחוקות.
החלק הזה של השוק עבר עכשיו לסוראונד....
גם אצלי הרמקולים נבחרו כרהיט, והמראה שלהם היה לא פחות חשוב לי מהיכולות והסאונד שלהם. זה הופך אותי לחובבן?
Re: STEREO
במונו במה קטנה?צפיד כתב:חבל של השלטון במונו845 כתב:בקיצור-STEREO לשלטון!!!!...עם במה קטנה ,הכלים מזייפים,הפירוט לא אמיתי
והרצועה הנבחנת חוזרת על עצמה בלופ אין סופי...ספק מקרטעת ספק בעוצר.
![]()
...
משהו אצלך לא בסדר....
TUBES&TRANSFORMERS
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
MetalliJoe
מסכים איתך. בעבר ייצרו יצרני הרמקולים קופסאות שחורות גדולות וקטנות ומכוערות .
אשתי כינתה אותם ארונות קבורה וסרבה להכניס אותם לסלון. הבעייה נפתרה עם הופעת סונוס פבר. הם הוכנסו אחר כבוד לסלון והרבה מהאורחים טרחו והביעו את התפעלותם מהרמקולים המרשימים
כיום יש להערכתי מגוון גדול של רמקולים מסוגים שונים שהם גם יפים וגם טובים
מסכים איתך. בעבר ייצרו יצרני הרמקולים קופסאות שחורות גדולות וקטנות ומכוערות .
אשתי כינתה אותם ארונות קבורה וסרבה להכניס אותם לסלון. הבעייה נפתרה עם הופעת סונוס פבר. הם הוכנסו אחר כבוד לסלון והרבה מהאורחים טרחו והביעו את התפעלותם מהרמקולים המרשימים
כיום יש להערכתי מגוון גדול של רמקולים מסוגים שונים שהם גם יפים וגם טובים