חברת StingTV עוברת למסגרת שכירות + עדכון לגבי שידור המונדיאל
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@ariesjer
·
לאט לאט זה גם הופך ללא ממש נכון. ערוץ הספורט מאבדים כמעט את כל הזכויות שלהם. הם נשארו עם דברים גדולים כמו ליגת האלופות, NBA, המשחק המרכזי בליגת העל וליגת הכדורסל. הם בונים על תכניות אולפן שסתם ממלאות את לוח השידורים
·
לאט לאט זה גם הופך ללא ממש נכון. ערוץ הספורט מאבדים כמעט את כל הזכויות שלהם. הם נשארו עם דברים גדולים כמו ליגת האלופות, NBA, המשחק המרכזי בליגת העל וליגת הכדורסל. הם בונים על תכניות אולפן שסתם ממלאות את לוח השידורים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
השנה אחרי שעברתי לסטינג מ יס ניסיתי את הליג פאס של ה נבא - פשוט תענוג!!!
כדורגל לא מעניין אותי אז מבחינתי אני מסודר. חבל שאי אפשר (אולי כן) לרכוש שירות כזה פר ליגה
כדורגל לא מעניין אותי אז מבחינתי אני מסודר. חבל שאי אפשר (אולי כן) לרכוש שירות כזה פר ליגה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·avivharlev כתב:שוחחתי עם סטינג היום הם טענו שהערוץ יעלה לפני תחילת המונדיאל בודאות....
אני שוחחתי עם נציגה שבדקה פעמיים ועדיין נכון ללפני שעתיים, עדיין לא ידעה לומר אם ישודר לכלל הלקוחות או רק בחב' הספורט.
אמרה שיש לעקוב אחרי הפייסבוק שלהם
- avivharlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 2 פעמים
·אני מניח שגם אם יעלה כסף זה יהיה סכום סמלי כי השידור אמור להיות בחינם ב"כאן". גם בהוט גובים 30 שח לחודש על השכרת ממיר 4k שעמוס בתקלות. אז אני מוכן לשלם כמה עשרות שקלים באופן חד פעמי כדי לצפות במונדיאל ב4k.טלHD כתב:·......
אני שוחחתי עם נציגה שבדקה פעמיים ועדיין נכון ללפני שעתיים, עדיין לא ידעה לומר אם ישודר לכלל הלקוחות או רק בחב' הספורט.
אמרה שיש לעקוב אחרי הפייסבוק שלהם...
הערוץ יהיה בחינם לכל לקוחות סטינג (ללא צורך בחבילת הספורט) באיכות 4K.
עלתה עכשיו חבילה חדשה באתר של הערוץ. אפשר להוסיף אותו לחשבון אבל עדיין לא עלה הערוץ עצמו לשירות.
נציגה עדכנה שיעלה בימים הקרובים.
עלתה עכשיו חבילה חדשה באתר של הערוץ. אפשר להוסיף אותו לחשבון אבל עדיין לא עלה הערוץ עצמו לשירות.
נציגה עדכנה שיעלה בימים הקרובים.
נערך לאחרונה על ידי kfirsad ב 11/06/2018 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
עכשיו השאלה, יהיה HDR או לא
·נכון, גם אני לא מבין את זה. לא מבין מה הבעיה שלה לאפשר לצרף עוד מכשירי אנדרואיד TV ולאכוף צפייה במקביל ל3 מכשירי אנדרואיד TV...oris74 כתב:מה שמבאס עם סטינג שהם לא נותנים להפעיל את השירות על יותר מ 3 מכשירים... לי יש 5 טלויזיות בבית אבל בשום מצב לא צופים במקביל ביותר מ 3 מסכים אבל למרות זאת אני בכלל לא יכול להפעיל את השירות על יותר מ 3 סטרימרים... לא מבין את הלוגיקה שלהם......
- avivharlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 2 פעמים
@Black_Eagle
אחרי בירור מולם בצ'אט לא ישודר בhdr.
·
אחרי בירור מולם בצ'אט לא ישודר בhdr.
·
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
לא יודע אם ראיתם כבר, אבל נפתח הערוץ. (511)