Fallout 76 הוכרז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
שחר, קשה להתייחס ברצינות לאדם שמוציא "סקירה" על גירסת בטא. אני גם סקפטי לגבי המשחק, ובהחלט לא ממחיץ לרכוש משחקים בהזמנה מוקדמת, אבל אני אחכה לסקירות ורשמים מהגירסה הסופית.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Huber
·
הוא לא הוציא סקירה על סמך בטא. הוא למעשה עשה בדיוק את מה שאתה כתבת - הוא ציין דברים מדאיגים שהוא רואה בבטא (שבועיים לפני שחרור המשחק) וכל מה שהוא טוען זה מה שאתה טוען - חכו עם הכסף - חכו לביקורות סופיות כדי להבין אם איכות המשחק הסופי טובה מאיכות המשחק שהם שחררו בבטא.
·
הוא לא הוציא סקירה על סמך בטא. הוא למעשה עשה בדיוק את מה שאתה כתבת - הוא ציין דברים מדאיגים שהוא רואה בבטא (שבועיים לפני שחרור המשחק) וכל מה שהוא טוען זה מה שאתה טוען - חכו עם הכסף - חכו לביקורות סופיות כדי להבין אם איכות המשחק הסופי טובה מאיכות המשחק שהם שחררו בבטא.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, את זה הבנתי, אבל שוב, אני לא אוהב חוו"ד על סמך בטא, אני אישית תמיד ממתין לביקורות הסופיות, הכי יעיל ונכון.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

ציון59?! עוד פינקו אותם תאמין לי.
לפי ביקורות שראיתי עליו מגיע למשחק הזה גג 30 וגם בזה אני לא בטוח.
משחק AAA הכי מביישים שראיתי בשנים האחרונות. הם צריכים להתבייש שהם בכלל שיחררו את זה במצב הזה למכירה.
לפי ביקורות שראיתי עליו מגיע למשחק הזה גג 30 וגם בזה אני לא בטוח.
משחק AAA הכי מביישים שראיתי בשנים האחרונות. הם צריכים להתבייש שהם בכלל שיחררו את זה במצב הזה למכירה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הבחור הזה אומר בערך מה שאני מרגיש:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Huber
·
אני מסכים עם מה שהוא אומר רק חושב שבמקרה של Fallout 76 הבעיה היא יותר בהיבט של הביצוע ופחות בהיבט של הקונספט עצמו. המשחק נקטל לגמרי ע"י מבקרים וע"י גיימרים כי הוא פשוט בדיחה ברמה הטכנית ופחות בגלל שהרעיון של בט'סדה לא היה בכלל בכיוון. (אני ממש לא אומר שהרעיון עצמו טוב, אלא פשוט שבמקרה הספיציפי הזה נראה שיש משקל גדול יותר לביצוע).
·
אני מסכים עם מה שהוא אומר רק חושב שבמקרה של Fallout 76 הבעיה היא יותר בהיבט של הביצוע ופחות בהיבט של הקונספט עצמו. המשחק נקטל לגמרי ע"י מבקרים וע"י גיימרים כי הוא פשוט בדיחה ברמה הטכנית ופחות בגלל שהרעיון של בט'סדה לא היה בכלל בכיוון. (אני ממש לא אומר שהרעיון עצמו טוב, אלא פשוט שבמקרה הספיציפי הזה נראה שיש משקל גדול יותר לביצוע).
-
Huber
- חבר במועדון HT

הבעיה היא בשני הצדדים לדעתי. הסידרה הזו לא בנויה למולטיפלייר.
סופסוף ביקרות מאתר גדול ומוכר (רמז, לא עומד להיות חיובי):
סופסוף ביקרות מאתר גדול ומוכר (רמז, לא עומד להיות חיובי):
-
Huber
- חבר במועדון HT

באופן לא מפתיע המשחק כבר ירד ממחיר ל 60$ למחיר של $46 (שעדיין לדעתי יקר מרוד למה שהוא מספק) 
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

המשחק גמור. מת. Done deal.
המומצע ב- Metacritic (עבור XBOX ONE) כרגע על 49 (סיקרות מקצועיות) ו- 2.4 (סקירות גיימרים). היו כמה אתרי סקירות שפרשו מהביקורת ולא הסכימו לבצע סקירה משום שאף אחד בצוות לא הסכים לשחק במשחק. לדעתי יש סיכוי לא קטן גם שיהיו לכך השלכות כבדות על Bethesda.
היום בבוקר גם פרסמו בכמה אתרים ברשת שמשרד עורכי דין בשם Migliaccio & Rathod LLP בודק אפשרות להגיש תביעה ייצוגית נגד הסטודיו בשל סירובם לבצע Refund לקהל הלקוחות שרכש את המשחק למחשב ומצא שהמשחק פשוט שבור ולא עובד.
*אגב, התמחור שלו נחתך ל- 39.90 דולר ובחלק מהאתרים ניתן היה למצוא גם בפחות. (בנימה אישית - גם בחינם לא הייתי מוריד אותו).
המומצע ב- Metacritic (עבור XBOX ONE) כרגע על 49 (סיקרות מקצועיות) ו- 2.4 (סקירות גיימרים). היו כמה אתרי סקירות שפרשו מהביקורת ולא הסכימו לבצע סקירה משום שאף אחד בצוות לא הסכים לשחק במשחק. לדעתי יש סיכוי לא קטן גם שיהיו לכך השלכות כבדות על Bethesda.
היום בבוקר גם פרסמו בכמה אתרים ברשת שמשרד עורכי דין בשם Migliaccio & Rathod LLP בודק אפשרות להגיש תביעה ייצוגית נגד הסטודיו בשל סירובם לבצע Refund לקהל הלקוחות שרכש את המשחק למחשב ומצא שהמשחק פשוט שבור ולא עובד.
*אגב, התמחור שלו נחתך ל- 39.90 דולר ובחלק מהאתרים ניתן היה למצוא גם בפחות. (בנימה אישית - גם בחינם לא הייתי מוריד אותו).
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

השערוריות סביב המשחק הזה אל רוצות להסתיים
-
Huber
- חבר במועדון HT

גל - ישבת והקשבת לביקורת של 40(!!!) דקות על משחק שאתה יודע שכנראה לא תרכוש?! 
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לפעמים סתם צופה בביקורות של Angry Joe ושל ACG אפילו שאני בכלל לא מתעניין במשחק..
פשוט אוהב לשרוף את הזמן היקר שלי על הדברים חסרי המשמעות האלה. נהנה מזה. (בלי סרזם, אמיתי לגמרי
)
*וגם סרטוני תאונות דרכים מרוסיה ביוטיוב. התמכרות ארורה.
פשוט אוהב לשרוף את הזמן היקר שלי על הדברים חסרי המשמעות האלה. נהנה מזה. (בלי סרזם, אמיתי לגמרי
*וגם סרטוני תאונות דרכים מרוסיה ביוטיוב. התמכרות ארורה.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 29/11/2018 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

נו... כל אחד והסטיות שלי
אני לא מבין איך מבקר שרק צועק כל הביקורת מחזיק ערוץ עם כמעט 3 מליון משתמשים רשומים. באמת.
אני לא מבין איך מבקר שרק צועק כל הביקורת מחזיק ערוץ עם כמעט 3 מליון משתמשים רשומים. באמת.