התחדשתי בספינת הדגל של סמסונג לשנת 2018 Q9FN
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מבחינת איכות הוא עובר את הOLED, ואפילו בצורה משמעותית, בכל מה שקשור לבהירות ונפח צבעים (בעיקר בHDR). לא יודע למה הפכו את האולד לסוג של אלוהים, אולי בגלל האופי המאוד קולנועי של הOLED כשכל המומחים הכבדים בעיקר מתענינים באיכות בסרטי קולנוע. כיול קולנועי הוא תמיד פחות WOW ויותר רגוע ועדין אך כולנו שוכחים שאצל רוב האנשים סרטי הקולנוע זה לא חלק עיקרי באחוזי השימוש. בכל מקרה שלא יובן לא נכון - OLED נראה פשוט פצצהyuria כתב:במידה והמחיר היה זהה כולל איכות השירות של המעבדה אז מסך זה באמת נותן fight טוב לאולד...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
@yevsh
·תתחדש
אני מניח שקיבלת מחיר אטרקטיבי לבלק פריידיי.
אפשר לשאול מה המחיר והיכן קנית?
·תתחדש
אני מניח שקיבלת מחיר אטרקטיבי לבלק פריידיי.
אפשר לשאול מה המחיר והיכן קנית?
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
@rannyz
·
כן, המחיר נמוך הרבה יותר ממה שהוצע לי בחנויות אחרות (כמובן יותר נמוך מזאפ).
קניתי מסטאר סטריאו בפתח תקווה.
בעל הבית ביקש (אני שאלתי אותו אם אפשר לפרסם) לא לפרסם את המחיר (גם בפרטי) אבל אפשר למסור בפרטי את הסלולרי שלו.
אז אני מכבד אותו.
·
בעל הבית ביקש (אני שאלתי אותו אם אפשר לפרסם) לא לפרסם את המחיר (גם בפרטי) אבל אפשר למסור בפרטי את הסלולרי שלו.
אז אני מכבד אותו.
@yuria
·
רק היום הזמנתי, יקח זמן.
אני עדיין מחכה לרמקולים חדשים של SVS שצריכים להגיע.
צריך יהיה לחבר את הכל...
אולי אצטרך גם להחליף את המזנון כי הוא קצת גבוהה בשביל לשים עליו סנטר ומעליו לתלות טלוויזיה (אלא אם המתקינים יגידו שזה בסדר), או אשים את הסנטר בתוך המזמנון עם שינוי זווית במקום הרסיבר.
ובמקרה זה אצטרך למצוא פתרון איפה לשים את הרסיבר.
בקיצור יקח זמן עד שהכל יהיה מוכן.
זה בהנחה שאכן טלוויזיה תגיע ... (אני לא סומך על אף אחד כל עוד היא לא תלויה על הקיר)
·
רק היום הזמנתי, יקח זמן.
אני עדיין מחכה לרמקולים חדשים של SVS שצריכים להגיע.
צריך יהיה לחבר את הכל...
אולי אצטרך גם להחליף את המזנון כי הוא קצת גבוהה בשביל לשים עליו סנטר ומעליו לתלות טלוויזיה (אלא אם המתקינים יגידו שזה בסדר), או אשים את הסנטר בתוך המזמנון עם שינוי זווית במקום הרסיבר.
ובמקרה זה אצטרך למצוא פתרון איפה לשים את הרסיבר.
בקיצור יקח זמן עד שהכל יהיה מוכן.
זה בהנחה שאכן טלוויזיה תגיע ... (אני לא סומך על אף אחד כל עוד היא לא תלויה על הקיר)
·yevsh כתב:@rannyz
·
אז אני מכבד אותו....
הוא דווקא צריך לשמוח שאת עושה לו שיווק חינם אבל נכבד את בקשתו.
אתה יכול לשלוח לי בפרטי את הפלאפון שלו?
חח, אם הייתי מקבל Q9 במקום Q6 גם אני לא הייתי מחזיר