שוקל להזמין עוד זוג, רק למקרה ונבואות הזעם שלכם לגבי הייפימן יתגשמו ויקרה משהו ל4xx שלי
אז מה עושים עם הבניה הזולה של Hifiman ?
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
בינתיים ה4xx שוב במכירה במאסדרופ
שוקל להזמין עוד זוג, רק למקרה ונבואות הזעם שלכם לגבי הייפימן יתגשמו ויקרה משהו ל4xx שלי
- legopart
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4951
·BUGY כתב:חזרה רגע לשרשור המקורי:
מסדרופ פשוט שלחו לי זוג "חדש" נראה מאוד חדש אבל יש כמה סימנים של הרכבה ואני משאר שהם פשוט הרכיבו לי זוג מחלקים שהיו להם. אבל הפדים חדשים והדריבירם בטוח לא שלי.
אז כן, השרות מעולה, רק המשלוח של כ60 שקל לאנגליה קצת מציק אבל חוץ מזה אני מרוצה.
נקווה שהקשת החדשה תחזיק יותר משבוע...
מזל טוב!
בעסה להבין שעשית את המשא ומתן עם MASSDROP ולא עם HIFIMAN, אולי אכן היו שולחים לך רכיב משופר או ממתכת
·BUGY כתב:חברים, הכל בסדר, מי שיש לו את ה6XX ונפגע מההערה שהם לא אותו הדבר כמו ה650, אז סליחה. אבל ממה שאני מכיר את מסדרופ, כל השיטה שלהם היא תמיד לשנות משהו במוצר, לחתוך באריזה, להוריד פיצ'רים וכדומה. הכל כדי להביא מחיר הרבה יותר טוב למוצר טוב. אם הפעם הם שמרו על הכל אותו הדבר, מעולה...
אכן מדובר על נושא שרבים מסתקרנים לגביו!, כי בפועל אנחנו לא קונים רק בגלל המחיר.
ד"א: אחת הסיבות הראשונות שחשבתי עליהם כשקניתי שם, היא שהם עושים קנייה קבוצתית ובגלל זה ההנחה.
עכשיו אומרים לי את הסיבה שזה בגלל הורדת איכות הרכיבים.
·JDx כתב:בינתיים ה4xx שוב במכירה במאסדרופ
שוקל להזמין עוד זוג, רק למקרה ונבואות הזעם שלכם לגבי הייפימן יתגשמו ויקרה משהו ל4xx שלי...
מה זה יעזור לך, אם תקנה עוד זוג ואתה לא צריך עוד אחד?.
תגוון... תקנה זוג אחר מדגם או חברה אחרת, אם הדגם בעל חסרונות, אז לפחות רק שהוא יסבול ואה שאר עם אזניו טובות.
ד"א: האזניות האלו דורשות מגבר מיוחד ?
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·אין לי מושג למה כתבתי מסדרופ, הם בכלל לא קשורים לסיפור הזה, אני קניתי את האוזניות מאדורמה, ודיברתי ישירות עם היפמאן.legopart כתב:.........
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

החיסרון היחידי עבורי ב4xx זה שהן לא נוחות ללבישה לאורך זמן רב, מבחינות אחרות עבורי אלו אוזניות מספיקות ואני לא רואה איפה הרבה ניתן לשפר בלי לקרוע את הכיס.legopart כתב:·......
מה זה יעזור לך, אם תקנה עוד זוג ואתה לא צריך עוד אחד?.
תגוון... תקנה זוג אחר מדגם או חברה אחרת, אם הדגם בעל חסרונות, אז לפחות רק שהוא יסבול ואה שאר עם אזניו טובות.
ד"א: האזניות האלו דורשות מגבר מיוחד ?...
אני מודה שאוזניות כמו ה- dt 1990 pro וה dt770 מסקרנות אותי , ואולי בעתיד יהיה על הפרק לקנות אוזניות פלאנריות אחרות של הייפיימן כמו hifiman x v2 או Aeon flow open של mr speakers , במידה וסוף סוף יוציאו גירסא ללא עור. נראה כבר.
ה4xx דורשות הגברה קלה (ולטעמי גם חייבות מגבר עם bass boost מובנה)
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

טוב , אז בסוף אחרי שימוש אינטסיבי של חצי שנה עם ה4xx , הפאד הימני התחיל להתנתק מהאוזניה אתמול .
שלחתי מייל לשירות הלקוחות של hifiman , ותוך שעה חזרו אליי ואמרו ששולחים לי זוג חדש.
סה"כ שירות מעולה ותגובה מהירה
אני מניח שכשיהיה לי זמן אנסה לקנות פאדים לסט הישן, כי באמת חבל , כל השאר בהן בנוי סבבה ועובד
שלחתי מייל לשירות הלקוחות של hifiman , ותוך שעה חזרו אליי ואמרו ששולחים לי זוג חדש.
אני מניח שכשיהיה לי זמן אנסה לקנות פאדים לסט הישן, כי באמת חבל , כל השאר בהן בנוי סבבה ועובד
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
@JDx
·מצער לשמוע על הפגם שהתגלה אבל טוב לדעת שהחברה עומדת מאחרי המוצרים שלה וששירות הלקוחות לא איכזב אותך.
אני משתמש היום פחות ב HE4XX כי אני מעדיף כרגע את ה Elex כך שסביר שכשלי תהייה בעיה אני כבר אצטרך לשלם עבורה כי המוצר לא יהיה עוד תחת אחריות.
·מצער לשמוע על הפגם שהתגלה אבל טוב לדעת שהחברה עומדת מאחרי המוצרים שלה וששירות הלקוחות לא איכזב אותך.
אני משתמש היום פחות ב HE4XX כי אני מעדיף כרגע את ה Elex כך שסביר שכשלי תהייה בעיה אני כבר אצטרך לשלם עבורה כי המוצר לא יהיה עוד תחת אחריות.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1248
·JDx כתב:טוב , אז בסוף אחרי שימוש אינטסיבי של חצי שנה עם ה4xx , הפאד הימני התחיל להתנתק מהאוזניה אתמול .
אני מניח שכשיהיה לי זמן אנסה לקנות פאדים לסט הישן, כי באמת חבל , כל השאר בהן בנוי סבבה ועובד...
מה הכוונה התחיל להתנתק? הרינג הפנימי שיש בפד נשבר?
לרינג יש 4 שיניים שצריכות להיכנס מתחת לשפת ה-cup, אם אחד מהשיניים רופף אז הפד תמיד ישתחרר.
הייפיימן שלחו לך זוג פדים חדשים?
- legopart
-
- חבר מביא חבר

נראה לי שבאזניות האלו אני לא אגע בשום מצב...
- legopart
-
- חבר מביא חבר

-----
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·חבל, אני בדיוק חושב למכור את הזוג החדש שליlegopart כתב:נראה לי שבאזניות האלו אני לא אגע בשום מצב......
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

האמת שזאת באמת עשויה להיות בעיה אם שוקלים לקנות אוזניות של הייפיימן, כי בסופו של דבר תקופת האחריות היא מוגבלת, עד כמה שהאחריות שלהם טובה.Catskinner כתב:@JDx
אני משתמש היום פחות ב HE4XX כי אני מעדיף כרגע את ה Elex כך שסביר שכשלי תהייה בעיה אני כבר אצטרך לשלם עבורה כי המוצר לא יהיה עוד תחת אחריות....
לא יודע עד כמה איכות הבניה בגירסאות היוקרתיות יותר של הייפיימן טובה יותר וגם להן האחריות היא מוגבלת.
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

·הם אמרו שהם שולחים זוג חדש. אני מניח שהם התכוונו לזוג אוזניות חדש, זה מה שמקובל בדר"כ , לא? אני מניח שהם לא מתכוונים לזוג פדים חדש ומצפים שאני אדביק את הפדים לדרייברים..Roy.T כתב:
·......
מה הכוונה התחיל להתנתק? הרינג הפנימי שיש בפד נשבר?
לרינג יש 4 שיניים שצריכות להיכנס מתחת לשפת ה-cup, אם אחד מהשיניים רופף אז הפד תמיד ישתחרר.
הייפיימן שלחו לך זוג פדים חדשים?...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
הפדים ממש לא מודבקים לשום דבר.
לפאד מודבקת טבעת פלסטיק וזה נתפס עם 4 קליפסים לאוזנייה.
ככה זה ב-400i וב-S ואמור להיות ככה בדיוק ב-4XX.
HifiMan מוכרים את הפדים האלו, וגם את הטבעות בנפרד למי שרוצה להשתמש בפדים אחרים.
HifiMan מוכרים את הפדים האלו, וגם את הטבעות בנפרד למי שרוצה להשתמש בפדים אחרים.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
BUGY
-
- חבר מכור קשה

·יכולת פשוט להחזיר אותו למקום...דרך אגבJDx כתב:·הם אמרו שהם שולחים זוג חדש. אני מניח שהם התכוונו לזוג אוזניות חדש, זה מה שמקובל בדר"כ , לא? אני מניח שהם לא מתכוונים לזוג פדים חדש ומצפים שאני אדביק את הפדים לדרייברים...........
- JDx
-
- חבר פעיל מאוד

·לי זה נראה כמו דבק. יכול להיות שהבניה של ה4xx שונה מזאת של ה400i, לא?IamEzio כתב:הפדים ממש לא מודבקים לשום דבר.
HifiMan מוכרים את הפדים האלו, וגם את הטבעות בנפרד למי שרוצה להשתמש בפדים אחרים....
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
[img2=1544x868]https://www.superbestaudiofriends.org/i ... -jpg.9402/[/img2]
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- legopart
-
- חבר מביא חבר

·BUGY כתב:·חבל, אני בדיוק חושב למכור את הזוג החדש שלי.........
אתה מגרה בי את יצר הסקרנות
רק שתדע שאני ממש אוהב לקנות דברים ישנים ומשומשים, רק במחיר זול ככל האפשר.
{ואז עושה מודינג
- Roy.T
-
- חבר ותיק

·JDx כתב:·הם אמרו שהם שולחים זוג חדש. אני מניח שהם התכוונו לזוג אוזניות חדש, זה מה שמקובל בדר"כ , לא? אני מניח שהם לא מתכוונים לזוג פדים חדש ומצפים שאני אדביק את הפדים לדרייברים...........
זה הפוקוס PADS הסטנדרטים של הייפיימןץ כמו שציינתי יש לפד רינג פנימי עם 4 שיניים שמתחברות
ל-CUPS. הפדים נשלפים בקלות רבה, וניתן לחבר אותם בקלות גם כן.
ברור שהם התכוונו לפדים, נראה לך שבגלל פד קרוע ישלחו לך אוזניות חדשות?
מה גם שזה דגם לימיטד של מאסדרופ ככה שלא יודע איך בכלל עובד כל מנגנון ההחלפה הזה.
- Roy.T
-
- חבר ותיק

·BUGY כתב:·חבל, אני בדיוק חושב למכור את הזוג החדש שלי.........
אני מחפש זוג לטרייד עם HE1000 פלוס כסף..
דבר איתי אם אתה מעוניין.
- legopart
-
- חבר מביא חבר

פיי, איזה דילים מגיעים לכאן
תראה ביוטיוב איך מנתקים את הפאדים
נסה לחפש כאן https://www.youtube.com/results?search_ ... an+400+PAD
מהווידאו הזה לא הבנתי כלום (בפועל אין לי כאלו אז לא חכמה
).
תראה ביוטיוב איך מנתקים את הפאדים
נסה לחפש כאן https://www.youtube.com/results?search_ ... an+400+PAD