·תודה רבה על התשובה שלךCrossover-Shop כתב:@Yossi10Zahavi
·
סליחה על העיכוב בתשובה פשוט עם כל הלחץ בעבודה כנראה פיספסתי
לשאלותיך
המנגנון החלקת תמונה טוב יחסית - הפאנל 60HZ אז לגיימינג עדיף כמובן 120HZ ואז זה אומר שעדיף להמתרין לדגם SK8100 שיתן לך ערך מוסף גבוהה יותר
הוא כן יגיע עם מערכת ההפעלה 4.0 - לעומת 7900 שמגיע עם 3.5 ואין צפי לעדכון
8100 תגיע עם מעבד a7 העדכני ופאנל NANO CELL 2.0
אבל
היא גם תגיע עם תג מחיר גבוהה יותר שזה גם שיקול
במידה ולא היית מעלה את נושא הגיימינג אז אין ספק שה7900 יכולה להתאים לשימוש ביתי סטנדטי - יש לה איכות תמונה מעולה - החלקת תמונה מספקת מאוד והיא בהחלט חלופה ראויה לSJ800 שהיתה לפניה
מקווה שכיסיתי את כל השאלות שלך
אם בא לך לשמוע יותר פרטים או לשאול דברים יותר לעומק אתה יכול להתקשר לחנות 03-5604600 אני אשמח לעזור!
שבת שלום...
לצערי אין לי כלכך קול עכשיו...
אני הבנתי מכמה תגובות כאן באתר שהמנגנון החלקה דווקא לא טוב ויוצר מריחות, לא ידוע לך על זה משהו?
ודבר נוסף
במצב משחק (גם ב lf630y הנוכחית שלי וגם ב7900 שתגיע אלי בשלישי) התמונה מתכהה מאוד, אתה יודע אם אפשר לסדר את זה בעצם על ידי שינוי ידני של נתוני התצוגה לתצוגה רגילה? או שזה דפקט בטלויזיות של LG?
אתה יודע בכמה בערך יהיה הפרש המחיר בינהם? כי חשבתי להחזיר את הטלויזיה פחות או יותר בסיום המונדיאל (יש חודשיים החזרה) בטענה שהיא גדולה מדי לחדר שלי (ויש עילה לטענה הזאת) ולקחת את הטלויזיה הזו (או דגם אחר שיהיה ממש באותו טווח מחירים)
ועוד אחת אחרונה:
מהחוויה/ ידיעה שלך, הרמקולים של ה 7900 איכותיים? יש לי סאונדבר בינוני של פיליפס שאני מאמין שווה היום 500 שקל ואני לא יודע אם לחבר אותו או להשאיר בסלון