Mu9000 המתקין אצלי
@ahersko
"
מכל מכרי שהמלצתי להם אי שם בשנת 2011-2012 לרכוש מוצרי סמסונג עם דגש על הטלווזיות המדהימות שלהם, אף מוצר לא שרד יותר מ 3-5 שנים.
"
ממש מדגם סטטיסטי מובהק.
אני עם טלוויזיה שלישית של סמסונג ב 10 שנים. כולן חיות עם אפס תקלות, תודה לאל. אחת ב 10, אחת בת 5, ואחת חדשה.
אני לא אומר שהמסכים של סמסונג אמינים, אני לא אומר שלא, אני רק אומר שהדברים שאתה כותב חסרי כל ביסוס.
·
"
מכל מכרי שהמלצתי להם אי שם בשנת 2011-2012 לרכוש מוצרי סמסונג עם דגש על הטלווזיות המדהימות שלהם, אף מוצר לא שרד יותר מ 3-5 שנים.
"
ממש מדגם סטטיסטי מובהק.
אני עם טלוויזיה שלישית של סמסונג ב 10 שנים. כולן חיות עם אפס תקלות, תודה לאל. אחת ב 10, אחת בת 5, ואחת חדשה.
אני לא אומר שהמסכים של סמסונג אמינים, אני לא אומר שלא, אני רק אומר שהדברים שאתה כותב חסרי כל ביסוס.
·
לי יש את 65MU9000 מספר ימים
עברתי מפלזמה אליה ויש לי קצת בעייה עם הצבעים. העור לא נראה טבעי ולא מצליח להגיע לצבעים שאני רגיל אליהם.
הכי קרוב לאמיתי זה מצב סרט.
בנוסף לא מצליח לעבור לעברית בהפעלה וחיפוש קולי שנשאר תמיד באנגלית.
עברתי מפלזמה אליה ויש לי קצת בעייה עם הצבעים. העור לא נראה טבעי ולא מצליח להגיע לצבעים שאני רגיל אליהם.
הכי קרוב לאמיתי זה מצב סרט.
בנוסף לא מצליח לעבור לעברית בהפעלה וחיפוש קולי שנשאר תמיד באנגלית.
אני במצב שאני מרוצה, ה DOWNSIDE הוא
- אם יש רק סיבובטור לבן על רקע שחור או רק כתובית קטנה וכל המסך שחור רואים את הליט בלידינג --> זה לא קורה כשרואים תוכן
- לפעמים הכתוביות לא לבנות בהוקות כי המנגנון לוקאל דיימינג על בינוני כלומר הוא מנסה להחשיך את האזור.
כך בסצנות חשוכות המצב סביר, אין עננות מוגזמת ואין לייט בלידינג נורא.
לא מעניין אותי כרגע אחריות מעבר ל 3 שנים
שלחתי לך פלייליסט ביוטיוב של קטעים שמדגימים את הנ"ל ומצבי קיצון.
תריץ אותם + תוכן שווה בחנויות על המסכים ותחליט!
- אם יש רק סיבובטור לבן על רקע שחור או רק כתובית קטנה וכל המסך שחור רואים את הליט בלידינג --> זה לא קורה כשרואים תוכן
- לפעמים הכתוביות לא לבנות בהוקות כי המנגנון לוקאל דיימינג על בינוני כלומר הוא מנסה להחשיך את האזור.
כך בסצנות חשוכות המצב סביר, אין עננות מוגזמת ואין לייט בלידינג נורא.
לא מעניין אותי כרגע אחריות מעבר ל 3 שנים
שלחתי לך פלייליסט ביוטיוב של קטעים שמדגימים את הנ"ל ומצבי קיצון.
תריץ אותם + תוכן שווה בחנויות על המסכים ותחליט!
ahersko
לפי כמות הקלקולים שלך....
הייתי מזמין חשמלאי שיבדוק לך את החשמל בבית...רעשים, הארקות וכו'
כמו כן, האם יש לך בכל הפסקות חשמל מרובות...באיזור שלכם?
לפי כמות הקלקולים שלך....
הייתי מזמין חשמלאי שיבדוק לך את החשמל בבית...רעשים, הארקות וכו'
כמו כן, האם יש לך בכל הפסקות חשמל מרובות...באיזור שלכם?
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1578
- נתן תודות: 916 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
יש לי עדיין מלפני כ 8 שנים בערך את סידרה b750 טלוויזיה מפלצת.ahersko כתב:@b2k
·
סמסונג מלפני שמונה שנים סידרה B או C? מכשירי LCD
סמסונג מסדרה D כבר רוב המכשירים הפכו להיות LED והפנלים לא שורדים יותר מדי... ואני מדבר על 2-4 שנות פנל.
בקיצור זה לא מה שהיה פעם....
אני מקלל אותה כל יום שתיתקלקל כבר ואתחדש לי באח אחר.
אבל היא ממאנת להיתקלקל.
אין לי טלוויזיות של סמסונג, אבל מעולם לא התקלקל לי מסך או טלוויזיה. לא CRT, לא LCD ולא LED.
יש לי מסך מחשב LCD של DELL שפועל כבר 8 שנים, טלוויזית לד של LG שפועלת כבר 3 שנים.
דווקא יש לי מערכת סטריאו של סמסונג שעובדת כבר 20 שנים, אמנם הטייפ והדיסק בקושי עובדים בה, אבל ההגברה והרדיו כן.
יש לי מסך מחשב LCD של DELL שפועל כבר 8 שנים, טלוויזית לד של LG שפועלת כבר 3 שנים.
דווקא יש לי מערכת סטריאו של סמסונג שעובדת כבר 20 שנים, אמנם הטייפ והדיסק בקושי עובדים בה, אבל ההגברה והרדיו כן.