בעיה עם נטפליקס

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #41 

@FastandFurious

אין לי מושג, אני לא מכיר את האפליקציה של MS ומה אתה מפעיל איתה.
אם אתה מתכוון לנטפליקס, אז עדיף לך כנראה כל סטרימר פשוט ומעלה, מי בוקס או שילד..

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #42 

FastandFurious כתב:הכוונה שלי היית שאם מקבלים dolby digital מהמסך לרסיבר במצב שלי
אז אולי עדיף כבר להעביר עם אופטי כי אמרו לי לא יודע עם זה נכון,
ש אופטי מעביר dts idolby digital לא דחוס ובכבל hdmi זה דחוס ופחות איכותי ואני מדבר אח ורק על פורמטי dd dts
...
לא יודע מי אמר לך את זה אבל זה לא נכון ידידי. HDMI ידו על העליונה מבחינת איכות ורוב פס מול כבל אופטי

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5169
נתן תודות: 1066 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #43 

בוקר טוב ובשורות טובות,

באופן כללי זה ידוע לכל בר דעת ש כבל hdmi נותן את האיכות הכי טובה.

וברור אחי שאני יודע מראש ש כבל אופטי לא מעביר פורמטים מעבר ל dolby digital ו dts.

שאלתי את השאלה כי בתקופת הכבילה האופטית כלומר לפני עידן ה hdmi
פחות הייתי מתמצא וחופר, יצא לי לדבר עם בחור שכנראה "מבין הרבה"
בתחום ואמר לי שעדיף כבל אופטי בכל מצב, את האמת?
לא התווכחתי איתו על זה רק הבעתי את דעתי בנושא לפי רמת הידע המסויימת שלי בנושא, בכל זאת לאחר ההסבר שלו מפני שאיני הייתי מתמצא ולא בדקתי בפועל מה נשמע יותר טוב (אני עובד בצורה שונה עם עובדות שקובעים, ברוב המקרים לוקח אלי בודק אצלי ומסיק מסקנות רק לגביי ולפי הסטאפ שלי לפי אוזני והטעם האישי שלי) אז כתבתי פה שאלה בנושא ולא כ עובדה מדעית.

בכול אופן אתה כבר יודע איך אנו מחובר (hdmi ARC ולא אופטי והכל עובד פיקס) :)
זה הכל אחינו תודה רבה (f)
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

user30000z
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 613
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #44 

gal-cohen כתב:@FastandFurious

אין לי מושג, אני לא מכיר את האפליקציה של MS ומה אתה מפעיל איתה.
אם אתה מתכוון לנטפליקס, אז עדיף לך כנראה כל סטרימר פשוט ומעלה, מי בוקס או שילד..
...
מי בוקס פשוט מדי לא תומך ב-5.1. שילד יקר מדי...

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #45 

FastandFurious כתב: Rekcuf אתה יכול לבוא לעזור לי לכייל את הזוויות :lol:
...
·

:lol:

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #46 

אני לא מבין משהו פשוט... יש לי htpc זה לא מספיק טוב ונכון
בשביל להצליח להזרים נטפליקס בצורה טובה מאוד?

כלומר הבנתי שכל פלטפורמה עובדת אחרת, אני מעדיף להזרים דרך פלטפורמה שיושבת על הווינדוז/מחשב ולא דרך הסמרט משום שכל תוכן התפריטים הוא באנגלית והילדים לא מוצאים עצמם מסתדרים עם השפה מין הסתם הם עדיין קטנים, ובלי קשר לפי הבנתי דרך המחשב הסאונד הוא dd+ ולא כמו בסמרט שהוא dd, ה-setup שלי הוא איכותי וייחסית דיי שקוף למקור ואני מצליח להבחין באיכויות הסאונד בין הפורמטים השונים... ומי כמוכם פה בפורום יודע שסאונד מאוד חשוב לי, אני מעדיף לנצל את ה-setup שלי מבחינת הסאונד יותר מאשר איכות תמונה.

עוד דבר שאיני מצליח לקלוט, איך יכול להיות שדרך הסמרט אני מקבל תמונה טובה יותר מכל הפלטפורמות שבדקתי כגון: דפדפן כרום,
אפליקצייה מובנית של microsoft...
הכרטיס מסך שלי במחשב הוא gtx 1060 מבחינת תכנולוגיה הוא hdmi 2.0b (אני לא בא להגיד שיש לי את כרטיס המסך הכי טוב פשוט נשמע מוזר להיווכח לעובדות)
מישהו מוכן לשפוך מעט או בנושא?
ולתת המלצה לפלתפורמה יותר רצינית ממה שכבר ניסתי?
שוב פעם דרך האפליקציה של microsoft יש בעיה אחת שהיא דיי רצינית שמורידה את איכות הנטפליקס לקרשים, כאשר אני מתחיל לצפות בתוכן
ופורס את התמונה המקסימלית שנטפליקס נותן אז הסרט נקטע לאחר חצי דקה ויוצא למסך התפריט של הסרט או שקופצת שגיאה כלשהיא..
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

user30000z
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

אין לי מושג על מה אתה מדבר, אני דרך האפליקציה של WIN מקבל את איכות התמונה והשמע הטובים ביותר מכל האפשרויות. מה שכן, הממשק גרוע ולא נוח כממשק טלוויזיה.

איזו סמארט יש לך?

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #48 

FastandFurious כתב:אני לא מבין משהו פשוט... יש לי htpc זה לא מספיק טוב ונכון

כלומר הבנתי שכל פלטפורמה עובדת אחרת, אני מעדיף להזרים דרך פלטפורמה שיושבת על הווינדוז/מחשב ולא דרך הסמרט משום שכל תוכן התפריטים הוא באנגלית והילדים לא מוצאים עצמם מסתדרים עם השפה מין הסתם הם עדיין קטנים, ובלי קשר לפי הבנתי דרך המחשב הסאונד הוא dd+ ולא כמו בסמרט שהוא dd, ה-setup שלי הוא איכותי וייחסית דיי שקוף למקור ואני מצליח להבחין באיכויות הסאונד בין הפורמטים השונים... ומי כמוכם פה בפורום יודע שסאונד מאוד חשוב לי, אני מעדיף לנצל את ה-setup שלי מבחינת הסאונד יותר מאשר איכות תמונה.

עוד דבר שאיני מצליח לקלוט, איך יכול להיות שדרך הסמרט אני מקבל תמונה טובה יותר מכל הפלטפורמות שבדקתי כגון: דפדפן כרום,
הכרטיס מסך שלי במחשב הוא gtx 1060 מבחינת תכנולוגיה הוא hdmi 2.0b (אני לא בא להגיד שיש לי את כרטיס המסך הכי טוב פשוט נשמע מוזר להיווכח לעובדות)
שוב פעם דרך האפליקציה של microsoft יש בעיה אחת שהיא דיי רצינית שמורידה את איכות הנטפליקס לקרשים, כאשר אני מתחיל לצפות בתוכן
ופורס את התמונה המקסימלית שנטפליקס נותן אז הסרט נקטע לאחר חצי דקה ויוצא למסך התפריט של הסרט או שקופצת שגיאה כלשהיא..
...
ויקטור אל תשכח שלסמראט ולאינפוט HDMI של הרסיבר יש הגדרות תמונה שונות, הסמארט מתנהג כעוד יציאת HDMI ויש לך אפשרות לשנות שם הגדרות תמונה... יכול להיות שהגדרות ברירת מחדל שם טובות יותר מהגדרות התמונה שהגדרת עבור הרסיבר... שווה בדיקה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #49 

@user30000z
·חשוב לי לציין שברור לי שזה אמור לעבוד מצויין פשוט כנראה שאצלי יש בעייה מסויימת בשביל זה אני פה.

המסך שלי הוא samsung un55kku7000, לחבר שלי יש סמסונג מלפני 4 שנים, נתתי לו את פרטי ההתחברות שלי לנטפליקס ועכשיו הוא מזרים מהסמרט שלו נטפליקס בכייף ללא עלות הכל באהבה, אצלו הכל בעיברית, המסך שלי רק בן שנתיים ושם כל התפריטים באנגלית
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

user30000z
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #50 

לגבי התפריטים (אם על זה אתה מלין :) ) זה קשור לזה שכנראה קנית ביבוא מקביל, הבנתי שהם לא תומכי עברית.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #51 

user30000z כתב:לגבי התפריטים (אם על זה אתה מלין :) ) זה קשור לזה שכנראה קנית ביבוא מקביל, הבנתי שהם לא תומכי עברית.
...
·תשמע אני רכשתי מחנות ולא עשיתי קיצורי דרך, שלמתי על מסך של יבואן רישמי ואפילו עשיתי אחריות מורחבת של סאני....
היכול להיות שיש פה קומבינה ארורה?

כתוב בהגדרות המסך שהממשקים ב סמרט הם באנגלית אבל כל המדריך משתמש והגדרות המסך הם בעיברית אז לא נראה לי שיש פה עניין של יבוא פרללי... רק מה שמעניין אותי במה שאתה אומר אם ביררת על הדגם הספציפי שלי אז איך יכול להיות שאומרים שהיבוא המקביל הוא ללא תפריטים בשפה העיברית (בסמרט) אם בכלל גם ביבוא הרישמי זה עובד רק באנגלית?
ברור שיש תרגום לעיברית עם זה אין בעיה.. אני מלין רק על שפת התפריטים וממשק הסמרט וכו'
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

user30000z
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #52 

יש המון דיסאינפורמציה מצד בעלי עסקים בעניין הזה.
אני ביררתי לעומק כי רציתי לרכוש את המסך, יש כאן הרבה פוסטים של אנשים שהיו בחנויות שמוכרות יבואן רשמי, ואם כל ההפחדות שלהן היתה - "ביבואן לא רשמי הממשק וגם נטפליקס לא בעברית".
האמת שמאוד פשוט לבדוק את זה, לך או תתקשר לחנות בטענה שאתה מעוניין לרכוש את הטלוויזיה ותשאל.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #53 

user30000z כתב:יש המון דיסאינפורמציה מצד בעלי עסקים בעניין הזה.
אני ביררתי לעומק כי רציתי לרכוש את המסך, יש כאן הרבה פוסטים של אנשים שהיו בחנויות שמוכרות יבואן רשמי, ואם כל ההפחדות שלהן היתה - "ביבואן לא רשמי הממשק וגם נטפליקס לא בעברית".
האמת שמאוד פשוט לבדוק את זה, לך או תתקשר לחנות בטענה שאתה מעוניין לרכוש את הטלוויזיה ותשאל.
...
·המסך הזה היה נמכר לפני כ שנתיים, כיום כנראה כבר עבר זמנו מבחינת לרכוש כזה חדש(לדעתי) יכול להיות שאני טועה, איך אוכל לברר בכל זאת?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

user30000z
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #54 

אתה צודק, הוא kku7000 (בהנחה שלא טעית באיות) והיום מוכרים את ה-mu7000 . לא שמתי לב לזה, כנראה חוקי המשק שונים כאן.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #55 

חחחח אתה נחמד אמיתי "כנראה שאתה צודק"
אולי אתה עדיין לא מבין עם מי אתה מדבר במובן החיובי אחי
אני חוקר לא קטן 😀 לא שזה עוזר לי תמיד אבל בדרך לומדים עוד הרבה דברים טובים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #56 

FastandFurious כתב:אני לא מבין משהו פשוט... יש לי htpc זה לא מספיק טוב ונכון

...
·אוקי, אז תתחיל מלעבור על דרישות המערכת של נטפליקס והרבה דברים יהיו יותר מובנים לך:
https://help.netflix.com/en/node/55763

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #57 

@FastandFurious
·

שים לב שהם כותבים
Intel's 7th generation Core CPU or newer,

אני לא בטוח לגבי זה, אבל נראה לי שכדי להזרים 4k אתה צריך לעבוד עם הכרטיס מסך הפנימי של המעבד ולא החיצוני

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #58 

dilbert78 כתב:@FastandFurious
·

שים לב שהם כותבים
Intel's 7th generation Core CPU or newer,

אני לא בטוח לגבי זה, אבל נראה לי שכדי להזרים 4k אתה צריך לעבוד עם הכרטיס מסך הפנימי של המעבד ולא החיצוני
...
·מה? למה לא קראת עד הסוף? מה הקשר בין המעבד לבין הכרטיס מסך? התשובה היא שאין שום קשר.
יש להפריד בין דרישות המערכת בצורה כללית לבין דרישות ספציפיות להזרמה מול הפלקציה.

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #59 

@BUGY
·

לא קראתי בכלל
זה רק הסטאפ שעובד אצלי, ובגלל זה סייגתי