·
לגיסי יש את ה 55 אינטץ שנרכש דרך חבר ב 7200 שח עוד לפני שהמחירים ירדו. אחרי כיול לפי המלצות RTINGS, תמונה מממיר סלקום מוגדרת ל 720P נראית סוועה. מריחות, JUDDER בלתי נסבר אפילו בצפיה בחדשות, אותו כנל בקליטה ישירה עי הטלויזיה מעידן, אם כי שם הצבעים יותר חיים. המסכים הללו נועדו ל 1080i וצפונה. מתחת לזה יש המון מריחות, הילה סביב אובייקטים זזים, ועוד... לי יש עדיין סוני 50W808C שהיא 1080P ואיכות SD נראית מצויין, בעיקר במצב החלקת תמונה SMOOTH
itzikrh כתב:@Rekcuf
·הראשון שפתח את השרשור אמר שיש תמונה מעולה....
מוזר.
...
·
התמונה ב FHD ו 4k באמת מעולה. אני דברתי על רזולוציות נמוכות מזה. זה גם מאד תלוי מה המקור. אם סטרימר או ממיר חיצוני מבצע המרה לרזולוציה יותר גבוהה אז אולי זה משפר את האיכות... מסכים חדשים מיועדים לרזולוציות עכשויות...
התמונה ב FHD ו 4k באמת מעולה. אני דברתי על רזולוציות נמוכות מזה. זה גם מאד תלוי מה המקור. אם סטרימר או ממיר חיצוני מבצע המרה לרזולוציה יותר גבוהה אז אולי זה משפר את האיכות... מסכים חדשים מיועדים לרזולוציות עכשויות...
shulidok כתב:בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה חדשה סמסונג 65mu9000
למרות שאפשר לקרוא עשרות חווד בנוגע לטלויזיה הזאת אני עדיין יאמר שהיא פשוט מדהימה.
אני צופה ממרחק של 3.5 מטר והיא פשוט משתלבת מושלם למרות שעדיין צריך להתרגל לגודל (עברתי מ-49 אינץ).
כל מי שמעוניין לרכוש אותה אני פשוט ממליץ בחום.
לכל המעוניינים רכשתי אותה יבואן רשמי ב-7000 ש"ח כולל הובלה והתקנה.
הבעיה העיקרית עם SD היא שאנשים שוכחים שבעידן ה CRT המסכים היו הרבה יותר קטנים ביחס למרחק הצפיה. אם אתה תתרחק מהמסך גם SD יראה טוב. בלי קשר, מנסיון, מסכי סוני נראים טוב יותר ב SD מאשר סמסונג ו LG. הסיבה לכך פשוטה - מעבד וידאו הרבה יותר טוב, ולכן ה SCALLING איכותי יותר. אין מה לעשות, על איכות משלמים יותר, ובתחום הזהסוני מובילים היום בדיוק כפי שהובילו בעידן ה CRT עם הטריניטרון שאף חברה להצליחה להתחרות בו...
א. מסכי פלזמה מציגים יופי טופי תכני SD וגם HD... לא צריך crt
ב. סוני נראה בדיוק כמו סמסונג בתכני SD (כמו MTV למשל), בדיוק אותו ***, וזה מהשוואה בחנות, מסך מול מסך.
לאף אחד מהם אין במה להתגאות ב-SD.
אני כול השבת משתגע איך קנית ב 5940 ועוד 50 שח הובלה ויבואן מורשה
אז אני אישית אשמח לדעת מה עשית גם תשלום 1 מזומן לא היית מקבל הנחה כזאת
אני כמעט בטוח שיש משהו מאחורי המחיר הזה כי יש פה הנחה רצינית