איך יודעים אם הכיור מתאים ? כיורי בלנקו מתאימים ?dr0r כתב:זה ממש לא סיפור להתקין את זה לבד, אם הכיור שלך מתאים. מדריך ההתקנה שלהם מצויין, ואין איפה להתבלבל..........
הזמנת טוחן אשפה Evolution 200
- shaulch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 419
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2199
- שם מלא: דרור
צריך להיות לו פתח ניקוז בגודל סטנדרטי (90 ס״מ), עם שוליים אופקיים שעליהם טוחן האשפה יכול להתלבש (השוליים האלה הרבה יותר חזקים ממה שהם נראים, אם הם מצליחים להחזיק לאורך זמן את המשקל של טוחן האשפה).shaulch כתב:איך יודעים אם הכיור מתאים ? כיורי בלנקו מתאימים ?.........
שני דברים לשים לב אליהם בהתקנה:
1. הצינור ממדיח הכלים מתחבר בחיבור מיוחד אל תוך טוחן האשפה. זה מונע אפשרות לזרימה הפוכה אל טוחן האשפה, שיכולה להרוס אותו.
2. הסיפון מתחבר אחרי טוחן האשפה. בד״כ ההעדפה היא לצינור מתעקל, אבל גם סיפון רגיל יכול לעבוד.
- lior44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
האם יש הבדל בין חיבור מדיח הכלים ישירות לטוחן אשפה או לחיבור אחריו ישר לניקוז?
- Arie10
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2577
יש לטוחן חיבור ישיר בשביל המדיח. סך הכל נותנים מכה בחור הצדדי (שמיועד לזה) ומחוררים את הפתח המיוחד הזה.
הכל מוסבר בפשטות.
הכל מוסבר בפשטות.
- lior44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
כן ההתקנה ברורה לי... השאלה שלי היתה בגלל ששמעתי פעם שעדיף אולי לא לחבר את המדיח לטוחן אשפה כדי שלא יעבור בטוחן הסבון והלכלוך של המדיח.. גם ראיתי בתמונות של התקנות אצל אנשים שהרבה אינסטלטורים לא מחברים ישירות לטוחן אלא לסיפון שנמצא אחריו.
עניין אותי לדעת אם יש הבדל בחיבור או שזה לא משנה.
עניין אותי לדעת אם יש הבדל בחיבור או שזה לא משנה.
- Arie10
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2577
ההסבר ברור לי.
בכל אופן, גם למדיח ישנו פילטר והוא לא אמור להעביר לכלוך, אלא רק מים.
הטוחן מצידו יכול להעביר הרבה מעבר למים שזורמים אליו מהמדיח.
בכל אופן, גם למדיח ישנו פילטר והוא לא אמור להעביר לכלוך, אלא רק מים.
הטוחן מצידו יכול להעביר הרבה מעבר למים שזורמים אליו מהמדיח.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2199
- שם מלא: דרור
יש התקנות פחות מקצועיות. הסיבה לחיבור אל תוך טוחן האשפה היא כדי למנוע מצב של זרימה הפוכה. הנזק מזרימה כזו יכול להיות בלתי הפיך... טוחן האשפה מעביר נוזלים במהירות הרבה יותר גדולה מהקיבולת של הצינור של מדיח הכלים. המקום שבו הזרימה יכולה להיתקע הוא הסיפון. באשר ללכלוך, יש מסננים בתוך מדיח הכלים. המים שמדיח הכלים מוציא הרבה יותר נקיים מאשר המים עם חלקי האוכל שנטחן, אז ממש אין מה לדאוג לטוחן האשפה מהבחינה הזו.lior44 כתב:כן ההתקנה ברורה לי... השאלה שלי היתה בגלל ששמעתי פעם שעדיף אולי לא לחבר את המדיח לטוחן אשפה כדי שלא יעבור בטוחן הסבון והלכלוך של המדיח.. גם ראיתי בתמונות של התקנות אצל אנשים שהרבה אינסטלטורים לא מחברים ישירות לטוחן אלא לסיפון שנמצא אחריו.
עניין אותי לדעת אם יש הבדל בחיבור או שזה לא משנה....