מחיר משוער ל- lg 77c8
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הייתי מחכה לC8 רק בשביל ה77" (וכאן נכנסת שאלת המחיר) כי זה אמור להיות אותו פאנל עם אלקטרוניקה משופרת (ובראשן מעבד אלפא 9 עם יכולות עיבוד משופרות) ולכן אינני יודע אם צפוי שיפור באיכות התמונה (אלא אם תהיה אפשרות בארץ לכיול האוטומטי שסדרה 8 תתמוך בו)
·הייAlon_Solo כתב:הייתי מחכה לC8 רק בשביל ה77" (וכאן נכנסת שאלת המחיר) כי זה אמור להיות אותו פאנל עם אלקטרוניקה משופרת (ובראשן מעבד אלפא 9 עם יכולות עיבוד משופרות) ולכן אינני יודע אם צפוי שיפור באיכות התמונה (אלא אם תהיה אפשרות בארץ לכיול האוטומטי שסדרה 8 תתמוך בו)...
באנגלית קוראים לזה the never ending waiting
גם אני חושב שכדאי לחכות ל c8
אני לא בטוח שאצליח להרשות לעצמי 77", אני משער שהמחיר יהיה מעל, או לכל הפחות סביב, 20 אלש"ח.
אני תקצבתי לחוויה כ 13 אלש"ח.
היום מצליח לקבל בתקציב זה את ה c7, בגודל 65", שמכל הביקורות אני מבין שהסיכוי להתאכזב נמוך.
בטוח ש c8 תציג תוצאה טובה לא פחות.
אמתין עוד קצת - אם מועד ההשקה יהיה לפני המונדיאל אני יפנק את עצמי ב c8, אם לא אקנה את ה c7
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Alon_Solo
לפי דעתי, אם המחירים יהיו דומים בין C7 היום לבין C8 בזמן ההשקה, עדיף בהחלט להמתין ולקחת את ה-C8.
כמובן שאין עם C7 שום בעיה, אבל השיפורים ופיצ'רים הנחמדים שהתווספו בדגם החדש, שוב, לדעתי, שווים את ההמתנה של כמה חודשים. בעיקר אם אתה לא מחליף מסך כל שנתיים.
לפי דעתי, אם המחירים יהיו דומים בין C7 היום לבין C8 בזמן ההשקה, עדיף בהחלט להמתין ולקחת את ה-C8.
כמובן שאין עם C7 שום בעיה, אבל השיפורים ופיצ'רים הנחמדים שהתווספו בדגם החדש, שוב, לדעתי, שווים את ההמתנה של כמה חודשים. בעיקר אם אתה לא מחליף מסך כל שנתיים.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
·Alon_Solo כתב:הייתי מחכה לC8 רק בשביל ה77" (וכאן נכנסת שאלת המחיר) כי זה אמור להיות אותו פאנל עם אלקטרוניקה משופרת (ובראשן מעבד אלפא 9 עם יכולות עיבוד משופרות) ולכן אינני יודע אם צפוי שיפור באיכות התמונה (אלא אם תהיה אפשרות בארץ לכיול האוטומטי שסדרה 8 תתמוך בו)...
חיכית לc7 בסוף לא קנית כלום.... עכשיו אותה אומר וואלה בC8 לא יהיו הרבה שיפורים לכן לא כדאי לחכות לו..... אז מה עכשיו אתה מחכה לC9....?? קיצר תמשיך לחכות
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@TheCoolest
·עם הניסיון הקצר שכבר יש לי כחובב פיצ׳רים בצורה מוגזמת, אני חייב לומר שהם overrated בדרך כלל. אלא אם פספסתי משהו, פרט לעניין הכיול האוטומטי שסדרה 8 תתמוך בו (ששיתפת), אף פיצ׳ר לא נראה לי שימושי. אולי יש איזו בשורה לגיימרים עם קצב הרענון אבל זה כבר ממש לא התחום שלי ולכן גם לא הקדשתי זמן לבירורים. וזה מביא אותי למסקנה שהשואל לא ירגיש הבדל ששווה להמתין עבורו.
·עם הניסיון הקצר שכבר יש לי כחובב פיצ׳רים בצורה מוגזמת, אני חייב לומר שהם overrated בדרך כלל. אלא אם פספסתי משהו, פרט לעניין הכיול האוטומטי שסדרה 8 תתמוך בו (ששיתפת), אף פיצ׳ר לא נראה לי שימושי. אולי יש איזו בשורה לגיימרים עם קצב הרענון אבל זה כבר ממש לא התחום שלי ולכן גם לא הקדשתי זמן לבירורים. וזה מביא אותי למסקנה שהשואל לא ירגיש הבדל ששווה להמתין עבורו.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@עופרפולק
·בזמן האחרון אתה ממש מתמקד בלפזר תגובות פוגעניות או סתם מחפש חיכוכים גם במקומות שהכל הולך בהם חלק.
לא רק שהתגובה שלך לא עוזרת לדיון או מקדמת אותו אלא שאין בינה לבין המציאות שום קשר. אתה כנראה מתבלבל ביני לבין מישהו אחר. אני מעולם לא חיכיתי למסכים שציינת (אולי פרט לסקרנות שיש לפני כל CES).
עדיף תתרכז בלעזור במקום בלפתוח spin-off עם מגיבים אחרים.
ניסית לרדת לפסים אישיים ולצחוק עלי, מסתבר שהתבלבלת, בוא נתקדם הלאה וננסה לשמור על רמת דיון גבוה יותר למרות שאולי יהיה יותר כיף להמשיך בסדרת העלבונות שאתה מנסה להתחיל.
·בזמן האחרון אתה ממש מתמקד בלפזר תגובות פוגעניות או סתם מחפש חיכוכים גם במקומות שהכל הולך בהם חלק.
לא רק שהתגובה שלך לא עוזרת לדיון או מקדמת אותו אלא שאין בינה לבין המציאות שום קשר. אתה כנראה מתבלבל ביני לבין מישהו אחר. אני מעולם לא חיכיתי למסכים שציינת (אולי פרט לסקרנות שיש לפני כל CES).
עדיף תתרכז בלעזור במקום בלפתוח spin-off עם מגיבים אחרים.
ניסית לרדת לפסים אישיים ולצחוק עלי, מסתבר שהתבלבלת, בוא נתקדם הלאה וננסה לשמור על רמת דיון גבוה יותר למרות שאולי יהיה יותר כיף להמשיך בסדרת העלבונות שאתה מנסה להתחיל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כיול אוטומטי, eARC, BFI תמיכה ב-120הרץ. מעבד תמונה מתקדם ואיכותי יותר.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@עופרפולק
·מאה אחוז. ההתנצלות כמובן מתקבלת. לא הבנתי למה פתאום קיבלתי מתחת לחגורה על לא עוול בכפי.
מתנצל גם אני אם עניתי באופן תוקפני.
שבוע טוב
נ.ב: pessik בחור טוב. במקרה, המסך שלו זה בדיוק מה שיש לי בחדר השינה. אצלו זו בעיה כספית ולא של רצון. כך שגם אם הוא מחכה זה בשביל לדחות את ההוצאה ולא משום סיבה אחרת. לכן, גם במקרה שלו, גם אם זה מה שאתה חושב, יהיה אצילי מצדך לחסוך את זה ממנו. לא כולנו עופר פולק ואני בטוח שגם לך יש דברים שאתה יותר חולם עליהם מבאמת מחכה להם במחיר שלהם היום.
·מאה אחוז. ההתנצלות כמובן מתקבלת. לא הבנתי למה פתאום קיבלתי מתחת לחגורה על לא עוול בכפי.
מתנצל גם אני אם עניתי באופן תוקפני.
שבוע טוב
נ.ב: pessik בחור טוב. במקרה, המסך שלו זה בדיוק מה שיש לי בחדר השינה. אצלו זו בעיה כספית ולא של רצון. כך שגם אם הוא מחכה זה בשביל לדחות את ההוצאה ולא משום סיבה אחרת. לכן, גם במקרה שלו, גם אם זה מה שאתה חושב, יהיה אצילי מצדך לחסוך את זה ממנו. לא כולנו עופר פולק ואני בטוח שגם לך יש דברים שאתה יותר חולם עליהם מבאמת מחכה להם במחיר שלהם היום.
·על הנייר הפיצ'רים באמת מפתים. היחיד שגורם לי לשקול לחכות ל c8 הוא בעיקר עניין המעבד.TheCoolest כתב:כיול אוטומטי, eARC, BFI תמיכה ב-120הרץ. מעבד תמונה מתקדם ואיכותי יותר....
ראיתי בעבר השוואה בין c6 ל c7. יכול להיות שהיא לא אוטנטית אבל נראה שב- c7 נראים יותר פרטים בתמונה.
אם באמת ההבדל נכון ויהיה כזה הבדל ניכר בפרטים בין ה 7 ל 8 שווה לחכות.
עדיין אין השוואות בין הדגמים side by side ולכן קשה לדעת.
מישהו שמע / קרא משהו בעניין.
אגב לעניין הפריימים- hfr - זה כרגע לא משהו שניתן להינות ממנו אלא בסטרימינג בלבד.
אגב שני - זה אתר מקצועי ומכובד. ממליץ לדבר בכבוד איש לרעהו ולענות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
שבוע טוב.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

·אז כאמור פרט לכיול לא התרשמתי מכלום.TheCoolest כתב:כיול אוטומטי, eARC, BFI תמיכה ב-120הרץ. מעבד תמונה מתקדם ואיכותי יותר....
BFI אני לצערי לא הבנתי מה זה.
eARC אתה כנראה מתבלבל כי זה מחייב HDMI 2.1 שאין.
עניין ה120 קצת מיותר כי לא רק שאין תוכן אלא ששוב ההיעדרות של HDMI 2.1 מאפשרת רק הזרמה או חיבור USB.
רק אולי המעבד יפתיע.
לא מרגיש אישית שיש כאן מסה קריטית למי שצריך מסך היום. מי שלא צריך שיחכה - רווח נקי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Alon_Solo
·
BFI = Black Frame Insertion.
אני לא מתבלבל, למרות שמבדיקה זריזה, לא נראה שיש ממש מידע על הנושא הזה, אז נשאר לחכות ולראות. כן, EARC זה חלק מתקן HDMI 2.1, אבל זה לא בהכרח אומר שאי אפשר ליישם את זה במה שיש לנו היום, בדיוק כמו תמיכה ב-HFR. במידה והמסכים יכללו תמיכה בזה, אני חושב שזה פיצ'ר שיכול להיות מאד שימושי לכל מי שיש לו מערכת סראונד מתקדמת.
אני מסכים שאם אתה צריך לקנות היום אז לא שווה לחכות, אבל אם זה לא דחוף, לדעתי שווה.
·
BFI = Black Frame Insertion.
אני לא מתבלבל, למרות שמבדיקה זריזה, לא נראה שיש ממש מידע על הנושא הזה, אז נשאר לחכות ולראות. כן, EARC זה חלק מתקן HDMI 2.1, אבל זה לא בהכרח אומר שאי אפשר ליישם את זה במה שיש לנו היום, בדיוק כמו תמיכה ב-HFR. במידה והמסכים יכללו תמיכה בזה, אני חושב שזה פיצ'ר שיכול להיות מאד שימושי לכל מי שיש לו מערכת סראונד מתקדמת.
אני מסכים שאם אתה צריך לקנות היום אז לא שווה לחכות, אבל אם זה לא דחוף, לדעתי שווה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Eliran15
עם BFI פועל? כי בחלק מהזמן של כל פריים התאורה האחורית (ב-LCD) או המסך (ב-OLED) מוחשך, ובצעם מוכנס פריים שחור.
זה אומר שכמות האור שנפלטת מהמסך נחתכת בערך פי 2, וצריך להעלות את רמת התאורה ע"מ לפצות על זה.
ל-SDR זה בסדר, כי יש הרבה מרווח ביטחון. לדעתי, ב-HDR זה הרבה פחות שימושי, במיוחד ב-OLED, שבו אנו רוצים לנצל כל טיפת בהירות שהמסך מסוגל לתת.
עם BFI פועל? כי בחלק מהזמן של כל פריים התאורה האחורית (ב-LCD) או המסך (ב-OLED) מוחשך, ובצעם מוכנס פריים שחור.
זה אומר שכמות האור שנפלטת מהמסך נחתכת בערך פי 2, וצריך להעלות את רמת התאורה ע"מ לפצות על זה.
ל-SDR זה בסדר, כי יש הרבה מרווח ביטחון. לדעתי, ב-HDR זה הרבה פחות שימושי, במיוחד ב-OLED, שבו אנו רוצים לנצל כל טיפת בהירות שהמסך מסוגל לתת.
·כבר נאמר פה ובמקורות שונים שניתן לתת את הפונקציונליות של earc מעל HDMI 2 קיים. אין צורך ב2.1Alon_Solo כתב:......
eARC אתה כנראה מתבלבל כי זה מחייב HDMI 2.1 שאין....
בעיני זה פיצ'ר סופר קריטי. אצל רוב האנשים הטלוויזיה הופכת להיות מרכז הבידור (נגן מובנה, אפליקציות סמרט, וכו) ובמקום להעביר וידאו דרך המגבר\סאונדבר אל הטלווזיה הופכים את היוצרות והטלווזיה מזינה את המגבר.
בשל כך, וכדי להנות מatmos; DTSX ושאר אודיו HD בצורה מלאה (לא רוכב על DD+) עדיפה טלוויזיה קרובה ל2.1 ככל הניתן.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@TheCoolest
·אני חושב שאתה כן מתבלבל. לא לחינם אתה לא מוצא כלום. ולמיטב ידיעתי, זאת כן בעיה ליישם את זה בלי פרוטוקול HDMI 2.1 שתומך בזה כי בשורה התחתונה מדובר על הקצאת רוחב פס לערוץ חוזר שלא קיים היום. אני לא מכיר חיה כזאת eARC ללא 2.1 לצערי.
ולגבי HFR, קצב של 120 נראה לי מיותר משני טעמים. הראשון שללא HDMI 2.1 זאת יכולת מסורסת המוגבלת לנגן הפנימי בלבד והשני שגם היום קיימת יכולות ל60 אבל אין תכנים אז פתאום לקפוץ ל120?
לכן לדעתי חלק מהפיצ׳רים הרבה יותר מיותרים מתלת מימד למשל.
התלהבתי רק מהכיול. השאלה אם זה יהיה בר מימוש בארצנו הקטנטונת כי זה ציוד יקר שלא קונים לשימוש אישי. רק לזה הייתי מחכה במידה וזה אקטואלי. היתר בקושי nice to have...
·אני חושב שאתה כן מתבלבל. לא לחינם אתה לא מוצא כלום. ולמיטב ידיעתי, זאת כן בעיה ליישם את זה בלי פרוטוקול HDMI 2.1 שתומך בזה כי בשורה התחתונה מדובר על הקצאת רוחב פס לערוץ חוזר שלא קיים היום. אני לא מכיר חיה כזאת eARC ללא 2.1 לצערי.
ולגבי HFR, קצב של 120 נראה לי מיותר משני טעמים. הראשון שללא HDMI 2.1 זאת יכולת מסורסת המוגבלת לנגן הפנימי בלבד והשני שגם היום קיימת יכולות ל60 אבל אין תכנים אז פתאום לקפוץ ל120?
לכן לדעתי חלק מהפיצ׳רים הרבה יותר מיותרים מתלת מימד למשל.
התלהבתי רק מהכיול. השאלה אם זה יהיה בר מימוש בארצנו הקטנטונת כי זה ציוד יקר שלא קונים לשימוש אישי. רק לזה הייתי מחכה במידה וזה אקטואלי. היתר בקושי nice to have...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@gkatz
·אין ויכוח על תרומתו של eARC למי שמשתמש בנגן הפנימי של המסך. השאלה אם אתה יכול להביא תימוכין לכך שיש חייה כזאת eARC ללא HDMI 2.1 בטלוויזיה. זה שכתבו כאן זה עוד לא מספיק. גם אני כותב כאן וגם אני טועה. מניח שאינני היחיד שטועה... ואשמח ללמוד שאני טועה בנושא הנ״ל.
·אין ויכוח על תרומתו של eARC למי שמשתמש בנגן הפנימי של המסך. השאלה אם אתה יכול להביא תימוכין לכך שיש חייה כזאת eARC ללא HDMI 2.1 בטלוויזיה. זה שכתבו כאן זה עוד לא מספיק. גם אני כותב כאן וגם אני טועה. מניח שאינני היחיד שטועה... ואשמח ללמוד שאני טועה בנושא הנ״ל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Alon_Solo
·
אולי כן, אולי לא. בינתיים אי אפשר לדעת.
אבל יש תקווה.
https://www.cnet.com/news/hdmi-2-1-what ... d-to-know/
·
אולי כן, אולי לא. בינתיים אי אפשר לדעת.
אבל יש תקווה.
https://www.cnet.com/news/hdmi-2-1-what ... d-to-know/
בנוסף, יצרני מגברים טוענים שתתווסף תמיכה ב-eARC עם שדרוג קושחה בחלק מהמוצרים הקיימים.With the non-bandwidth related updates (Dynamic HDR, eARC), it is possible that a firmware update might give your TV those capabilities. The HDMI Forum has passed the buck back to the manufacturers, saying it "depends on manufacturer implementation." So if you have a TV with HDMI 2.0 or 2.0a, keep it updated....
ראיתי כבר במלא מקומות כולל וידאו, אני לא מנהל פנקס אבל הנה דוגמא קטנה.Alon_Solo כתב:@gkatz
·אין ויכוח על תרומתו של eARC למי שמשתמש בנגן הפנימי של המסך. השאלה אם אתה יכול להביא תימוכין לכך שיש חייה כזאת eARC ללא HDMI 2.1 בטלוויזיה. זה שכתבו כאן זה עוד לא מספיק. גם אני כותב כאן וגם אני טועה. מניח שאינני היחיד שטועה... ואשמח ללמוד שאני טועה בנושא הנ״ל....