אני לא כל כך התרשמתי...התרשמותי מאיכות הבניה של הפלנטות היא טובה מאוד...
כמו שכתב רוי, לפחות אם בונים רמקול מסיבית, שלא יראו את זה
אני אשית התאכזבתי גם מאיכות הבניה וגם מהביצועים
מDUEVEL ציפיתי ליותר ...

כמו שכתבתי בביקורת, יש להם אפקט הפתעה גדול והם ממלאים חלל כמו רמקולים הרבה יותר גדולים- אבל יש לזה מחיר. את המחיר הזה קולטים רק אחרי האזנה יותר ממושכת. לכן, בתערוכה, בהאזנה הקצרה שניתן היה לעשות שם, הרושם היה מאוד חזק. גם עלי, כמובן.oferlaor כתב:web,
אני לא... עד שלא ראיתי את הרמקולים האלה בתערוכה לא ראיתי ולא שמעתי רמקולים שלהם מימי... האמת היא שכשהדליקו אותם הייתי בטוח כל הזמן שהגדולים של דובל פועלים ואז עופר אמר שהפלנטות מנגנות כרגע וזה הפיל אותי לגמרי......
כנ"ללמאזיני הסוויטספוט, במיוחד אלו (כמוני) שמקפידים שאפילו הראש שלהם יהיה במרכז כשהם מאזינים ומאזינים ל"איך" לא פחות מאשר ל"מה", הרמקול יתאים פחות....

אף אחד לא אומר זאת. במאמר לא התייחסתי להשפעה כזו או אחרת על הצליל, רק למראה ולתחושה. בתקציב הזה, סיבית חשופה זה קצת לא לעניין. מצידי שהרמקולים יהיו עשויים מקלקר אם זה מועיל לאיכות השמע. זה לא אומר שהוא צריך להיות חשוף, במיוחד כשלא מדובר בהשתדלות גדולה להסתיר זאת.Croc כתב: לגבי סוג עץ - דחילאק, מי אמר שהתיבה צריכה להיות בנויה רק מחומר מסויים ולקלול הרבה?
כל אחד והתפיסה שלו.
כמובן כל יצרן לוקח בחשבון את עלויות הייצור.
אבל בין MDF לסיבית לא נראה לי שיש הבדל עלות היסטרי..............

מקצוע חדש בענף האתלטיקה=הדיפת דובל פלנטסInbarHovav כתב:מתכת
לגבי הסוג המדוייק גם אני אשמח לשמוע
אבל אם הרמקולים מיוצרים מסיבית... אז אני לא אתפלא אם הכדורים זה סתם ברזל.....

אני מתפלא,logankungfu כתב:לא, הבנת לא נכון. תסתכל בתמונה של תחתית הרמקול (אחת מתחת לזו של הפורט בתקריב). הסיבית שם חשופה.
הרמקולים הם Made in Germany, כפי שרואים באותה תמונה של תחתית הרמקול....