כל החבילות שהזמנתי מ GEARBEST לא הגיעו כבר חודש

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #41 

לא נראה לי שחבילות נשארות חודש במרכז המיון של הדואר במודיעין.

אני משער שהעיכוב בדואר אוויר מסין הוא בגלל שהחבילות ממתינות למקום פנוי בטיסה מסין לישראל. יש המון חבילות ולא הרבה טיסות.

החבילות נשלחות כמטען בטיסות נוסעים. אני מניח שכמות הטיסות לא מספיקה, כמו גם המקום בתא המטען שבו גם יש מזוודות של הנוסעים.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #42 

Huber כתב:הבעיה היא בדואר ישראל ללא ספק. כשאני מזמין משהו מאתר סיני (אלי, גירבסט, בנגוד וכו), אני מכין את עצמי נפשית לזמן הגעה של 1-3 חודש וככה לא מתאכזב - ממליץ לכולם לעשות אותו הדבר ולא להזמין שום דבר שאתם ממתינים ל בקוצר רוח.

דיון שימחיש לכם את גדול הבעיה:

https://www.hometheater.co.il/modules.p ... &start=555
...
·

לא במקרה של המטריות. הוזמנו ב 17.12 ועזבו את סין רק ב 22.1. יותר מחודש שם.

אני מזמין המון דברים, אף פעם לא ראיתי עיכוב כזה.

רותם-א
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #43 

גם אצלי אותו סיפור, חבילות של תחילת חודש נובמבר התחילו להגיע רק משבוע שעבר (בעוד חבילות חדשות יותר הגיעו תוך שבועיים).

רציתי להתייעץ בנוגע לסמארטפון שהזמנתי מהם (רדמי נוט 4) ב-14/11 עם משלוח דרך BPOST (דואר בלגיה),
ההזמנה עדיין לא הגיעה, מעל לחודשיים וחצי, כאשר הסטטוס באתר BPOST תקוע על אותה הודעה מאז ה28/12 :
(Parcel is handled (Bpost international
Belgium
כלומר אפילו לא נשלח לארץ עדיין. (זמן ההגעה המרבי עבר מזמן)
ניסיתי לפנות במיילים לדואר בלגיה ללא מענה.
פתחתי טיקט בגירבסט, וענו לי שמכיוון שלא הוספתי ביטוח במועד ההזמנה יוכלו להחזיר לי רק חצי מהסכום או לחלופין לשלוח לי מחדש תמורת חצי מחיר.
האם לפתוח קייס בפייפל בדרישה לכל הסכום?

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

אם עבר רק חודש מהשליחה מבלגיה אולי כדאי לחכות עוד קצת.
ניסית להתקשר לדואר בלגיה?

רותם-א
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #45 

יש שם מספר טלפון אבל זה שיחה לחו"ל..
החבילה הגיעה אליהם מתחילת דצמבר, שינתה סטטוס ל"נשלחה לארץ היעד", וחזרה ל"בטיפול":

Dec 28, 2017
11:30 am
Parcel is handledBpost international
Belgium

Dec 02, 2017
04:21 am
Departure to country of destinationBpost international
Belgium

Dec 02, 2017
03:19 am
bpost has received the itemBpost international
Belgium

Nov 22, 2017
10:06 am
Item is announced / bpost received the informationBpost international

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #46 

@רותם-א

לא להסכים בחיים להצעה הראשונה שגירבסט (ורוב האתרים הסינים מציעים), הם מנסים שיטת מצליח, תמיד מציעים הצעה נמוכה בתהחלה.
אני הייתי רושם להם תגובה בטיקט שזה ממש לא מקובל עליך ותזכיר להם שיש לך הגנה של פייפאל.
אם חשוב לך המוצר במחיר ההוא, תבקש שישלחו חדש ללא עלות, אם לא תבקש החזר מלא לפייפאל.

אני פניתי אליהם לגבי 3 חבילות שלא הגיעו אחרי חודשיים (מתחילת נובמבר) והייתי בטוח שנאבדו ולמרות שלא שילמתי ביטוח ושאר חארטות, הם זיכו אותי על אחת ועוד 2 שלחו בדואר רשום ללא עלות נוספת מצידי.
בסופו של דבר, קיבלתי אתמול את 2 החבילות (ועוד אחת שבוע שעבר) ככה שקצת לא נעים לי מהם, כי האשמה היא של דואר ישראל. פניתי אליהם ועדכנתי ונראה מה הם ירצו שאני אעשה כרגע.

בסופו של דבר, בחוכמה לאחור הייתי צריך להמתין עוד קצת ולא ישר לפתוח טיקט אחרי חודשיים.

תיארתי קצת יותר בפירוט על מעללי דואר ישראל בשרשור הבא- https://www.hometheater.co.il/modules.p ... &start=555

אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות.

היום הלכתי לסניף החלוקה של הדואר שנמצא בשופרסל.
הבאתי לבחור החביב שם את המספר והוא הוציא אגד של 4 חבילות קטנות מחוברות עם גומייה, היה נראה לי קצת מוזר אז ביקשתי שיבדוק שאכן מדובר על החבילה שלי ואכן היא הייתה מיועדת אלי.
מתברר שדואר ישראל, שמתעצלים לשים את החבילות שלי בתיבת הדואר (מדובר על חבילות במשקל 0.1Kg שנכנסות בכיף לתיבה) מתעצלים עכשיו גם לשלוח לי סמסים ומחכים שיצטברו כמה ביחד ורק אז שולחים סמס.
מדובר על 4 חבילות שונות שהוזמנו מאתר גירסבט כל אחת בזמן אחר בלי מספר מעקב, 2 מתחילת נובמבר (על אחת קיבלתי זיכוי ואחת נשלחה שוב), אחת מסוף דצמבר ועוד אחת בכלל מינואר.

מצד אחד נחמד ללכת פעם אחת ולאסוף במכה אחת 4 חבילות, מצד שני... פשוט הזייה...

אגב, חבילה שהוזמנה מגירבסט עם מספר מעקב הגיעה תוך שבועיים...
...

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

השבוע קיבלתי חבילות שנשלחו לפני חודשיים מסין.

לפי המעקב של דואר סין הן נשלחו בטיסה של לופטאנזה מסין לגרמניה ועוד טיסה מגרמניה לישראל. אז יכול להיות שהעיכוב הוא גם בגלל המעבר דרך גרמניה.

לפני חודש קיבלתי חבילה שלקח לה חודשיים וחצי להגיע.
כך שנראה לי שככלל אצבע כדאי לחכות לפחות שלושה חודשים מהשליחה עד שמתלוננים. הרי ההגנה של פייפאל תקפה לחצי שנה.

רותם-א
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #48 

שוב, גם אני מקבל רק עכשיו חבילות של הזמנות מסוף אוקטובר עד אמצע נובמבר, גם כן ארוזות בצרור עם גומיה,
אבל אלו הזמנות קטנות של קישקושים זולים במשלוח המינימלי ללא מעקב כביכול.

את המשלוח של הטלפון עשיתי בדואר רשום דרך דואר בלגיה, ולפי המספר מעקב הוא עדיין ב'טיפול' בבלגיה, ככה שלא חושב שהבעייה היא דואר ישראל כמו כל שאר החבילות.

מרגיז כי הטלפון הוזמן מוקדם מספיק ליומולדת של אחותי הקטנה שמזמן עבר.
גם הדדליין של המשלוח מזמן פג.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #49 

יכול להיות שיש בעיה בגלל הסוללות, לא מכיר את הנהלים של הדואר הבלגי
אבל אם הם אוסרים משלוח כזה, החבילה לא תגיע לארץ.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”