הדרך היעלה ביותר לנגן קבצי 2160p.BluRay.REMUX לטלוויזיה
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
למה לא סטרימר וזהו?
מי צריך מחשב עם כל התוכנות וכל הקודקים?? ככ שנת 2007...
מי צריך מחשב עם כל התוכנות וכל הקודקים?? ככ שנת 2007...
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·כי סרטי 1080 לא עובדים לו טוב, וזה עדיין העיקר לא? או שלא הבנתי אותו נכון...jacko-il כתב:לא הבנתי מדוע "פתרון זה לא..." כשעובדתית זה פתר לו את הבעיה - סרטי 4K HDR פועלים כמו שצריך ברזולוצייה, במרחב הצבעים והתדר הטבעי שלהם.
שנית, למעט עניין פורמטי הסאונד המתקדמים אין טוב יותר מלנגן דרך המסך עצמו. עבודה מושלמת מבחינת רזולוציה, קצב פריימים ומרחב הצבעים הנכונים....
תשמע, אולי דיוק צבעים זה חשוב על מערכת ק"ב ללא סאונד ברמה זה לא זה. לפחות כך זה בשבילי. אולי בשביל אחרי זה מספיק, ואז כן, הכי פשוט לנגן דרך המסך וזה נראה טוב. ממש טוב.
אבל, לא ממש מסכים איתך לגבי הניגון מהמסך מול מחשב. אין שום בעיה עם הרזולוציה דרך המחשב, הפוך, ההצגה היא פיקסל פר פקסל בלי מתיחות. גם את התדבר ניתן להתאים למסך בדיוק. מה בדיוק הבעיה?
אני גם יכול לרדת ל1080P ולקבל 120 הרץ. משהו שאתה לא יכול לקבל בדרך אחרת.
גם הקצב פרימים, האפשריות שיש לך בתוכנות כמו MAD עולות על כל מה שהמסך יכול להציע לך. אתה יכול לעשות את מה שמהנדסי LG לא עשו. תמונה חלקה בלי "הולד-רליס" ובלי החלקת תמונה מגעילה.
אני כל המזן משווא בין מה מה שמקבלי מהמסך לבין ניגון מהמחשב. מפעיל את אותם הסרטים ובודק, מצלם ומשווה. אין מקום בכלל להשווא בכל מה שקשור לתמונה חלקה. MAD עושה עבודה מדהימה. ואחרי מספיק משחקים בהדגרות הגעתי לאותה תמונה. אז לי לחות אין מה לחשוב, המחשב נותן לי סאונד מלא, תמונה חלקה ואת כל מה שאתה מקבל ממחשב...יוטיוב בלי פרסומות, שרותים כמו ספוטיפאי...אין לזה סוף...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@BUGY
.
אני עדיין מתקשה להבין למה הוא נתקל בבעיות. אנסה אולי בסופ"ש לראות איך מתנהגת הגרסה החדשה של וינדוס עם כל עניין ה-HDR.
אני מניח שעבור סרטי 1080P, צריך לבטל ידנית את אופציית ה-HDR של וינדוס.
אני מסכים, אם יש לך מערכת נורמלית, אז חבל לא לנצל את זה, ואי אפשר לעשות את זה כמו שצריך עם ARC או חיבור אופטי.
לא ברור לי מה הבעיה עם הניגון מהנגן של המסך.
- גם בניגון ישיר מהנגן במסך אין שום בעיה עם רזולוציה, ומיפוי הפיקסלים הוא אחד לאחד. בנוסף, בהשוואה עם הסטרימר שלי, נראה שניגון מהנגן המובנה מדוייק יותר, אבל זה ייבדק בעתיד.
- למה אני צריך 120HZ אם קצב הריענון של הוידאו הוא 24HZ?
- בשביל עיבוד התמונה של MADVR צריך כרטיס מסך טוב. חוץ מזה, אני לא כזה חובב של עיבוד התמונה שלו, לא מבין למה כולם כל כך מתלהבים מזה... ואני לא צריך שום החלקה, רוצה לראות את התוכן בצורה שבה הוא אמור להראות.
הדרישות שלך שונות, זה סבבה, אבל זה לא אומר שהן זהות לכולם.
תנסה במחשב לקבל HDR מנטפליקס או מאמזון.
מחשב תופס המון מקום, וצורך לא מעט חשמל. שימוש במחשב, לדעתי האישית פחות נוח מול טלוויזיה, אני מעדיף שלט. מחשב צריך להגדיר להתאים ולהתעסק (לא שזה מפריע לי, אבל זו עוד נקודה). מחשב טוב עולה לא מעט כסף.
.
אני עדיין מתקשה להבין למה הוא נתקל בבעיות. אנסה אולי בסופ"ש לראות איך מתנהגת הגרסה החדשה של וינדוס עם כל עניין ה-HDR.
אני מניח שעבור סרטי 1080P, צריך לבטל ידנית את אופציית ה-HDR של וינדוס.
אני מסכים, אם יש לך מערכת נורמלית, אז חבל לא לנצל את זה, ואי אפשר לעשות את זה כמו שצריך עם ARC או חיבור אופטי.
לא ברור לי מה הבעיה עם הניגון מהנגן של המסך.
- גם בניגון ישיר מהנגן במסך אין שום בעיה עם רזולוציה, ומיפוי הפיקסלים הוא אחד לאחד. בנוסף, בהשוואה עם הסטרימר שלי, נראה שניגון מהנגן המובנה מדוייק יותר, אבל זה ייבדק בעתיד.
- למה אני צריך 120HZ אם קצב הריענון של הוידאו הוא 24HZ?
- בשביל עיבוד התמונה של MADVR צריך כרטיס מסך טוב. חוץ מזה, אני לא כזה חובב של עיבוד התמונה שלו, לא מבין למה כולם כל כך מתלהבים מזה... ואני לא צריך שום החלקה, רוצה לראות את התוכן בצורה שבה הוא אמור להראות.
הדרישות שלך שונות, זה סבבה, אבל זה לא אומר שהן זהות לכולם.
תנסה במחשב לקבל HDR מנטפליקס או מאמזון.
מחשב תופס המון מקום, וצורך לא מעט חשמל. שימוש במחשב, לדעתי האישית פחות נוח מול טלוויזיה, אני מעדיף שלט. מחשב צריך להגדיר להתאים ולהתעסק (לא שזה מפריע לי, אבל זו עוד נקודה). מחשב טוב עולה לא מעט כסף.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
ואני לא חולק אליך פה בשום דבר. רק אומר, שהנגן של המסך מעולה אבל גם המחשב, עם כבר יש לך אותו, עם כרטיס מסך טוב כמו שיש לHuber והמחשב כבר שם ומחובר, אז לא צריך שום נגן או סטרימר כזה או אחר. המחשב הוא הנגן הכי טוב. ואם האודיו חשוב לך כמו התמונה או יותר, אז ARC פשוט לא מתאים.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
·Balance כתב:למה לא סטרימר וזהו?
מי צריך מחשב עם כל התוכנות וכל הקודקים?? ככ שנת 2007......
כי כבר יש לי HTPC מחובר למסך, למה שארצה עוד מכשיר (עלות נוספת, כבלים נוספים, חשמל, שלט נוסף וכ וכו וכו) אם אני יכול לגרום לו לנגן הכל?
·BUGY כתב:ואני לא חולק אליך פה בשום דבר. רק אומר, שהנגן של המסך מעולה אבל גם המחשב, עם כבר יש לך אותו, עם כרטיס מסך טוב כמו שיש לHuber והמחשב כבר שם ומחובר, אז לא צריך שום נגן או סטרימר כזה או אחר. המחשב הוא הנגן הכי טוב. ואם האודיו חשוב לך כמו התמונה או יותר, אז ARC פשוט לא מתאים....
בדיוק. יש כבר מחשב מחובר, למה להוסיף עוד רכיב למערכת אם הצלחתי לגרום לו לנגן את מה שאני רוצה? ולא, אני לא רוצה לוותר על פורמטי הסאונד המתקדמים, לא רכשתי מערכת סאונד בכסף טוב בשביל לרדת ברמה, אז הנגן המובנה של הטלוויזיה יורד מהפרק.
מה שכן, HTPC זה אכן כאב ראש, כמות ההגדרות שיש שם וכמות הבעיות הפוטנציאליות פשוט לעיתים מייאש. מודה שאם שחר לא היה עובר פה ועוזר הייתי מתייאש ורוכש נגן חיצוני.
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
@Huber
·
למה שתרצה?
כי זה עובד. פשוט.
·
למה שתרצה?
כי זה עובד. פשוט.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

ד"א - עדיין מחפש תשובה לשאלה הראשית של הת'רד. האם ה NVIDIA SHIELD מהווה חלופה הולמת לניגון MKV REMUX עם תמיכה ב HDR וכל פורמטי הסאונד המתקדמים?
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
הובר
התשובה היא בפרוש כן!
הייתי איפה שאתה נמצא עכשיו ופשוט התיאשתי
השילד עונה לי על כל הצרכים
מעולה פשוט!
התשובה היא בפרוש כן!
הייתי איפה שאתה נמצא עכשיו ופשוט התיאשתי
השילד עונה לי על כל הצרכים
מעולה פשוט!
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

חיים, רק לשם הבהרה, אתה מנגן סירטי 2160p.BluRay.REMUX עם HDR והכל עובד היטב? יש חיווי של HDR בטלוויזיה? ואם התשובה היא כן, איך אתה מעביר את הסרטים מהמחשב לנגן? דיסק חיצוני? הזרמה (ואם כן איך בדיוק)?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
·Huber כתב:ד"א - עדיין מחפש תשובה לשאלה הראשית של הת'רד. האם ה NVIDIA SHIELD מהווה חלופה הולמת לניגון MKV REMUX עם תמיכה ב HDR וכל פורמטי הסאונד המתקדמים?...
אפשר שאנשי המחשב "יעקמו את האף" ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- חיים
-
- חבר במועדון HT

נאס
רשת,מרכזיה, שילד
רשת,מרכזיה, שילד
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

כאמור -- עובד היטב ! חיווי HDR וכו' וכו'Huber כתב:חיים, רק לשם הבהרה, אתה מנגן סירטי 2160p.BluRay.REMUX עם HDR והכל עובד היטב? יש חיווי של HDR בטלוויזיה? ואם התשובה היא כן, איך אתה מעביר את הסרטים מהמחשב לנגן? דיסק חיצוני? הזרמה (ואם כן איך בדיוק)?...
אצלי הכל בהזרמה מ NAS. שים לב שאם אתה מעדיף "אחסון מקומי" על הנגן, אתה יכול לחבר אליו HDD חיצוני ופשוט להעביר אליו את התוכן דרך הרשת (ה Shield משותף / משתף בצורה שקופה ברשת).
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

אפשר להזרים מה HTPC ל SHIELD (אין לי NAS והכל נמצא על המחשב)? אם כן איך?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@Huber
כאמור תלוי בהחלטתך / העדפתך ....
בהנחה והמחשב משותף ברשת, ה Shiled יודע למפות אליו כונן רשת כמו כל מחשב סטנדרטי ... רוצה לומר -- אתה יכול להשאיר את התוכן על המחשב ופשוט לנגן אותו דרך ה Shield על גבי הרשת.
אופציה נוספת (במידה ואתה רוצה "להוציא מהמשוואה" את המחשב ) היא לחבר HDD ל Shield ולנגן את התוכן ישירות. העברת התוכן אל ה HDD יכולה כאמור להתבצע ישירות (חיבור ה HDD למחשב והעתקת התוכן) או העברת התוכן אל ה HDD על גבי הרשת.
מיותר לציין שבכל מקרה רשת (קווית) יציבה היא תנאי ....
כאמור תלוי בהחלטתך / העדפתך ....
בהנחה והמחשב משותף ברשת, ה Shiled יודע למפות אליו כונן רשת כמו כל מחשב סטנדרטי ... רוצה לומר -- אתה יכול להשאיר את התוכן על המחשב ופשוט לנגן אותו דרך ה Shield על גבי הרשת.
אופציה נוספת (במידה ואתה רוצה "להוציא מהמשוואה" את המחשב ) היא לחבר HDD ל Shield ולנגן את התוכן ישירות. העברת התוכן אל ה HDD יכולה כאמור להתבצע ישירות (חיבור ה HDD למחשב והעתקת התוכן) או העברת התוכן אל ה HDD על גבי הרשת.
מיותר לציין שבכל מקרה רשת (קווית) יציבה היא תנאי ....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לא רוצה להוציא את המחשב מהשוואה מכיוון שאליו יורדים הקבצים ולא בא לי לבצע העתקות מיותרות, אני רוצה להוציא אותו מהשוואה רק כנגן הראשי (ז"א שהקבצים ירדו וישבו אליו, יוזרמו לנגן ומשם ינוגנו לטלוויזיה).
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@Huber
אין כל בעייה !!
מזכיר - רשת (LAN) יציבה היא תנאי!
(היות ומכותרת השרשור יובן שאנחנו מדברים על עשרות ג'יגה לקובץ ... )
אין כל בעייה !!
(היות ומכותרת השרשור יובן שאנחנו מדברים על עשרות ג'יגה לקובץ ... )
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

גילוי נאות --- אני לא עובד בצורה הזו של הזרמה ממחשב משותף ברשת (אלא דרך NAS) . כאמור -- לוגית ומעשית אין בדרך הזו שום בעייה.
אבל ... אם תרצה אריץ סימולציה כזו מאוחר יותר עם אחד המחשבים בבית ואעדכן.
אבל ... אם תרצה אריץ סימולציה כזו מאוחר יותר עם אחד המחשבים בבית ואעדכן.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

sigamore - תודה 
המחשב מחובר ישירות לראוטר קווית, כנל הנגן - יותר יציב מזה אני לא מכיר
·sigamore כתב:@Huber
[/b]...
המחשב מחובר ישירות לראוטר קווית, כנל הנגן - יותר יציב מזה אני לא מכיר
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@Huber
אוקי ---
העתקתי שני קבצים (2160, HDR וכו' וכו') אל המחשב הנייד של הבן (מחשב גיימרים חזק למדי מן הסתם). יצרתי תקייה עם שיתוף ברשת.
אותה אח"כ הוספתי כמקור (SMB) סטנדרטי בקודי.
עכשיו בא החלק הטוב ...
... היות ויש לי שני נגני Shiled החלטתי "למשוך אל הקצה" וניגנתי את התוכן סימולטנית בשני הנגנים.
... עבד ללא רבב
תתחדש
אגב -- לא שאלתי, אבל אתה מכוון לניגון דרך Kodi או SPMC, כן ??
אוקי ---
העתקתי שני קבצים (2160, HDR וכו' וכו') אל המחשב הנייד של הבן (מחשב גיימרים חזק למדי מן הסתם). יצרתי תקייה עם שיתוף ברשת.
אותה אח"כ הוספתי כמקור (SMB) סטנדרטי בקודי.
עכשיו בא החלק הטוב ...
... עבד ללא רבב
תתחדש
אגב -- לא שאלתי, אבל אתה מכוון לניגון דרך Kodi או SPMC, כן ??
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- חיים
-
- חבר במועדון HT

חיים-0532253784
חיים-0532253784