אחחח אלקטרוניקס הייתי או חלמתי חלום.....
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
@Ben-nadav
·תחפש כתבה בגלובוס על השרות הגרוע של סמליין וסאני משנת 2015, במיוחד על מקררי סמסונג ואז תחשוב שוב אם אתה רוצה מקרר סמסונג.
אני הייתי פריק של יבואן רשמי, בטוח שקניתי הכי טוב.
היום אני מבין שאין משמעות לנותן השרות כל עוד הוא נותן שרות, אם הוא לא נותן שרות זה כבר לא משנה אם הוא רשמי או פרללי....
·תחפש כתבה בגלובוס על השרות הגרוע של סמליין וסאני משנת 2015, במיוחד על מקררי סמסונג ואז תחשוב שוב אם אתה רוצה מקרר סמסונג.
אני הייתי פריק של יבואן רשמי, בטוח שקניתי הכי טוב.
היום אני מבין שאין משמעות לנותן השרות כל עוד הוא נותן שרות, אם הוא לא נותן שרות זה כבר לא משנה אם הוא רשמי או פרללי....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שחר, תחילה חשבתי לרגע שאתה רציני.. כבר חיכיתי לראות איפה אתה מסביר לי מדוע לדעתך אני טועה.. אט אט ירד האסימון שזה בסרקזם/ציניות.
ומה אומר לך חבר, רק מאחל לך שתהנה מהמסך.
ומה אומר לך חבר, רק מאחל לך שתהנה מהמסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יורוקום (פנסוניק).
מה עוד יש נשאר בארץ שהוא לא מדבקה?
פיליפס חצי חצי, למרות שהם לא עובדים עם אל' פרו, לפי מה שיצא לי לקרוא כאן בפורום, גם הם לא מצטיינים במיוחד.
הייסנס עובדים עם חברה אחרת, שלפעמים גם יש לה יציאות, אבל בסה"כ נראה שהשירות שלהם הוא טוב.
מה עוד יש נשאר בארץ שהוא לא מדבקה?
פיליפס חצי חצי, למרות שהם לא עובדים עם אל' פרו, לפי מה שיצא לי לקרוא כאן בפורום, גם הם לא מצטיינים במיוחד.
הייסנס עובדים עם חברה אחרת, שלפעמים גם יש לה יציאות, אבל בסה"כ נראה שהשירות שלהם הוא טוב.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
נראה לי שבהפוך על הפוך, אתם עושים שירות לאלקטרוניקס פרו וסמליין.
יש כאן קבוצת תמיכה כזאת שנפגעי סמסונג באים לפרוק בה מטענים, סיפורים וכעסים. נותנים הצעות, חולקים חוויות ולומדים לחיות עם המצב. בשורה התחתונה מקבלים את הסיפורים כגזירת גורל ומברכים גם על המעט שמצליחים לקבל.
הייתי מציע לכם לשקול להתאגד לתביעה ייצוגית. אתם הרבה ולכן העלות לכל אחד תהיה נמוכה והרווח כמעט וודאי (ואני לא מדבר רק על הרווח הממוני אלא על הנושא העקרוני שחשוב כאן לא פחות).
יש כאן קבוצת תמיכה כזאת שנפגעי סמסונג באים לפרוק בה מטענים, סיפורים וכעסים. נותנים הצעות, חולקים חוויות ולומדים לחיות עם המצב. בשורה התחתונה מקבלים את הסיפורים כגזירת גורל ומברכים גם על המעט שמצליחים לקבל.
הייתי מציע לכם לשקול להתאגד לתביעה ייצוגית. אתם הרבה ולכן העלות לכל אחד תהיה נמוכה והרווח כמעט וודאי (ואני לא מדבר רק על הרווח הממוני אלא על הנושא העקרוני שחשוב כאן לא פחות).
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא חושב שעושים להם שירות. תעשה חיפוש בגוגל לאלקטרוניקס פרו.
במקום גבוה מאד תקבל את זה: https://www.hometheater.co.il/vt193892.html
אני כבר מזמן פועל בקרב כל המשפחה המורחבת שלי, חברים, עבודה, שכנים - לדעתי השפעתי כבר לפחות על כ-25 עד 30 איש..
במקום גבוה מאד תקבל את זה: https://www.hometheater.co.il/vt193892.html
אני כבר מזמן פועל בקרב כל המשפחה המורחבת שלי, חברים, עבודה, שכנים - לדעתי השפעתי כבר לפחות על כ-25 עד 30 איש..
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!