המסך היגיע אבל...
- seri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 493
אני כל הזמן קורא שהתמונה ב B7 פצצה ובאותה נשימה מתלוננים על החלקת תמונה השתקפות ..
אז למה לקנות אותה ולא ולא את ה- X9005E/X900E של סוני ?
במיוחד כאשר מאפיין החלקת התנועה כל כל מורגש לרעה
במיוחד כאשר מאפיין החלקת התנועה כל כל מורגש לרעה
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
כי למרות החסרון הזה, הרוב מסכימים שהמסך פשוט טוב יותר מהסוני.
בטח ובטח כאשר פער המחירים קטן למדי ולא גדול כמו בארה"ב למשל, ועוד יותר לבטח כאשר הסוני מקבלת שירות מאלקטרוניקס פרו.
בטח ובטח כאשר פער המחירים קטן למדי ולא גדול כמו בארה"ב למשל, ועוד יותר לבטח כאשר הסוני מקבלת שירות מאלקטרוניקס פרו.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
@seri
·
לא הייתי אומר שהשתקפות זה עניין שבגללו לא נקנה אולד-זה הגזמה לדעתי האישית
עניין החלקת התנועה- בהחלט בעייתי
·
עניין החלקת התנועה- בהחלט בעייתי
כיף חיים.
- bb2019
-
- טרול

- תגובות: 44
·seri כתב:אני כל הזמן קורא שהתמונה ב B7 פצצה ובאותה נשימה מתלוננים על החלקת תמונה השתקפות ..
במיוחד כאשר מאפיין החלקת התנועה כל כל מורגש לרעה...
כשתשווה קונטרסט, אחידות, שחורים בין שני הדגמים תבין למה.
- bb2019
-
- טרול

·royla כתב:@seri
·
עניין החלקת התנועה- בהחלט בעייתי...
עניין החלקת התנועה אמור להסתדר בעדכון הגירסה הבא למיטב הבנתי.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
@bb2019
·
קיבלת ממני תודה רק על החיוך שנתת לי-הלוואי
·
קיבלת ממני תודה רק על החיוך שנתת לי-הלוואי
כיף חיים.
- bb2019
-
- טרול

·royla כתב:@bb2019
·
קיבלת ממני תודה רק על החיוך שנתת לי-הלוואי...
http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled65b7 ... 264510.htm
בכיף. קרא פה תחייך עוד יותר....
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
אמורה לצאת גרסה גם לסדרה 6?
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
המלך, פעם ראשונה שאני רואה שאתה מזכיר את העובדה שיש לך נכות פיזית. אני מניח שכמוני, הרוב לא ערים לעובדה הזאת ולכן לא מבינים חלק מהבעיות שאתה מעלה.
ראיתי את התמונה של הסלון ואני מבין מה הבעיה. ראשית לא נורא בכלל להשאיר את המסך על השידה ולחסוך כסף. בנוסף, אם צריך מרכוז של המסך ייתכן והחלפת מקומות של מעמד האודיו עם השידה יתן מענה. יש גם פתרונות כגון tv stand mount שאתה יכול לשקול או להשקיע את הכסף בשידה שיותר תתאים לדרישות שלך.
ראיתי את התמונה של הסלון ואני מבין מה הבעיה. ראשית לא נורא בכלל להשאיר את המסך על השידה ולחסוך כסף. בנוסף, אם צריך מרכוז של המסך ייתכן והחלפת מקומות של מעמד האודיו עם השידה יתן מענה. יש גם פתרונות כגון tv stand mount שאתה יכול לשקול או להשקיע את הכסף בשידה שיותר תתאים לדרישות שלך.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
אני לא נוהג להשתמש בזה אם אין צורך.
אבל לפעמים אין ברירה ולהזכיר את העניין.
אני חושב אולי בהמשך להחליף את הכל ביחידה אחת
אבל עדיין לא מצאתי פתרון שיכיל את הכל כולל מגבר בטריאו גדול ורסיבר.
אבל לפעמים אין ברירה ולהזכיר את העניין.
אני חושב אולי בהמשך להחליף את הכל ביחידה אחת
אבל עדיין לא מצאתי פתרון שיכיל את הכל כולל מגבר בטריאו גדול ורסיבר.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
@shay820
אני קיבלתי אחלה שירות, המתקינים היו אדיבים, אף אחד לא חפר, רק הציעו את האחריות המורחבת וזהו. שתו קפה אכלו עוגה והלכו.
אגב, אני חשבתי שהמסך מגיע עם רגל חצי ירח וקיבלי את הרגל של הC7, ראיתי את זה רק אחרי שהם הלכו כי תלו לי אותה על הקיר.
זה ככה הB7 הישראלי?
אני קיבלתי אחלה שירות, המתקינים היו אדיבים, אף אחד לא חפר, רק הציעו את האחריות המורחבת וזהו. שתו קפה אכלו עוגה והלכו.
אגב, אני חשבתי שהמסך מגיע עם רגל חצי ירח וקיבלי את הרגל של הC7, ראיתי את זה רק אחרי שהם הלכו כי תלו לי אותה על הקיר.
זה ככה הB7 הישראלי?
- bb2019
-
- טרול

זו לא הרגל של הC7. זו רגל פלסטיק קצרה לעומת רגל מתכת ארוכה יותר בC7.gofmarat כתב:@shay820
זה ככה הB7 הישראלי?...
החצי ירח נמכר רק באירופה.
- bb2019
-
- טרול

זו לא הרגל של הC7. זו רגל פלסטיק קצרה לעומת רגל מתכת ארוכה יותר בC7. החצי ירח נמכר רק באירופה.gofmarat כתב:@shay820
זה ככה הB7 הישראלי?...
- kisin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
אני לא רוצה להישמע קטנוני אבל ממש מטריד אותי העובדה שבקניית מסך חדש (וזה לא משנה אם זה oled או לא) שעולה אלפי שקלים. מוצר פרמיום לכל הדעות,
יש כל מיני בעיות של זליגת אור / נקודות על המסך / בעיה בצפייה באור ישיר / שירות מזעזע ועוד.
בטלויזיות הישנות, החל מcrt הממש ישנות ועוד lcd של לפני כמה שנים, הייתי קונה טלויזיה שם בבית ובזה נגמר הסיפור.
יש לי טלויזיה lcd hd ready מלפני 10 שנים בערך וחוץ מהעניין שהרזולוציה היום הרבה יותר גבוהה, אין ולא היה שום בעיה אי פעם עם המסך הזה ומסכים דומים אחרים.
אני חושב לקנות טלויזיה חדשה ואני ממש חושש להוציא אלפי שקלים ולשבת בלחץ כל היום מול הטלויזיה מהחשש שאני אגלה איזה שהיא בעיה חדשה.
יש כל מיני בעיות של זליגת אור / נקודות על המסך / בעיה בצפייה באור ישיר / שירות מזעזע ועוד.
בטלויזיות הישנות, החל מcrt הממש ישנות ועוד lcd של לפני כמה שנים, הייתי קונה טלויזיה שם בבית ובזה נגמר הסיפור.
יש לי טלויזיה lcd hd ready מלפני 10 שנים בערך וחוץ מהעניין שהרזולוציה היום הרבה יותר גבוהה, אין ולא היה שום בעיה אי פעם עם המסך הזה ומסכים דומים אחרים.
אני חושב לקנות טלויזיה חדשה ואני ממש חושש להוציא אלפי שקלים ולשבת בלחץ כל היום מול הטלויזיה מהחשש שאני אגלה איזה שהיא בעיה חדשה.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
@kisin
הכל טוב, לרוב זה פאניקה מיותרת של אנשים מפוחדים. פה ושם יש תקלות כמו בכל מוצר, גם רכב אתה יכול לקנות ב140000 ויהיה לו איזה משהו.
הכל טוב, לרוב זה פאניקה מיותרת של אנשים מפוחדים. פה ושם יש תקלות כמו בכל מוצר, גם רכב אתה יכול לקנות ב140000 ויהיה לו איזה משהו.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
אבל הוא צודק היום יש הרבה יותר בעיות אני בדרך כלל מחליף כל שנה והאמת אין לי חשק כבר מלא צרות בטלויזיה
- seri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 493
@royla
·בדיוק, רק בגלל החלקת התנועה !
הייתי כבר סגור בהחלטה שלי לגבי ה C7 ואז נודע לי על הצריבה שיש ב OLED ,
ולאחר שנודע לי שזוהי תופעה שחולפת שוב הכנתי את כרטיס האשראי שלי ,
עד שהתחלתי לשמוע על התלונות של החלקת התנועה.
אז התמונה באופן כללי נהדרת והבהירות מצויינת - אבל זה די מאכזב שבמסך מוביל יש בעיות של מסך מתחיל.
אז התמונה באופן כללי נהדרת והבהירות מצויינת - אבל זה די מאכזב שבמסך מוביל יש בעיות של מסך מתחיל.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
האם צריך להפעיל מידי פעם רענון פיקסלים?
זה עוזר?
תודה
זה עוזר?
תודה
- bb2019
-
- טרול

·seri כתב:@royla
אז התמונה באופן כללי נהדרת והבהירות מצויינת - אבל זה די מאכזב שבמסך מוביל יש בעיות של מסך מתחיל....
והחלקת תנועה זה הפרמטר היחיד שחשוב לך במסך? שחורים אתה לא אוהב? מה עם קונטרסט אינסופי? לא עושה לך את זה? אז אולי זווית צפיה? טוב כנראה שלא...
אגב.. האולדים של LG מקבלים בימים אלה עדכון גירסה רציני שפותר לגמרי את כל בעיית החלקת התנועה. כך שמה שכתבת כבר אינו רלוונטי.