I am sorry for any delay in this response. Having checked with a manager, unfortunately in this instance we must reject this request for support.
Products that are sold by any of our EU key countries (while the product came from Spain, Amazon's entity for this purchase is in Germany) are only allows to be sold to a country within the territory of the EEA, Switzerland, or Andorra.
אני כרגע מחכה לתשובה מהם, עברתי את "השלב הראשוני", אני מחכה לאישור, אמרו עד חודש (מקווה שפחות), כרגע אין לי יותר מדי מה לעשות, הבנתי שברוב המקרים זה אמור לעבור, המסמך ששלחתי להם הוא תקין וחוקי ולא אמור להיות איתו בעיה כזו או אחרת...
אני אומר תשלח אותו גם תתקדם בתהליך ונקווה לטוב
I must say that your answer both disappoints and surprises me.
Denon products cost in Israel twice than the cost of buying them in other countries and sending them to Israel.
That Includes the cost of shipping and customs!
That fact makes your product in Israel not worth buying.
I would expect you to help potential customers who are willing to go through so much trouble in order to still be able to buy your product and not raise more problems on their way.
If not do that, then at least to check and fix the pricing policy in Israel because frankly, other manufacturers manage to sell their products here without such a high margin of profit.
@Spook
אתה צודק בקשר למה שכתבת לדנון על היבואן בארץ אבל:
יש בארץ חנות שעושה יבוא מקביל לרסיברים של דנון ומכרו רסיברים בהפרש של רק כ 500 ש"ח יותר מהמחיר Black Friday של אמזון גרמניה (את ה 2400 ונראה לי גם 3400). בהתחשב באחריות שנתיים שהם נותנים למוצר, יש מצב שזה משתלם.
בלי קשר, זה ש Denon העולמית/אירופה לא בקטע של לעזור זה ממש מאכזב. במקרה של מימוש אחריות אחרי 3 חודשים, אם אמזון לא מתערבים (לא בטוח שיעשו הרבה - בגרמניה יותר קשוחים מארה"ב), לפי התשובה שלהם אין לך סיכוי לקבל שום תמיכה. מקווה שיעבור בשלום.
את הרסיבר הזמנתי מאמאזון ב-3500. החנות שמוכרת יבוא מקביל מוכרת ב-4400 בערך.
אבל יש מצב שפשוט אוותר על הרסיבר מאמאזון ואשלח אותו חזרה ואלך לקנות ביבוא המקביל.
האחריות היא מאמאזון. במידה ודנון לא יספקו, אמאזון כנראה שיחזירו את הכסף או ישלחו חדש.
1000 ש''ח זה כבר הפרש משמעותי.
לאמזון יש חודש של החזרה ללא תנאים, 3 חודשים שעוד זורמים איתך על החזרה אם משהו קרה ואחרי 3 חודשים מבקשים לנסות לתקן אצל שירות היצרן. ברסיברים זה בעייתי לשלוח הלוך וחזור לתיקון אז יש פה בפורום תיעוד של מקרים שהוחזר כסף גם אחרי 3 חודשים על תקלות.
כמו שאמרתי, בשביל הפרש של 500 ש''ח הכאב ראש והסיכון לא משתלמים לדעתי. אבל בשביל 1000, כבר כמעט שליש יותר מהמחיר באמזון, זה סיפור אחר.
מקווה שיסתדר עם המכס.
MrHicUp כתב:בדגמי 2300/3300/4300 וכו', לא הייתה בעיה ,או יותר נכון הייתה אבל בסוף השיגו נתונים טכניים לשחרור מהמכס, מה מונע מזה לקרות גם עשיו בדגמי ה X400 ?
...
·
כי לדגמי X400 דנון שינו את הפירוט שלהם בMANUAL שלהם שלא יכלול את הערוצים בשימוש כמו שהיה בדגמי הX300.
לי דנון אנגליה דווקא שלחו תשובה מפורטת של אילו תדרים ה2400 משתמש. הבעיה הייתה שלפי המייל שלהם הוא "תומך" בתדרים אסורים לשימוש בארץ.
אלו הם התדרים לכל סידרת ה 400 . בסידרת ה 300 היו יותר תדרים.
(ENGLISH]
Used frequency range: 2.4 GHz, 5 GHz
5,150 - 5,350 MHz
is restricted to indoor use only
mbd כתב:אלו הם התדרים לכל סידרת ה 400 . בסידרת ה 300 היו יותר תדרים.
(ENGLISH]
Used frequency range: 2.4 GHz, 5 GHz
5,150 - 5,350 MHz
is restricted to indoor use only
...
·צריך את המקור לשלוח להם. הדפסה של מידע בפורום לא תתקבל
תוכל להראות מאן הגיע?
הוא אמנם של 4400, אבל יש בו עמוד שנקרא notes on radio שבו רשום שבדגם האמריקאי המפרט מתאים לכמה דגמים כולל ה-3400.
ובדגם האירופאי רשום התדרים. האם זה יספיק?
אגב, במסמכים אחרים של 3400 רשום שהמסמך של ה-notes on radio שלו נמצא באריזה שלו. האם מישהו כאן במקרה שמר?
@Spook
·
אם תשלח את הטבלה הזו בוודאות לא תקבל אישור ממשרד התקשורת, מנסיון אישי.
שים לב שבטבלה מופיעים תדרים בתחום ה 5.7-5.4 שהם אסורים בארץ. רק בתחום ה5.3 מותר.
זאת גם הייתה הבעיה שלי עם התשובה שקיבלתי מדנון.
@elan22
מה אתה אומר??!
אז מה בדיוק הדגמים המדוברים עושים בחנויות בארץ?
קיבלו פרוטקציה?
באמת, קצת הגיון.
הם רוצים לראות את הנתונים כי הם רוצים לראות הנתונים.
יש לך ברירה אחרת? שיעיזו לסרב, נצטרך להתאחד ולהגיש תביעה על העניין הזה.