·HDMI כתב:מה בסוף ? פיוצ'ר הפסיק סופית לייבא את OPPO ? או שטרם יודעים ?...
סופית.

·HDMI כתב:מה בסוף ? פיוצ'ר הפסיק סופית לייבא את OPPO ? או שטרם יודעים ?...

הי HDMI,HDMI כתב:מה בסוף ? פיוצ'ר הפסיק סופית לייבא את OPPO ? או שטרם יודעים ?...

·Galna כתב:הי HDMI,......
שוחחתי עכשיו עם נציג של פיוצ'ר בטלפון והוא אמר שכן, הם עדיין מייבאים של אופו. ולמעשה אם תיאורטית מישהו רוצה לרכוש את ה-103 או 105 אפשר לרכוש אצלם.
לגבי ה-203, הם בינתיים לא מביאים מסיבות שקשורות ל- Cinavia ול- Gracenote. ולמגבלות מול אופו בחו"ל. אבל כשהדברים יקבלו פיתרון ב-אופו, הם כמובן יעדכנו ויביאו.
אני חושב שאכתוב לאופו ישירות לנסות לברר זמן משוערך. לא יזיק שירגישו שיש ביקוש (אמנם זה רק אני, אבל מי יודע...)...

לא בא להוציא לך את הרוח מהמפרשים אבל איזו התעניינות גדולה אתה רואה פה (במספרים - כמה אנשים)?bariko כתב: מה בנוגע לקבוצת רכישה?
אני יודע שמנהלי האתר לא אוהבים יוזמות כאלה, ואף אוסרים זאת.
אבל אולי כאן מדובר במקרה חריג, בו אין כבר כנראה יבואן מסודר, וגם היצרנית וגם אמזון, לא עושים משלוחים לישראל, משום מה.
מסתבר שיש התעניינות די גדולה למכשיר הזה.
אז אולי מישהו בעל סמכות והשפעה, שיודע גם להתנסח היטב, יוכל להציע את הרעיון ליצרנית או לאמזון.
אני לא מצפה למחיר של דיל.
מוכן להסתפק במחיר שנקבע תחילה ע"י פיוצ'ר - 3990 ₪ והעיקר שנזכה לאחריות ותמיכה מלאים, בדיוק כמו כל לקוח מעבר לים, שנפשו חשקה בנגן הזה...

·bariko כתב: אגב לא ברורה לי ההתעלמות הזו של אמזון מהשוק הישראלי.
מדוע אנחנו מוקצים בצורה כזו?...

לדעתי הסבירו לך לא טוב או יותר מדויק - לא באופן מלא.bariko כתב:זה לא משנה שהמוצר לא נמכר ישירות ע"י אמזון, אלא ע"י מוכרים צד ג'.
לפי מה שהוסבר לי פעם (אולי לא הבנתי נכונה), גם מכירה כזו היא עדיין תחת החסות של אמזון, כולל שירות ואחריות....

bariko כתב:MarioMan
תודה על ההסבר.
תרשה לי בבקשה להיות יותר קונקרטי.
נניח הזמנתי OPPO 203 דרך מוכר צד ג' כזה.
המוצר מגיע אליי פגום מיד בהתחלה, או שמפסיק לפתע לעבוד אחרי כחצי שנה.
אני פונה אל המוכר , אך הוא מתנער מאחריות ומסרב להחליף.
האם אמזון תתערב לטובתי ותכפה על המוכר להחליף?
או שיגידו שמדובר בעסקה ביני לבינו והם לא צד בעניין?
כמובן שאנחנו כרגע עוד לא שם, ואין מכירה לארץ אפילו דרך מוכר צד ג'.
ובכל זאת למען הידע הכללי......