דיווח - מתאמי רשת על כבל קואקס זולים וטובים - DIRECTV BROADBAND DECA
- avivronen
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
זה זמין לישראל רק עם השנאים של החשמל, כשבוחרים עם החשמל דרך הUSB אין משלוחים לארץ.
כל כבל USB יכול להתאים? אם כן אז מקסימום נזמין בנפרד.
כל כבל USB יכול להתאים? אם כן אז מקסימום נזמין בנפרד.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
כן זה חיבור USB רגיל כמו שיש בטלפונים וטאבלטים
- Slior
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
בזכות השרשור הזה הזמנתי את המתאמים הנ"ל לפני שבועיים ....קיבלתי אותם אתמול וזה עובד מדהים!
חיבור יציב ומהיר. פשוט פיתרון אולטימטיבי.
הזמנתי הרגע עוד זוג עם שנאים כי משום מה הבאנדל ללא השנאים ברגע זה לא נשלח לארץ....אמאזון כל הזמן משחקים עם המשלוחים
חיבור יציב ומהיר. פשוט פיתרון אולטימטיבי.
הזמנתי הרגע עוד זוג עם שנאים כי משום מה הבאנדל ללא השנאים ברגע זה לא נשלח לארץ....אמאזון כל הזמן משחקים עם המשלוחים
- Light
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
בדקתם אם עובר אות של YES דרך כבל COAX, יש אפשרות להשתמש במקביל לאינטרנט דרך המכשיר הזה ?
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- oris74
-
- חבר במועדון HT

לא בדקתי כי הזמנתי את המתאמים כדי שאוכל להתנתק מיס והתלות במתאמים שלהם... לדעתי לא יעבוד במקביל
- gunner84
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
יש לי בבית תשתית של הוט והמודם ראוטר נמצא בסלון. כמובן שמחובר לנקודה היחידה של COAX בסלון. יש למישהו רעיון איך אפשר לחבר כך שזה יזרום לחדר שינה? תודה מראש.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

המוצר הזה עובד רק אם הכבלי COAX לא בשימוש על ידי הוט או YES
- מיכאל1984
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
מישהו יכול להמליץ על מתאם מוקה טוב שיעביר רק אינטרמט למתאמי מוקה של יס?
בסה"כ רוצה לחבר אותו ליד המודם .
בסה"כ רוצה לחבר אותו ליד המודם .
- oris74
-
- חבר במועדון HT

שאלה:
יש לי כבר 3 חדרים שמחוברים עם המתקן הזה - עובד נהדר.
ניסיתי לחבר בחדר נוסף אבל שם אין לי שקע F אלא שקע RF:
ניסיתי להשתמש במתאם מ F ל RF כדי לחבר את הכבל COAX מהמתקן לשקע אבל לא הצלחתי לקבל רשת. האם זה מחייב החלפת שקע?
תודה
יש לי כבר 3 חדרים שמחוברים עם המתקן הזה - עובד נהדר.
ניסיתי לחבר בחדר נוסף אבל שם אין לי שקע F אלא שקע RF:
ניסיתי להשתמש במתאם מ F ל RF כדי לחבר את הכבל COAX מהמתקן לשקע אבל לא הצלחתי לקבל רשת. האם זה מחייב החלפת שקע?
תודה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
זו רק שאלה של איכות המגעים
השקע שלך נראה עתיק לא בטוח שהוא מחובר ואם מחובר לא בטוח שמחובר טוב ולא בטוח שמחובר לשאר תשתית הקואקס בדירה
חוץ מזה, כמה שפחות מחברים וחיבורים יותר טוב לאות
תפתח תגלה את החוט חבר אותו למרכז המתאם ותראה אם בכלל יש חיים
השקע שלך נראה עתיק לא בטוח שהוא מחובר ואם מחובר לא בטוח שמחובר טוב ולא בטוח שמחובר לשאר תשתית הקואקס בדירה
תפתח תגלה את החוט חבר אותו למרכז המתאם ותראה אם בכלל יש חיים
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
יש פה מישהו שניסה את המתאמים האלו מאמזון יחד עם המוקה שמסופקת ע"י סלקום וקיבל סנכרון מלא?
יש לי מוקה של סלקום שמחובר לנתב הראשי ולכבל קואקס שמגיע לארון תקשורת ראשי שם הוא מתפצל לכל החדרים בבית.
באחד החדרים יש מוקה נוסף של סלקום שמחובר לקואקס מהקיר ונותן נקודת רשת לחדר.
השאלה שלי אם אקנה את המתאמים באמזון לשאר החדרים הם גם ייסתנכרנו עם המוקה הראשי ויוציאו נקודת רשת יציבה בחדר.
יש לי מוקה של סלקום שמחובר לנתב הראשי ולכבל קואקס שמגיע לארון תקשורת ראשי שם הוא מתפצל לכל החדרים בבית.
באחד החדרים יש מוקה נוסף של סלקום שמחובר לקואקס מהקיר ונותן נקודת רשת לחדר.
השאלה שלי אם אקנה את המתאמים באמזון לשאר החדרים הם גם ייסתנכרנו עם המוקה הראשי ויוציאו נקודת רשת יציבה בחדר.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

שכחתי לעדכן - גם אחרי שהחלפתי את החיבור (בעזרתו האדיבה של מתקין סלקום פייבר שהיה אצלי) זה לא עבד.Borderline1 כתב:זו רק שאלה של איכות המגעים
תפתח תגלה את החוט חבר אותו למרכז המתאם ותראה אם בכלל יש חיים...
בסוף עלה לי רעיון לבדוק מה קורה בארון התקשורת ואכן היה שם מפצל COAX מימי YES והכבל של החדר הזה לא היה מחובר... חיברתי ובא לציון גואל
- shlomyga
-
- חבר ותיק

שואל שוב בצורה יותר פשוטה:
המתאמים האלו יוכלו להסתנכרן עם מוקה שמסופק ע"י סלקום? המטרה להעביר אינטרנט בלבד מנקודה אחת לנקודה שנייה על כבל קואקס
המתאמים האלו יוכלו להסתנכרן עם מוקה שמסופק ע"י סלקום? המטרה להעביר אינטרנט בלבד מנקודה אחת לנקודה שנייה על כבל קואקס
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
שלומי, מאחר ואף אחד לא ענה לך, כנראה שאף אחד לא ניסה לבצע סנכרון כזה אף פעם.
אם הייתי צריך לנחש - הייתי אומר שאין סיכוי לסנכרון עם מתאמי מוקה מסלקום. למרות שזו כנראה טכנולוגיה דומה, מדובר על פרוטוקולים שונים.
אם הייתי צריך לנחש - הייתי אומר שאין סיכוי לסנכרון עם מתאמי מוקה מסלקום. למרות שזו כנראה טכנולוגיה דומה, מדובר על פרוטוקולים שונים.
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

איזה מתאם סלקום סיפקה? באיזה תקן הוא עובד?
האם תשתית הקואקס לא פעילה? אם היא פעילה עבור יס או הוט המתאמים האלו לא יעבדו.
עקרונית ובהנחה ש לקום סיפקה מתאמי מוקה אמיתיים בתקן moca אז לדעתי המתאמים הזולים מאמזון לא יעבדו איתם כי הם בתקן שנקרא deca שאני בכלל לא בטוח שתואם ל moca.
במקרה כזה הפתרון היחיד שיש לך הוא מתאמי מוטורולה או אקטיונט מאמזון שעולים לזוג כ 150 דולר כ לפני משלוח ומיסים
אם תחכה למבצע זה אמור לעלות באיזור ה 120 דולר לזוג לפני משלוח ומיסים
ומאחר והם בתקן moca הם אמורים להצליח להסתנכרן עם אלו של סלקום בסייג אחד אלו מאמזון יכולים לעבוד במקביל לתשתית הוט פעילה. אין לי מושג אם אלו של סלקום זהים להם ואם תחום התדרים יתאים באופן מוחלט
כדאי לבדוק לפני שקונים...
האם תשתית הקואקס לא פעילה? אם היא פעילה עבור יס או הוט המתאמים האלו לא יעבדו.
עקרונית ובהנחה ש לקום סיפקה מתאמי מוקה אמיתיים בתקן moca אז לדעתי המתאמים הזולים מאמזון לא יעבדו איתם כי הם בתקן שנקרא deca שאני בכלל לא בטוח שתואם ל moca.
במקרה כזה הפתרון היחיד שיש לך הוא מתאמי מוטורולה או אקטיונט מאמזון שעולים לזוג כ 150 דולר כ לפני משלוח ומיסים
אם תחכה למבצע זה אמור לעלות באיזור ה 120 דולר לזוג לפני משלוח ומיסים
ומאחר והם בתקן moca הם אמורים להצליח להסתנכרן עם אלו של סלקום בסייג אחד אלו מאמזון יכולים לעבוד במקביל לתשתית הוט פעילה. אין לי מושג אם אלו של סלקום זהים להם ואם תחום התדרים יתאים באופן מוחלט
כדאי לבדוק לפני שקונים...
- shlomyga
-
- חבר ותיק

@Borderline1
·התשתית קואקס לא פעילה, אין שום כוונה להעביר עליה שידורי טלויזיהת היא נטו משמשת להעברת האינטרנט באמצעות המתאמים.
סלקום סיפקה מתאמי מוקה של t&w אלו מתאמים שמתאימים להעברת רשת ושידור טלויזה בו זמנית. אין שום מידע על המתאם וגם לא באתר החברה על תחום התדרים שלהם.
דף המוצר: http://www.twsz.com/en/product/111/401.html
·התשתית קואקס לא פעילה, אין שום כוונה להעביר עליה שידורי טלויזיהת היא נטו משמשת להעברת האינטרנט באמצעות המתאמים.
סלקום סיפקה מתאמי מוקה של t&w אלו מתאמים שמתאימים להעברת רשת ושידור טלויזה בו זמנית. אין שום מידע על המתאם וגם לא באתר החברה על תחום התדרים שלהם.
דף המוצר: http://www.twsz.com/en/product/111/401.html
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

מעבר למה שכתבתי אין לי מה להוסיף, נדמה לי שכיסיתי את האפשרויות
- shlomyga
-
- חבר ותיק

@Borderline1
·
מה דעתך על זה:
https://www.ebay.com/itm/Mygica-MoCA-MC ... 3808788518
זוג ב-41$ ואם אני מבין נכון זה כן תקן מוקה אמיתי
·
מה דעתך על זה:
https://www.ebay.com/itm/Mygica-MoCA-MC ... 3808788518
זוג ב-41$ ואם אני מבין נכון זה כן תקן מוקה אמיתי
- אמירוש
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
הי חברים. ראשית תודה על כל המידע.
קצת עידכון מהשטח.
נרכשו 2 מכשירים מ אמזון. ראו קישור.
https://www.amazon.com/gp/product/B01MY ... ab-20&th=1
ללא ספק כוח. חיברתי אותם לכבל הוט (חשוב לציין שחיברתי ובדקתי שאין שום ציוד של הוט / יס שמחובר בבית - כלומר רק מנקודה לנקודה בבית).
בהתחלה חיברתי בין שני הממירים deca. והספקת מתח לממירים האלו כבל usb למחשב. לא עובד! בדוק.
לאחר מכן חיברתי ספק כוח 12 וולט, 1 אמפר. והכל עובד פיקס. 100 מגה בדוק. מה שמסביר שיציאת usb לא מספקת מספיק זרם לממירים deca.
שימו לב. יש לקנות בארץ את ספקי הכוח. ב אמזון הספקים עובדים ב 120 וולט. והם לא מתאימים לארץ.
כניסת המתח היא מיוחדת. יש ללכת למעבדת מחשבים שיתאימו לכם ספק כוח עם מחבר מיוחד עבור המתאמים.
קצת עידכון מהשטח.
נרכשו 2 מכשירים מ אמזון. ראו קישור.
https://www.amazon.com/gp/product/B01MY ... ab-20&th=1
ללא ספק כוח. חיברתי אותם לכבל הוט (חשוב לציין שחיברתי ובדקתי שאין שום ציוד של הוט / יס שמחובר בבית - כלומר רק מנקודה לנקודה בבית).
בהתחלה חיברתי בין שני הממירים deca. והספקת מתח לממירים האלו כבל usb למחשב. לא עובד! בדוק.
לאחר מכן חיברתי ספק כוח 12 וולט, 1 אמפר. והכל עובד פיקס. 100 מגה בדוק. מה שמסביר שיציאת usb לא מספקת מספיק זרם לממירים deca.
שימו לב. יש לקנות בארץ את ספקי הכוח. ב אמזון הספקים עובדים ב 120 וולט. והם לא מתאימים לארץ.
כניסת המתח היא מיוחדת. יש ללכת למעבדת מחשבים שיתאימו לכם ספק כוח עם מחבר מיוחד עבור המתאמים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
אם היית קורא קצת יותר את השרשור - היית מבין שלא ניתן לחבר למתאמים הללו כבל USB מספק. זה לא עניין של מספיק זרם, למעשה הם כמעט ולא צורכים הספק. פשוט נדרש חיבור USB ממחשב או ראוטר. משהו באחד הקווים שהמחשב מזין נדרש ע"י המתאמים הללו.