·כי אתה מוריד מאתרים של חפרים או שאתה מראש מוריד סרטים בעלי איכות נמוכה יותר. כאלה עם גודל יחסית נמוך, 10 גיגה ופחות, לדוגמה.kfirg14 כתב:כן תודה ,
לגבי הסרטים , בכולם אני רואה מידע שהם :
AUDIO..........: DTS @ 1509 Kbps @ 6 channels @ 48.0 KHz
אף פעם לא נתקלתי ב DTS-HD או TRUEL ..
למה זה?
נ.ב
בנוסף ראיתי שיש לי באחת היציאות של הHDMI מאחורה כיתוב של MHL .
האם לחבר את הכבל דווקא לחיבור עם ה MHL ?...
שומע PCM בלבד - עזרה בבקשה
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
אולי הוא באמת נכנס לאתרי פח אבל לטענתך, יש המון סרטים באיכות מעולה של 1080P בגודל של פחות מ 10G ועם פסקולי HD.BUGY כתב:·כי אתה מוריד מאתרים של חפרים או שאתה מראש מוריד סרטים בעלי איכות נמוכה יותר. כאלה עם גודל יחסית נמוך, 10 גיגה ופחות, לדוגמה..........
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·ולכן אנשים אומרים שהם לא מבחינים בינם לבין פס קול שהוא לא HD. למה, כי ההוצאות ההלו אולי מכילות את הפס קול בפורמט HD אבל התוכן עצמו דחוס, עברה הקטנה והביט-ריט נמוך מאוד.mulder כתב:אולי הוא באמת נכנס לאתרי פח אבל לטענתך, יש המון סרטים באיכות מעולה של 1080P בגודל של פחות מ 10G ועם פסקולי HD..........
אתה אומר "איכות מעולה" וזה בעייתי, כי מעולה זה יחסי. אני מתכוון לסרטים שבהם הפס קל לא דחוף, לא מקווץ ושלא עבר שינויים. אז אתה כן יכול להבחין בהבדלים בין DTS ל-DTS-HD.MA.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אולי אתה מדבר על כל מיני ריפים גרועים.BUGY כתב:
·ולכן אנשים אומרים שהם לא מבחינים בינם לבין פס קול שהוא לא HD. למה, כי ההוצאות ההלו אולי מכילות את הפס קול בפורמט HD אבל התוכן עצמו דחוס, עברה הקטנה והביט-ריט נמוך מאוד.......
אתה אומר "איכות מעולה" וזה בעייתי, כי מעולה זה יחסי. אני מתכוון לסרטים שבהם הפס קל לא דחוף, לא מקווץ ושלא עבר שינויים. אז אתה כן יכול להבחין בהבדלים בין DTS ל-DTS-HD.MA....
עם כל הכבוד אני לא יודע מי אותם אנשים, מה הם מורידים ואיך הם יודעים במה להבחין.. אני מדבר על סרטים של קבוצות מוכרות שמכילים פסקול HD . יש להם קבצים של 10-12 ג"ב ואותה קבוצה תוציא גם גרסה של 40-50 ג"ב. באותו הביטרייט הם צריכים להישמע אותו הדבר גם בסרט של 10 או 40 גיגה, בכל מקרה גודל הקובץ של האודיו זניח לעומת הגודל שמצריך הוידאו.
-
kfirg14
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
תודה רבה לכולם , בעיית הסאונד נפתרה .
אני בדרך כלל מוריד סרטים מטורנטים , בנפח של 4-8 ג'יגה.
מהיכן ניתן להוריד סרטים באיכות טובה ?
מהיכן ניתן להוריד סרטים באיכות טובה ?
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
איך פתרת את עניין הסאונד?kfirg14 כתב:תודה רבה לכולם , בעיית הסאונד נפתרה .
מהיכן ניתן להוריד סרטים באיכות טובה ?...
ולגבי הורדות, אל תיתן לוויכוח הנ"ל להשפיע עליך מדי. כל עוד אין בכוונתך להוריד ריפים מלאים של בלוריי (כ-40 ג'יגה לסרט) או לרכוש בלוריי מקוריים, אתה בהחלט יכול להסתפק בקבצים בגודל 8-15 ג'יגה וברזולוציית 1080p שממוצע ביטרייט הווידאו בהם כ-8000Kbps או קצת יותר, עם פסקול DD/DTS שישה ערוצים בביטרייט 1500Kbps (שזהו הביטרייט הממוצע לאודיו במרבית השחרורים האלה).
קבצים של 4-6 ג'יגה לסרטים באורך מלא (שאינם פרקי סדרות) הם לרוב כאלה ברזולוצית 720p או בביטרייט נמוך יחסית, ואם אתה רוצה קצת יותר איכות, תעדיף 1080p בפרמטרים שרשמתי למעלה.
(במאמר מוסגר אומר רק שאת הנ"ל אני כותב כאחד שברשותו למעלה מ-100 כותרי בלוריי מקוריים (דיסקים שנרכשו) + לא מעט ריפים מלאים של בלוריי, ועדיין, רוב הסרטים בהם אני צופה הם MKV 1080p עם או בלי פסקול HD, שבהחלט מספקים מבחינת איכות).
הפצות כאלו אפשר למצוא בכל אתר טורנט פרטי/ציבורי, היות והן הנפוצות ביותר.
-
kfirg14
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
בעיית הסאונד נפתרה ברגע שתיקנו לי את יציאת הHDMI בלפטופ , מסתבר שהיא הייתה שרופה.
בכל אופן , יש אתרי טורנט שמהם אפשר להוריד ריפים של בלוריי ? אם כן אשמח לקבל שמות (אפילו בפרטי).
סתם מסקרן אותי לצפות בסרט ששוקל 40 ג'יגה ולראות אם יש בכלל הבדל בסאונד.
תודה לכם.
בכל אופן , יש אתרי טורנט שמהם אפשר להוריד ריפים של בלוריי ? אם כן אשמח לקבל שמות (אפילו בפרטי).
סתם מסקרן אותי לצפות בסרט ששוקל 40 ג'יגה ולראות אם יש בכלל הבדל בסאונד.
תודה לכם.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
אתה מתכוון לריפים מלאים במבנה תיקייה? כי גם קובץ mkv רגיל הוא בסופו של דבר ריפ בלוריי...kfirg14 כתב: בכל אופן , יש אתרי טורנט שמהם אפשר להוריד ריפים של בלוריי ? אם כן אשמח לקבל שמות (אפילו בפרטי)....
בכל אופן, שלחתי לך הודעה בפרטי.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·למה הכל צריך להישמע אותו הדבר? אחד זה סרט עם מידע מקווץ ואחד לא. לכן ההבדל בגודל. ולכן יש הבדל ברור באיכות גם של הווידיאו וגם באודיו. אני לפחות מאוד מבדיל בין סרט של 10 לסרט של 30...ואני מדבר אך ורק על קבוצות מהסצנה, רק על פי החוקים ורק כאלה שאני כבר מכיר ומוריד בהם שנים.mulder כתב:אולי אתה מדבר על כל מיני ריפים גרועים.......
עם כל הכבוד אני לא יודע מי אותם אנשים, מה הם מורידים ואיך הם יודעים במה להבחין.. אני מדבר על סרטים של קבוצות מוכרות שמכילים פסקול HD . יש להם קבצים של 10-12 ג"ב ואותה קבוצה תוציא גם גרסה של 40-50 ג"ב. באותו הביטרייט הם צריכים להישמע אותו הדבר גם בסרט של 10 או 40 גיגה, בכל מקרה גודל הקובץ של האודיו זניח לעומת הגודל שמצריך הוידאו....
לא יודע, 10 גיגה לסרט זה סביר לרוב הדברים הרגיל שעל בסיס יום יומי, סרטים פשוטים, "סרטי שבת" או דברים שאני רק רוצה לראות שניה, לבדוק...אבל דברים שאני כן רוצה באיכות טובה אז זה רק REMUX.
אפילוט הסדרות כיום מגיעות בגדלים ענקיים, רק אחד באיכות טובה של Stranger.Things מהעונה השניה למשל, שוקל סביבות ה6 גיגה, 1080P.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

באיכות הוידאו אמת שיש הבדל לטובת קבצים גדולים יותר, עבורי עדיין לא כזה שיצדיק שכל סרט אצלי יהיה 20-30 GB.BUGY כתב:
·למה הכל צריך להישמע אותו הדבר? אחד זה סרט עם מידע מקווץ ואחד לא. לכן ההבדל בגודל. ולכן יש הבדל ברור באיכות גם של הווידיאו וגם באודיו. אני לפחות מאוד מבדיל בין סרט של 10 לסרט של 30...ואני מדבר אך ורק על קבוצות מהסצנה, רק על פי החוקים ורק כאלה שאני כבר מכיר ומוריד בהם שנים.......
לא יודע, 10 גיגה לסרט זה סביר לרוב הדברים הרגיל שעל בסיס יום יומי, סרטים פשוטים, "סרטי שבת" או דברים שאני רק רוצה לראות שניה, לבדוק...אבל דברים שאני כן רוצה באיכות טובה אז זה רק REMUX.
אפילוט הסדרות כיום מגיעות בגדלים ענקיים, רק אחד באיכות טובה של Stranger.Things מהעונה השניה למשל, שוקל סביבות ה6 גיגה, 1080P....
אבל לגבי האודיו, אם הסרט הוא למשל 12 GB וזה מראה לך פורמט סאונד HD , קרי DTSHD TRUEHD , אז הוא מכיל את הפסקול המקורי הלא מכווץ של הבלו ריי, לא דחוס לא מכווץ ולא מכובס. רואים גם ב media info שהביטרייט זהה לזה של הרימקס, מה עוד צריך? תסתכל גם בריפים של 50 GB , גודל הקובץ של הסאונד הוא כולה 3-4 GB מכל זה. וזה גם מה שאמור להיות בקובץ סרט יותר קטן רק שאז הפשרה היא בתמונה.
לבריאות, תהנה מ stranger things של 6 גיגה לפרק