·Itay_Pollak כתב:אפשר להשאיר תעלה, לא צריך את כל החלון בשביל כבלים, רבים ככל שיהיו.
...
כן אבל אז הוא צריך לבנות את התעלה מחוץ למבנה הדירה וזה אסור.

·אתה ממש לא טועה. יש לי בבית שלוש מסכים, מ 42 עד 55 אינץ, אחת ב"חדר ק"ב", אחת בחדר שינה ואחת בסלון. אין שום בעיה עם זרועות, המסכים כיום מאוד קלים וחזקים, והזרועות הללו מתוכננות למשלקים פי 3 ויותר מהמסכים שאנשים משתפמשים בהם בפועל וקיר בלוק 10 בהתקנה נכונה יחזיק כל מסך שתרצו לתלות אליו. לא מבין מאיפה החששות הללו וכל הספקות.המלך כתב:אני עדיין חושב שאין בעיה עם זרוע ומקסימום למנוע ממנה לזוז
בנקודה הרצויה.
אולי אני טועה....

·כל אחד שונה מהשני אבל כולם של ברקן, אחת של 3 זרועות הכי חדשה, אחת של 2 זרועות ועוד אחת של 3 מהדור הקודם. כל אחת זז בצורה קצת שונה בגלל המבנה השונה קצת וגם כי חיזקתי שונה את כולן, אתה יכול לשנות את זה על ידי חיזוק האלן. המסך הגדול, בסלון, 55 אינץ על זרועה של 3 שלבים חדשה, זז בקלות בכוונה, כדי שיהיה ניתן לסוב את המסך על פי מיקום הישיבה, לדוגמה, כשמבשלים משהו במטבח אז מסובבים את המסך לכיון המטבח. מאוד מאוד נוח.המלך כתב:איזה זרועות יש לך?
האם הן זזות בקלות רבה מידי שזה יכול לפגוע במסך.
מה גם שהזרוע משאירה איזשהו רווח מהקיר כשמזיזים
אותה לכיוון הקיר....

אצלי בצפייה המסך צריך צידוד שמאלה כדי שהוא יהיה במרכז ושם עדיין נשאר רווח מהקיר.BUGY כתב:·כל אחד שונה מהשני אבל כולם של ברקן, אחת של 3 זרועות הכי חדשה, אחת של 2 זרועות ועוד אחת של 3 מהדור הקודם. כל אחת זז בצורה קצת שונה בגלל המבנה השונה קצת וגם כי חיזקתי שונה את כולן, אתה יכול לשנות את זה על ידי חיזוק האלן. המסך הגדול, בסלון, 55 אינץ על זרועה של 3 שלבים חדשה, זז בקלות בכוונה, כדי שיהיה ניתן לסוב את המסך על פי מיקום הישיבה, לדוגמה, כשמבשלים משהו במטבח אז מסובבים את המסך לכיון המטבח. מאוד מאוד נוח.......
לא הבנתי את השאלה האחרונה...אתה מתכוון כשמצמידים אותה לקיר, אם כן אז הכל בקישור, יש שם את כל הנתונים, אבל הן יושבות די קרוב, כ6 ס"מ מהקיר, קצת יותר ממתקן קיר אבל לא בהרבה. קל הקטע פה זה שאתה יכול למרכז את המסך בקלות ולתקן כל סטיה בהתקנה....

·אז אתה אומר זרוע של חברה ישראלית רצינית, עם אחריות לכל החיים ואפס תקלות של שבר עד כמה שראתי ברחבי הרשת, מול חברה סינית שח.י פשוט עשו איתה הסכם מכר, היא עדיף?המלך כתב:דיברתי עם מתקין מסכים פרטי והוא לא סומך על זרועות
ברקן, טוען שהפלטה שלהם דקה מידי ולא תחזיק.
הוא עובד עם החברה שגם ח.י עובדת איתה north bayu.
הדגם עם האקורדיון p6 לא מתאים אצלי.
הוא המליץ על sp2 בעלות כוללת של 650 ש"ח.
מה דעתכם?...

·תראה, מה שחשוב זה המשקל, כל מתקן מיודע למשקל מסויים. כשאתה מדבר על מתקן שמסוגל להחזיק 40 ק"ג ואתה מרכיב לו מסך של פחות מ20 ק"ג, מה זה משנה מה עובי הפלטה? המתקן תוכן, עוצב ונבדק ל40, אז חצי מזה ממש לא בעיה.המלך כתב:נראה מה יהיה, אולי בסוף ח.י יתקינו לי.
תלוי במחיר שירצו.
האמת שלפי התמונות של ברקן הפלטה שלהם
באמת קטנה אבל יש להם גם זרוע חזקה יותר למסכים
גדולים יותר.
אולי למסך 55" הרגילה מספיקה אבל לא בטוח ל 65"....